Decide - Legion. Strona: 1

Decide - Legion Dodano: 2006-12-14 22:40

Dobra recenzja, podoba mi się. Sama płyta także świetna. Bodajże moja ulubiona w dorobku Bentona i spółki. Szkoda tylko, że teraz nie reprezentują sobą zbyt wiele...

Legion Dodano: 2009-03-07 17:44

"Legion" - to magnum opus możliwości Deicide, najlepsza płyta tego zespołu i jedna z najlepszych w całym gatunku. Mimo sporej intensywności dzwięków i wysokiej techniki jest strasznie rytmiczna i melodyjna, dzięki czemu łatwo wchodzi i słucha się jej bez bólu przy pierwszych podejściach. Jednocześnie wogóle się nie nudzi po latach, świetna muzyka do samochodu Mimo że żadna płyta później nie dorównała Legion to lubie słuchać prawie wszystkie w twórczości Deicide ( poza "Inseneratehymn", które bylo mega porażką ) W porónwnaniu z takimi zdziadziałymi Kanibalami wujek Benton wydaje się cholernie twórczym muzykiem starej szkoły death metalu

Dodano: 2009-05-02 07:29

Swietna plyta,w moim rankingu zaraz za debiutem,choc brzmieniowo mogli sie bardziej postarac .Szkoda tylko ,ze obecnie Deicide to marne popluczyny i nuda totalna .

Dodano: 2009-05-02 07:34

Państwo wybaczą :) Legion u mnie jest na 2 miejscu, na najwyższym stopniu podium stoi Once Upon The Cross :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło