Dodano: 2010-05-17 18:31
| odylena napisał(a): |
| Gdzie jest edycja profilu? Gdzie mogę zmienić av, uzupełnić dane itp.? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć... Pomóżcie. |
Najeżdżasz u góry na "Twój profil" i wyświetla się pierwsza opcja zaraz "Zmień dane" .
Proszę.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2010-05-18 07:07
Właśnie w tym problem, że nic takiego się nie wyświetla...
Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć.
Dodano: 2010-05-18 13:14 Zmieniono: 2010-10-27 15:00
Napisz do mnie na priva albo wyślij maila na info@darkplanet.pl
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2011-03-18 18:20
Mam to samo - 'złe nazwy użytkowników' etc
Who is The Pied Piper?
Dodano: 2011-04-04 16:50
Już ok.
Dodano: 2011-04-16 20:12
Problem z dodawaniem zdjęć.
Po wgraniu ich nie widać, zaledwie tytuł zdjęcia.
?
Break the black ice.
Dodano: 2011-04-18 09:02
Już ok.
Dodano: 2011-05-05 21:21
Wylogowało mnie w trakcie zamieszczania posta, musiałam znów się zalogować, a post "poszedł się kochać"...dlaczego tak się dzieje i czy można coś z tym zrobić? pozdrawiam
Dodano: 2011-05-07 12:14
Trudno powiedzieć - na razie to jedyny swierdzony przypadek - trudno go odtworzyć.
Dodano: 2011-09-21 13:10
Ostatnio mam problemy z profilem, a mianowicie:
- niby jestem wylogowany, ale jak wchodzę ponownie na DP, to jestem zalogowany
- kiedy włączam stronę główną, to mnie wylogowuje,
- pokazuje, że jestem zalogowany, a kiedy chcę napisać posta, to nie mogę bo od razu mnie wylogowuje
- kiedy wejdę w wiadomości pokazuje mi jedną nieprzeczytaną odpowiedź, chociaż już ją odczytałem
Teraz jakoś udało mi się dojść aż do pisania postu bez problemu i mam nadzieję, że uda się go umieścić na forum
Dodano: 2011-09-21 13:11
- pokazuje, że jestem zalogowany, a kiedy chcę napisać posta, to nie mogę bo od razu mnie wylogowuje
- kiedy wejdę w wiadomości pokazuje mi jedną nieprzeczytaną odpowiedź, chociaż już ją odczytałem
Teraz jakoś udało mi się dojść aż do pisania postu bez problemu i mam nadzieję, że uda się go umieścić na forum
Dodano: 2011-09-21 13:12
- chcę napisać posta, ale po kliknięci "Wyślij" posta nie ma
Może ktoś coś z tym zrobić? Od razu mówię, że to nie wina komputera, bo na wielu próbowałem i na każdym jest to samo
Dodano: 2011-09-22 19:43
Wygląda na to, że na operze mini na telefonie wszystko działa ok.
Jak będe miał okazję, to obczaję na innych przeglądarkach na komputerze
Z góry dziękuję 
Dodano: 2011-09-28 04:38 Zmieniono: 2011-09-28 04:46
Nozdormu - efektowne combo
, ja póki co umiem tylko z trzech postów max, hehe
od czasu do czasu warto wrócić do źródła
Dodano: 2011-10-03 11:38
Jo jebie...
Znowu to samo mi się dzieje... Na zwykłej operze wszystko się sypie, a jak wchodzę na operę mini na przeglądarce to wszystko gra, fuck nie wiem co robić, spróbuję firefoxa ściągnąć, mam nadzieję że będzie działało...
PS. Nawet nie wiem czy ten post będzie opublikowany 
Dodano: 2011-10-04 19:19
Na Firefoxie też mam te same problemy. Muszę po każdym wejściu na stronę odświeżać i wtedy wszystko wygląda tak jak powinno, jednak nie ukrywam, że jest to trochę uciążliwe
Dodano: 2011-10-21 15:21
Podajecie jaka podstrona i ktora wersja firefoxa.
Dodano: 2011-12-04 09:41
Mogę pisać posty, ale nie mogę zobaczyć własnego profilu. O co chodzi?
Dodano: 2011-12-04 20:09
A ja nawet nie wiem czy mój post zostanie tutaj opublikowany
Cały czas mam problemy z profilem, które opisałem powyżej, na dodatek chyba wiadomości nie docierają do ojca redaktora i innych użytkowników, ale cóż chyba po prostu założę nowe konto i będzie git 
Dodano: 2011-12-04 22:10
| Nozdormu napisał(a): |
A ja nawet nie wiem czy mój post zostanie tutaj opublikowany
Cały czas mam problemy z profilem, które opisałem powyżej, na dodatek chyba wiadomości nie docierają do ojca redaktora i innych użytkowników, ale cóż chyba po prostu założę nowe konto i będzie git ![]() |
ja wysłałam email do Ojca Redaktora na info@darkplanet.pl bo nie mogę obejrzeć własnego profilu, robi się to samo, co zimą kiedyś, jak miałam inne konto. Też teraz nie doczekałam się odpowiedzi
Dodano: 2011-12-08 23:35
Już ok.
Dodano: 2012-05-05 20:27
Od dłuższego czasu usiłuję zmienić zdjęcie profilowe (Profil -> Zmień dane -> Avatar) a zdjęcie jak je ustawiłam na początku tak dalej tam siedzi i nie chce się zmienić...
I jeszcze jeden problem odnośnie edycji profilu - nie mogę zmienić swojego e-maila, bo po prostu... nie widzę nigdzie takiej opcji. Czy ja nie umiem szukać, czy rzeczywiście coś nie tak z edycją profilu? :D
I go my own way; but your way may go along with mine for a while.
Dodano: 2012-05-08 20:34
Po zmianie avatara naciśnij F5 w przeglądarce. Co do maila to zgadza sie - nie ma opcji zmiany.
Dodano: 2012-05-08 22:19
No wciskam i wciskam i nie działa... 
I go my own way; but your way may go along with mine for a while.