Dodano: 2008-05-18 08:26
Gratuluję spostrzegawczości 
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2008-07-23 11:47
Amorphousie, problem....:) hehe
Otóż, gdy wchodzę od razu na 153 stronę w GALERII UŻYTKOWNIKÓW, nie ma żadnych zdjęć. I tak jest w niemal wszystkich jeżeli ciągnie się od końca tą niezwykłą podróż
podaje linka tej usterki
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&op=last_added&start=1860
Pozdrawiam serdecznie
All.
Dodano: 2008-07-28 23:23
Dzieki. Naprawione.
Dodano: 2009-01-26 09:28
Nagminnie dostaję PW o nowym komentarzu, ale gdy klikam link do zdjęcia, żadnego komentarza nie ma. Wydaje mi się, że tak się dzieje przy zdjęciach z dużą ilością komentarzy, jakby nie mieściły się one na stronie? Możliwe, że komentujący sam usuwa, ale wydaje mi się, że trochę za często to się zdarza.
Aha, zdaje się, że komentujący nie może usuwać swoich komentarzy, więc ta opcja odpada.
Dodano: 2009-01-26 11:29
A moje zdjęcie nagle przestało się wyświetlać w galerii tematycznej, tylko jedno, inne nadal tam są.
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Dodano: 2009-01-27 23:03
Które?
Dodano: 2009-01-28 07:50
Już je widzę, więc problem nieaktualny 
Dodano: 2009-01-29 22:38
Znów dzisiaj powtórzyła się sytuacja - dostaję info o komentarzu, klikam link, a komentarza nie ma. Dotyczy to zdjęcia, przy którym jest dużo komentarzy - nie wiem, na ile to ma znaczenie. To zdjęcie pierwsze z "Dzieci Nocy" - "Z prochu powstaniesz".
Dodano: 2009-02-01 00:34
Był bład w sortowaniu komentarzy i pokazywane były tylko najstasze. Poprawiłem - pokazują się teraz najnowsze. Poza tym mozna tez obejrzec wszystkie.
Dodano: 2009-02-01 16:07
Łaaaał! Rzeczywiście! O... ale mi teraz przybyło do czytania :)
Dzięki za naprawę :)
Dodano: 2009-02-05 21:20
No problem
Dodano: 2009-03-09 15:02
Ja mam od dzisiaj problem z galerią a konkretniej - nie otwiera mi się galeria z najlepszymi zdjęciami oraz galerie tematyczne
Wygląda to tak, że otwiera mi się panel użytkownika oraz numery stron galerii i nic więcej. Po kliknęciu na jakiś konkretny numer strony to samo... Da się coś z tym zrobić?
Dodano: 2009-03-13 16:17
To juz tez pewnie ok?
Dodano: 2009-03-15 10:51
Tak, dzięki 
Dodano: 2009-03-24 10:49
Chciałam dodać zdjęcia do swojej galerii, ale nie za bardzo wiem, jak to zrobić.
Weszłam na swój profil, utworzyłam swoją galerię, podałam jej tytuł, ale nie wiem, jak mam wkleić do niej swoje zdjęcia. Szukałam opcji: dodaj zdjęcie i nigdzie jej znaleźć nie mogę.
I'm a sect of mine so my mind is my church.
Dodano: 2009-03-24 12:33
| Lisa napisał(a): |
| Chciałam dodać zdjęcia do swojej galerii, ale nie za bardzo wiem, jak to zrobić.
Weszłam na swój profil, utworzyłam swoją galerię, podałam jej tytuł, ale nie wiem, jak mam wkleić do niej swoje zdjęcia. Szukałam opcji: dodaj zdjęcie i nigdzie jej znaleźć nie mogę. |
Wejdź do tej galerii i tam w menu galeria będzie opcja dodaj zdjęcie
forever alone immortal
Dodano: 2009-03-24 13:31
Problem rozwiązany.
Dzięki Rozbit i Amorphous :)
I'm a sect of mine so my mind is my church.
Dodano: 2009-04-16 19:12
hej mam problem z galeriami inncyh uzytkownikow, mianowicie gdy chce wejsc w ich galerie klikam juz sie laduje,ale zamiast ich galerii otwieraja mi sie moje ;/
Jedna kropla mojej krwi jest jak Jedna łza mojego Anioła Stróża
Dodano: 2009-04-17 20:51
dziekuje ;]
Jedna kropla mojej krwi jest jak Jedna łza mojego Anioła Stróża
Dodano: 2009-08-05 23:52
A mi, po wejściu do Galerii Tematycznej z Castle Party 2009 nie wyświetlają się te zdjęcia, które są w miniaturkach pokazane jako okładka albumu na głównej stronie z albumami
Podejrzewam,że tam w tej Tematycznej znajduje się mnóstwo zdjęć, a ja nie wiedzieć czemu, nie mogę ich obejrzeć, wyświetla mi się tylko 20 stron...
Quid quid latinum dictum sid, altum videtur
Dodano: 2009-08-06 04:38
Może czas pogodzić się z tym, że nie ma więcej stron z Castle Party, choć to trudne. Mi też jest ciężko pogodzić się z tym, że moje zdjęcie w czarnym miśku nie wskakuje od razu tylko trzeba się przedrzeć przez las innych miśków w galerii "fetish".
Dodano: 2009-08-06 10:26
| GoopiaPeezda666 napisał(a): |
| Może czas pogodzić się z tym, że nie ma więcej stron z Castle Party, choć to trudne. Mi też jest ciężko pogodzić się z tym, że moje zdjęcie w czarnym miśku nie wskakuje od razu tylko trzeba się przedrzeć przez las innych miśków w galerii "fetish". |
Chlip, chlip
A Pee, zlinkujesz mi Twojego miśka?
Quid quid latinum dictum sid, altum videtur
Dodano: 2009-08-28 07:54
Coś mi się zdaje, iż nie można dać oceny zdjęciom :|
Chyba, że to u mnie coś świruje, ale raczej nie :|
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-08-28 17:52
| thistle89 napisał(a): |
| Coś mi się zdaje, iż nie można dać oceny zdjęciom :|
|
no raczej nie można niestety
forever alone immortal
Dodano: 2009-08-29 10:17
Mam pytanie: od czego zależy czy nowo dodana przeze mnie galeria pojawi sie na głownej stronie wśród "galeri użytkowników" ? Dodalam 2 galerie, przedwczoraj normalnie pojawiła się wśród innych , a wczorajsza nie. Mogę ją zobaczyć jedynie po wejściu na swój profil. Dzieki z góry za odp :)
Aha i jeszcze jedno: chce zeby moje zdjecie pojawilo sie w galerii tematycznej, wpisalam w tytule: (Portrety) i tego zdjecia nie widzę w owej galerii. Pojawia się na końcu listy ,czy mam go szukac w gaszczu innych ?