no już nie przesadzajcie, Korn by byle klocka nie brał w trase jako direct support 8)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3203/Flyleaf
|
[size=24:68c9fcd97f]+ Cold Gothic Night +
Kraków
23.02.2008 ( SOBOTA )[/size:68c9fcd97f]
[URL=http://img262.imageshack.us/my.php?image=coldgothicnightiiye2.jpg][img:68c9f
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3459/Krakow-Cold-Gothic-Night-23-II-2008-sobota-The-Cure-Edit
|
Oryginalna, czarna minispódniczka firmy Warehouse z paskiem (klamra metalowa), kieszonkami i rozcięciem zapinanymi na zamek typu "zip".
Długość rozcięcia można regulować
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3715/SPRZEDAM-spodniczke-cyber-goth
|
jedym z punktow programu będzie konkurs śpiewania przebojów i nie do końca mamy tu na myśli karaoke ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3971/Ogolnopolski-Zlot-DM-electro-synth-stage
|
REZERWACJA BILETÓW - ARTUR 515781704[b:06a938dee3][/b:06a938dee3]
http://www.lastfm.pl/event/734458
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4227/Frontside-Blacksnake-Rotengeist-Cerebrum
|
bardzo mnie ciekawi, czy oprócz fotografii, fotografiki, mangi, anime, gier, literatury, kina jest ktoś kto kocha sport i/lub go uprawia :)
pozdrawiam!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4483/czy-sa-tu-ludzie-grajacy-albo-kochajacy-siatkowke
|
Hell O! Jak w temacie, poszukujemy wokalisty najlepiej z okolic Poznania. Muzyka stricta progresywna, zatem wokal powinien byc melodyjny z dobra skala. Zespol skupia swietnych muzy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4739/Wokalista-poszukiwany
|
[b:a4d572765b]"Wprowadziłem dub, bo wiedziałem że jest on podstawą rytmu serca. Bęben reprezentuje bicie serca, bas reprezentuje twój umysł i mózg."[/b:a4d572765b]
Lee 'Sc
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4995/Concrete-Jungle
|
"Brukselscy oficjele postanowili ograniczyć nam dostęp do Internetu i podzielić go na tak zwane "pakiety". Co to oznacza w praktyce? Daje to prawo dostawcom usług internetowych
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5251/Pakiet-Telekomunikacyjny-ograniczenie-dostepu-do-internetu
|
Zgodnie z planem dziś kończymy konkurs dotyczący tegorocznej edycji Brutal Assault. Zacznijmy od prawidłowych odpowiedzi.
A oto pytania:
1. W jakiej miejscowoÅ›ci odbywaÅ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5507/Karnety-i-gadzety-Brutalowe-do-zgarniecia-cz-3
|
W takim razie czekam z niecierpliwością co też Mikael wykomponuje - jeśli to ma być na miarę wspomnianego "Damnation" to tym bardziej :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5763/Akustyczny-Akerfeldt
|
To była niesamowita impreza,choć tłumów nie było.Urodzinowy koncert był za friko,razem z zespołem u boku Karoliny Andrzejewskiej wystąpiła pierwsza wokalistka Ania Zachar-
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6019/Batalion-D-Amour-koncert-na-20-lecie
|
no jak dla mnie to rozgrzewacz będzie większą gwiazdą niż "katatonicy"
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6275/Long-Distance-Calling-na-trasie-z-Katatonia
|
[quote:2e3f5f552a]Żeby android babę obracał, w serialu dla dzieciaków od 12 lat, no to już jest coś nie tak chyba :D[/quote:2e3f5f552a] A tego to sobie nie przypominam...
Du
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6531/Swieta-len-i-koniec-mitu-Star-Trek-TNG
|
Czy jest wiadome coś na temat ceny biletów w Poznaniu ??
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6787/Marduk-na-dwoch-koncertach-w-Polsce
|
Krążek jest równy i jak przystało na komercyjny metal fajnie się go słucha. Problem poruszony przez recenzenta w ostatnim akapicie moim zdaniem leży w braku odpowiedniego ma
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7043/Korn-Korn-III-Remember-Who-You-Are
|
Nadzieja Trójmiasta? Moja najnowsza była dziewczyna ;P
Nadzieją Trójmiasta może być Proghma-C - bo Blindead to już raczej nadzieja Polski.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7555/Zaglosuj-na-nadzieje-Trojmiasta
|
Na serwisie www.sprzedajemy.pl
mam na sprzedaż parę rzeczy w większości to sprzęt komputerowy,poniżej linki,zapraszam również na moją stronę>>>www.mag-ram.pl.tl
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7811/SPRZEDAJEMY-PL
|
Witam, szukam smukłych modelek z katowic (lub okolic) do sesji zdjęciowej w plenerze , ubiór w stylu gotyckim/retro/vintage/japan/folk/lolita/victorian itp mile widziany:) szcze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8067/Szukam-gotyckich-modelek-do-zdjec-katowice
|
Tak mi się wczoraj dobrze oglądało (choć temat niełatwy) "Walc z Bashirem" - wojna domowa w Libanie przedstawiona w formie rysunkowej. Podobała mi się "plakatowość" animac
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8323/Animowane-filmy-dla-doroslych
|