Moonspell cztery razy w Polsce. Strona: 1

Moonspell cztery razy w Polsce Dodano: 2006-12-14 08:26

Na 90% pojawię się w Bydgoszczy :wink:. Nie można przepuścić takiej okazji.

Dodano: 2006-12-14 17:59

Popieram..! (:
Mam nadzieję, że uda mi się wybrac na Warszawski koncert, hehe.. (:

Dodano: 2006-12-14 18:35

Moonsellek.. Postaram się, podobnie jak w przypadku Theriona, zaliczyć dwa koncerty: w Warszawie i w Krakowie. :twisted:

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-12-14 18:53

Jeszcze Wam sie Moonspell, koncertowo nie znudzil?;]
NIedlugo dojdzie do tego, ze Portugalczycy beda czesciej grali w Polsce, niz Maryla Rodowicz.

To nie moje są słowa, to legenda ludowa.

Dodano: 2006-12-14 20:49

regis napisał(a):
[quote:b9d7b65995="Diabolek"]Jeszcze Wam sie Moonspell, koncertowo nie znudzil?;]
NIedlugo dojdzie do tego, ze Portugalczycy beda czesciej grali w Polsce, niz Maryla Rodowicz.

:lol:[/quote:b9d7b65995]

Chyba mamy podobne odczucia w tej kwestji, Regisie.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-12-14 21:10

A w Wawie to kiedy??? jeju musze tam byc!!! :twisted:

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2006-12-14 21:12

Diabolek napisał(a):

Heh, wiem że grają u nas często, ale rzadko bywam na koncertach niestety i między innymi na Moonspellu także nie miałem okazji być, więc mam nadzieję, że tym razem coś z tego wyjdzie. Pozdrawiam.

Dodano: 2006-12-14 21:26

Heh właśnie doczytałam artykuł i cofam pytanie :oops:

Dodano: 2006-12-14 21:47

A kto jeszcze wybiera się na koncert do Warszawy/Krakowa?

Dodano: 2006-12-14 21:49

ja do Wawy to obowiązkowo :twisted: już od miesiaca sie probowałam dowiedziec kiedy dokładnie bedą grali 8)

Dodano: 2006-12-14 22:02 Zmieniono: 2006-12-29 17:46

Dodano: 2006-12-14 22:49

kontragekon napisał(a):
[quote:d1484bd174="Morgana"]A kto jeszcze wybiera się na koncert do Warszawy/Krakowa?

Niewykluczone, że ja będę w Wawie. Miło byloby Cię w końcu poznać, Morgano. Chociaz mam nadzieję, że stanie się to wcześniej, np. na jakimś DarkPlanet Party III :twisted: Hehe - zaprośmy Moonspell na imprezę. I tak tak często grają w Polsce, że co im w sumie zależy :?: :twisted:[/quote:d1484bd174]

Świetnu pomysł! A właściwie nie jeden, a wszystkie zawarte w tym poście! I o koncercie, i o poznawaniu się, i spotykaniu na zlocie! :twisted: Jestem zdecydowanie za!

Dodano: 2006-12-15 16:26

Lubię Moonspell, nie powiem.Jednak można go zobaczyć w Polsce tak często jak schabowego na obiedzie u babci.Coś co wystepuje zbyt często "przejada sie"Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich fanów Moonspella z całego kraju.

Dodano: 2006-12-15 16:41

Diabolek napisał(a):

pięknie napisane chodź moonspella lubie bardzo i powiem kródko byłem ze 3 razy i nic niejest w stanie przebić koncertu w spodku na metalmani 97 MISTRZOSTWO śWIATA !!!! Potem to te koncerty takie średnie były

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Dodano: 2006-12-15 16:54

A mnie to cieszy źe bywa często, bo niemiałam możliwości nigdy być na takowym koncercie, a zawsze chciałam być.

Dodano: 2006-12-15 16:59

Hannah napisał(a):
A mnie to cieszy źe bywa często, bo niemiałam możliwości nigdy być na takowym koncercie, a zawsze chciałam być.

Heh doskonale cię rozumiem. Także nie było mi dane jak do tej pory, ale teraz już nie zaprzepaszczę tej szansy :)

Dodano: 2006-12-15 18:05

Fafal, bylem wtedy na tej metalmani;] Tylko ze wtedy caly koncert polozyl dzwiek, zreszta nie tylko Moonspella bo i Tiamatu przeciez.

Dodano: 2006-12-15 18:10

Diabolek napisał(a):
Fafal, bylem wtedy na tej metalmani;] Tylko ze wtedy caly koncert polozyl dzwiek, zreszta nie tylko Moonspella bo i Tiamatu przeciez.

Efekty kolego efekty coś pięknego a jeśli wspomniałes o tiamacie to ten koncert też był fenomenalny i to wtedy takie piękne płyty wydały te dwa zespoły bo bajka :D

Dodano: 2006-12-15 19:25

FAFAL napisał(a):
Efekty kolego efekty coś pięknego a jeśli wspomniałes o tiamacie to ten koncert też był fenomenalny i to wtedy takie piękne płyty wydały te dwa zespoły bo bajka :D

Dlczego mie tam wtedy nie było? &ltłacze> Za te dwa koncerty wiele bym dała... No dlaczego mnie to ominięło?! ... bo byłam za młoda... Teraz pora nadrabiać zaległości. :twisted: Moonspella napewno nie odpuszczę!

Dodano: 2006-12-15 19:28

Fafal , no zgodze sie, efekty, ale jednak brzmienie ;/

No wtedy to byly zlote czasy tych zespolow, i jeszcze Gatheringow, Therionow i innych Paradise Lostow, echhh az lezka sie w oku kreci

Dodano: 2006-12-16 11:59

Diabolek napisał(a):
Fafal , no zgodze sie, efekty, ale jednak brzmienie ;/

No wtedy to byly zlote czasy tych zespolow, i jeszcze Gatheringow, Therionow i innych Paradise Lostow, echhh az lezka sie w oku kreci

Swój chłop !!!!!!!! polać mu gorzoły :D

Dodano: 2006-12-16 12:21

Diabolek napisał(a):

Mi się nie kręci, ja juz płaczę, bo kiedy moje ukochane zespoły przechodziły swój złoty okres, ja nawet nie wiedziałam o ich istnieniu. O_o Ale na szczęście nadal grają, może nie TAK, ale cóż... Trzba się cieszyć tym, co się ma, są jeszcze płyty... A za mojej "kadencji" inne kapele przeżywają i będą przeżywać swoje lepsze okresy, więc może jeszcze nadrobię zaległośi.

A zacznę od koncertów planowanych na 2007r. :twisted:

Dodano: 2006-12-16 12:40

Morgana napisał(a):

Mi się nie kręci, ja juz płaczę, bo kiedy moje ukochane zespoły przechodziły swój złoty okres, ja nawet nie wiedziałam o ich istnieniu. O_o Ale na szczęście nadal grają, może nie TAK, ale cóż... Trzba się cieszyć tym, co się ma, są jeszcze płyty... A za mojej "kadencji" inne kapele przeżywają i będą przeżywać swoje lepsze okresy, więc może jeszcze nadrobię zaległośi.

A zacznę od koncertów planowanych na 2007r. :twisted:

Bardzo ciekawie napisane naprawde;]

Dodano: 2006-12-16 13:01

Fafal, tylko zebysmy nie wpadali w ton " ... a za naszych czasow..." ;]

Morgana, zgodze, sie sa zespoly ktore teraz przezywaja swoj zloty okres, slucham ich;] Co nie zmienia faktu, ze lubie sobie wlaczyc czasem jakiegos starocia i powspominac czasy, kiedy kroiło sie koszulki jak ktos nie znal skladu, na ten przyklad;]

Dodano: 2006-12-16 13:14

FAFAL napisał(a):
Bardzo ciekawie napisane naprawde;]

Czy to była ironia?

He he, ja najczęściej włączam "starocie", ale nie żeby wspominać "stare, dobre czasy" =P Po prostu mam tego "pecha", że większość moich ulubionych kapepeli ma już swoje latka. :D

Diabolek, jak wpadniecie w taki ton, to ja zacznę Was traktować jak "przedpotopowców" i dokuczać Wam, z powodu tego, jacy jesteście "starzy", podczas gdy ja - piękna i młoda - mam całe życie przed sobą. =P I pewni zobaczę w przyszłości więcej koncertów niż Wy.

A tak serio to jak jest do czego wracać wspomnieniami, to czemu tego nie robić? Ja tylko żałuję, że nie mogę się podpisać pod Waszymi wypowiedziami. :evil:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło