Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

th

Normalnie wyczekuję tego koncertu! Sam support dla mnie to wielka sprawa...ten zespół jest zajebisty pod każdym względem...Ktoś prócz mnie idzie? Wiem, że Aeg...kurde, chci
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6023/Kat-amp-Disquiet
Hit tak ? Kto co lubi... ale jak dla mnie to kolo się troszkę przecenia ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6791/Polska-Neopoganska
Ta płytka to najbardziej monumentalne dzieło Mayhem, może nie ta dobre jak Misterium Szatana, ale mające bardzo wiele z nim wspólnego. Wokalizy są jak dla mnie genialne, a zn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7047/Mayhem-Ordo-Ad-Chao
Kolejna odsłona poznańskiej imprezy, promującej niezależną muzykę elektroniczną. JUŻ 10.12.2010 PARKIETEM WSTRZĄŚNIE :::::::::KR-LIK::::: [clicks/controlled collapse]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7303/Cyborgy-Poznan-10-12-Zapraszamy
Z całym szacunkiem ale mogliby sobie dać spokój ;/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7559/Samael-ujawnia-detale-Lux-Mundi
Moja obecność jest obowiązkowa :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7815/Acid-Drinkers-Mouga
mam do sprzedania piękną długą suknię, czarną z kapturem, na biuście "wiązanie ala gorsetowe", rozszerzane ku dołowi rękawy. Suknia robiła ogromne wrażenie ;). rozmiar
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8071/suknia-gotycka-moze-na-CP
[quote:39a784363b]Serdecznie zapraszamy na drugą inicjatywę organizowaną przez STOWARZYSZENIE KULTURY ALTERNATYWNEJ : Wieczór Celtycki W programie : Zależni
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8583/Wieczor-Celtycki
Wyszło tak, że wszystkich moich znajomych gdzieś wywiało i nie mam zupełnie z kim iść :/ A samej, wiadomo- nieciekawie... Może jest ktoś jeszcze, kto nie ma z kim się w
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8839/Phoenix-Rising-Tour-2012-Behemoth-Blindead-Morowe
Coś drogie to wino ale gdy pojawi się w Polsce to może się skuszę dla samej satysfakcji :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9095/Slayer-wydaje-nowe-wino
Nic szczególnego...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9351/Icon-Of-Coil-PerfectSex
witam, zapraszam do obejrzenia i zakupu unikatowych butów / ciuchów: [URL]http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10798267[/URL]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9607/GOTYCKIE-BUTY-I-CIUCHY
Nie mogę się doczekać! Strasznie polubiłam autorkę :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9863/Aneta-Jadowska-Zwyciezca-bierze-wszystko
Z tego, co się przed chwilą dowiedziałam z poznańskiej telewizji, koncert został odwołany ze względu na żałobę po Tadeuszu Mazowieckim.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10119/Acid-Drinkers-Gomor
Też miałem kasetę. Ale na żywo nie widziałem niestety.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10375/Hazael-powraca-po-18-latach-na-Castle-Party
Oby tylko obraz był daleki od metafizyki i zarazem nie uciekł w banalne klisze...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10631/Powstanie-film-o-rodzinie-Beksinskich
Jak Materię uwielbiam, tak ta płyta to po prostu słabizna. Debiut był żywy, różnorodny i łączył kilka stylów z głową. A to? Po prostu wywalić wszystko co było dobre
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11399/Materia-We-Are-Materia
Hej! Właściwie nie wiem dlaczego o tym piszę. Po 11 latach nagle sobie przypomniałam, że był kiedyś w moim życiu naprawde fajny gość.. Pamiętam tylko tyle, że miał na
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11655/Poszukuje-kolegi
wiersz bardzo mi sie podoba... wywołuje we mnie sprzeczne uczucia... nienawidzę, a po chwili sie uspokajam i wspułczuję podmiotowi lirycznemu... cos w stylu Katharsis... gratul
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/136/Autozlografia
opisałaś tyle wątków ze nie sposób wypowiedzieć się o całosci... "Czasami wiem, że żyję, czasami myślę, że umieram!" każdego dnia coś się w nas rodzi, i coś
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/392/Czasami
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło