Jak poznałeś DarkPlanet ?. Strona: 2

Dodano: 2007-01-21 17:21

Szukałem czegos po necie, nawet nie pamiętam czego i trafiłem tu. Zajrzałem potem parę razy, potem się zarejestrowałem i teraz zaglądam jak tylko dorwę jakiegoś kompa z dostępem do sieci :twisted:

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2007-01-31 00:17 Zmieniono: 2007-03-22 13:03

KabaL (Fae)
KabaL
Szczecin/Gorzów Wlkp.

No coz Dark planet sledzilem od wakacji (szukalem w necie hasla "dark wave' no i sie wyswietlilo dark planet) ale dopiero w tym miesiacu zdecydowalem sie zarejestrowac 8O No i po milym powitaniu przez Kostucha, zaczalem codziennie zagladac, i stwierdzam ze staje sie to powoli moim nalogiem
Nie jestem tu od dawna, totez nikogo jeszcze dość dobrze nie znam, ale sadze ze ludzie tu piszacy sa wporzadku :wink:

"Serve In Heaven Or Rule In Hell"

Dodano: 2007-02-12 18:18

Nazwę 'Dark Planet' po raz pierwszy usłyszałem (czy raczej przeczytałem) kiedy na forum Nightwish ktoś podał newsa pochodzącego z tej właśnie strony - nie pamiętam już,czego ta wiadomość dotyczyła. A forum bliżej się zainteresowałem, kiedy na 'Nocy z Nightwish' w Poznaniu ktoś udzielający się tutaj polecił mi je (niestety nie pamiętam imienia tej osoby ) No i jestem...

Dodano: 2007-02-12 22:10

pierwszy raz... znalazłem dark planet całkiem przypadkiem, sam nie pamiętam czegeo chciałem. adres poszedł do ulubioncyh, zajrzałem jeszcze z raz czy 2 ale po formacie przepadł lynk.
za drugim razem (po dłuższym okresie czasu) nawet sie zalogowałem (choć też nie pamiętam za bardzo po co).. tamto kąto przepadło.
trzeci i ostatni (wkońcu do 3 razy sztuka) chciałem... chciałem poprostu 'poznać' podobnych ludzi, 'pobyć' w takim towarzystwie... założyłem konto... potem jeden post... drugi... i jakoś sie zostało...

Dodano: 2007-02-14 00:06

Hyde mi polecił :D

Kochac i byc kochanym...

Dodano: 2007-02-27 10:54

Chcę serdecznie podziękować dwojgu forumowiczom dzięki którym poznałam DP,
pośrednio Sepulturce i bezpośrednio Cowboyowi :). Dzięki Wam - "wpadłam ".
Pozdrawiam gorąco !!!

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Dodano: 2007-03-09 13:52

cuż, ja tu wtrafiłem przypadkiem rozglądając się za jakimiś zespołami wartymi słuchania, patrzę się na DP a tu takie coś i od razu mi się spodobało i się dołączyłem, ale niestety jeszcze nikogo tak niepoznałem

jak dają to biorę nie dają to żulę :D

Dodano: 2007-03-09 23:05

Hmm, redakcja nasza (DarkNation.eu) dostała ciekawego mejla, że to niby DP nie lubimy, bo Wam zazdrościmy. No to sprawdzam, czy mamy czego.

Crux santa sit mihi lux. Non draco sid mihi dux. Vade retro satana, non suade mihi vana. Sunt mala quae libas, ipse venena bibas.

Dodano: 2007-03-09 23:52

Ja mam konto na waszej stronce ale jestem na tyle przywiązany do tej, że nie mam czasu na waszą :roll:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-03-11 06:59

GothMucha napisał(a):
Hmm, redakcja nasza (DarkNation.eu) dostała ciekawego mejla, że to niby DP nie lubimy, bo Wam zazdrościmy. No to sprawdzam, czy mamy czego.

ooo, a kto to takie coś wysyłał 8O Jako admin mogę powiedzieć, ze nic mi o tym nie wiadomo :? Staramy się lubi kogo się tylko da :twisted:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-03-11 19:40

Do mnie wysłano email na fotce i sie zainteresowałam.

:)

Dodano: 2007-03-11 22:18

Niom ja dostałam info od kogos z grono.net :) jakos w maju

Dodano: 2007-03-13 18:02

ja wpadłam zupełnie przypadkowo, skacząc po stronach dotyczących muzyki gotyckiej

"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."

Dodano: 2007-03-13 21:24

Przyjechałem do poznania sobie postudiować. Ze starą (stażem) znajomą z ZG, Alphar spotkać się postanowiłem, a ta zaciągnęła mnie do bazyla na bloodlust albo coś. Czyli kolejny zwerbowany przez Alphar:)

Dodano: 2007-04-03 00:27

Trafiłem tu przypadkiem szukając czegos przez google, a zarejestrowałem się bo wpadła mi w oko pewna dziewczyna której zdjęcie było na stronie głownej i chciałem obejrzeć galerię jej zdjęć.

Dodano: 2007-04-05 09:30

Ja na DP trafilam w pierwszym dniu posiadania neta w domu wpisujac w wyszukiwarce Diana Krall (ponieważ potrzebowałam słów jej piosenek do nauczenia do zespołu jazzowego), i to była pierwsza stronka gdzie trafiłam no i tutaj zostałam
Po 3 godzinach na dp, odezwał sie do mnie pewien ciekawy gość opiepszając mnie że nie dałam zdjęć :wink: . To był Virus. i tym sposobem zaczelam rozbudowe mojego Ja i poznałam tu wielu miłych ludzi, których pozdrawiam :twisted: :twisted: :twisted:
A Virusowi dziekuje :wink:

Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.

Dodano: 2007-04-12 04:53

Mnie z kolei Phantom namówił, opowiadając mi o licznych zaletach DP :)

Dodano: 2007-11-11 18:54

Na DP trafiłam dzięki mojemu Viruskowi......
Po prostu był na swoim profilu i zaciekawił mnie tą stronką.
Wcale nie żałuję że na drugi dzień utworzyłam własne konto. :wink:

Dodano: 2007-11-11 19:09

Na Dark Planet natrafiłam przypadkowo, kiedy szukalam wiadomości o woodstockowym koncercie Type o Negative. Teraz cieszę się bardzo że założyłam sobie konto :D Poznaję tu wielu fajnych ludzi, mogę wymieniać poglądy nawet na najbardziej banalne tematy. Co więcej dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy o filmach, książkach czy muzyce. To forum na prawdę wiele mi dało. Pozdrówka dla wszystkich darkplanetowiczów!!!!

Dodano: 2007-11-12 08:56

Dzięki za miłe słowa :D Naprawdę serce rośnie jak sie czyta, że ktoś docenia, to co robimy, choć wiadomo, że nie jesteśmy doskonali :)

Pozdrawiam wszystkich użyszkodników :twisted:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-11-13 12:48

Na darkplanet trafiłem przypadkiem wyszukując czegoś w sieci a ponieważ na głównej stronie były informacje o imprezach i koncertach dodałem sobie tą stronkę do zakładek a z czasem się zarejestrowałem.
Pomimo że zarejestrowany jestem już ponad 6 miesięcy i tak prawie nikogo na tym forum nie znam. Czasami rozpoznaje twarze na różnego rodzaju imprezach i to wszystko.

forever alone immortal

Dodano: 2007-11-19 08:30

Od dluzszego czasu szukalam forum w tym stylu, czesto slyszalam nazwe DP ale jakos nie chcialo mi sie wejsc. A potem zobaczylam jak wchodzi kolezanka i jakos tak postanowilam sie zalogowac xD

Dodano: 2007-11-22 01:07

przez SCHWEIGENDE ona jest wszystkiemu winna :mrgreen: wywalili ja z forum, na ktorym sie żeśmy wieły i poznaly i mnie tu wzieła i przyciągła. tylko do niej mozecie miec pretensje :mrgreen: ot, co :D

Dodano: 2007-12-06 13:32

Znajomy podesłał mi wiersz do przeczytania, strona wydała mi się ciekawa, zapisałąm link a z czasem ok. miesiąca w wolnej chwili zalogowałam się. :lol:
Więc jestem :twisted:
Mówi się trudno :wink:

czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować

Dodano: 2007-12-19 09:07

Kiira napisał(a):
ja wpadłam zupełnie przypadkowo

zazwyczaj się wpada przypadkowo :lol:

.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło