Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

th

mnie zapadl w pamiec po 1 przesluchaniu 1 kawalek hehe,slucham drugi raz plyty i znow to samo,nie wchodzi za nic,wkurzony siegam po XIII Stoleti"Metropolis" i to jest to...uczcie s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2442/London-After-Midnight-Violent-Acts-Of-Beauty
Zadziwiające, jakie pomysły przychodzą człowiekowi do głowy, kiedy siedzi na dworcu z kartką papierku na kolanach i długopisem w ręce...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2698/Sto-osiemdziesiat-stopni
Nie ryzykuje wyprawy posrod wyznawcó Mm. to niebezpieczne :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2954/Rammstein-Marilyn-Manson-Nine-Inch-Nails-Night
O ANKH słyszałem, ale nie miałem pojęcia, że gra tam Jelonek. Jakoś nie zgłębiałem się w twórczość tego zespołu.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3210/Jelonek-w-solowym-projekcie
Konkurs rozstrzygniety. Odpowiedzi bylo sporo - wszystkie prawidłowe (Oczywiście Bulldozer). Pierwsi byli i nagrody otrzymuja: Scorpy, Faustus. Charism Niedlugo kolejny ko
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3466/Konkurs
Mamy nadzieję iż muzyczka podpasi większości no i chyba zapowiada sie świetny wieczór z fajną muzyczką 8)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4234/Fallen-Angels-Party-Prophetic-Dream
czy sa tu jacys gracze RO? ja osobiscie spedzilem nad ta gra prawie 2 lata(pare serwerow sie przewinelo...od KDR, abhRO, chwilke dKDR i Auri[nie lubie HR o.O], chwilke legacy, i
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4490/Ragnarok-Online
Czwarta odsłona tegorocznych wypocin muzycznych. Wybierajcie wasze perły za ten miesiąc i zapraszam do lektury.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5258/Sad-Ostateczny-Kwiecien-2009
słyszałam kilka utworów rewelacja
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5514/Psyclon-Nine-We-The-Fallen
Ale piwo to oni dobre mają, wiec nie widzę powodów do krytyki, czy tez wyśmiewania:) Medialno - promocyjne samobójstwo? Idą z biegiem czasu, zwykłe teledyski już tak nie sz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5770/Rammstein-Pussy
pewnie żywił się w dworcowych fastfudach, a piwo chlał tylko firmowe z wrocławskiego Madnessu hehehe też bym nie wyrobił takiego trybu życia :roll:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6026/Ronnie-James-Dio-choruje-na-raka
Mamy jeszcze 7 wolnych miejsc w busie. Możemy zabrać osoby z okolic Kożuchowa, Nowej Soli, Zielonej Góry, Sulechowa, wyjazd planujemy ok. godz. 11.00 - 12.00 z Nowej Soli. Kosz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6282/wolne-miejsca-w-busie-na-koncert-Rammstein-12-03
[URL]http://www.allegro.pl/item1141936149_buty_pleaser_slush_38_idealne_na_castle_party.html[/URL]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6794/Buty-Pleaser-Slush-38-5
[quote:20cba3e495="zsamot"]Miałem to najpierw na kasetce- pierwszy na b po prostu zaszokował swą nienawiścią. genialna EP-ka. Mój faworyt w ich dyskografii.[/quote:20cba3e495
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7050/Mayhem-Wolf-s-Lair-Abyss
Stawiam na Pole Raksę ! [URL]http://w320.wrzuta.pl/sr/f/a4gzgYx4eRp/pola_raksa[/URL]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7306/Najpiekniejsza-kobieta-wszechczasow-to
i zapraszam na wspolna dyskusje na tematy zwiazane z magia
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7562/witam-wszystkich
bilety: 33zł przedsprzedaż 40zł w dniu koncertu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7818/KAT-Roman-Kostrzewski
Przyzwyczajaj się, bo z pewnością jeszcze nie raz się z tym spotkasz.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8074/Maly-incydent
[quote:9acd18c6e6="cellar_door"] wszystko tu płynie jakby było stworzone boską ręką ;-) Legion jest ponadczasowy i absolutny! :-)[/quote:9acd18c6e6] Z wszystkim się zgadz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8330/Deicide-To-Hell-With-God
Dobry artykuł,sporo informacji. Wydawnictwo godne polecenia...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8586/Blaze-Of-Perdition-The-Hierophant
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło