Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

th

A recenzji płyty można się spodziewać?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2690/Carrion
Komplet fanów na Torwarze!!! [img:4060102e5c]http://www.thecure.pl/news/images/20071015bilety.jpg[/img:4060102e5c] Komplet fanów (ok. 4500) obejrzy warszawski koncert The
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2946/The-Cure-4-Tour-2008
Zaproszenie dla wszystkich przyjaciół Jacka Dewódzkiego i Fanów dobrej muzyki gdzie: 6 III godz 20.00 w Klubie Jama ul.Reymonta 22 w Krakowie kto: BLUE MACHINE BA
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3458/Urodziny-Jacka-Dewodzkiego
Wyjątkowe bolerko z czarnej koronki firmy Marks&Spencer. Fantazyjne wiązanie z przodu, rękawy 1/2 z eleganckim wykończeniem i kokardką z czarnej aksamitki. Na metce wi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3714/SPRZEDAM-CZARNE-KORONKOWE-BOLERKO
Ja mam jak co roku lepsze filmiki z busa, ale... CENZURA :lol:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3970/Autobus-na-Castle-Party-08
Jakiś czas temu w sieci pojawiły się zwiastuny filmu o Elizabeth Bathory - dość sławnej węgierskiej wampirzycy, żeńskiej odpowiedniczce hrabiego Draculi: http://pl.yout
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4226/Bathory-2008
Szczerze? Nie podoba mi się z kilku powodów: Po pierwsze - źle się czyta, zupełnie nie jak wiersz. Po drugie - temat. Sam w sobie nie jest zły, gdyż samotność częst
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4482/Krzyk-samotnosci
no i co sądzicie o tej nowej? bo jak dla mnie taka sama żenada jak anette w Nightwish, ale ta nowa z Tristanii lepiej od anette śpiewa. straciliśmy koeljny fajny symfonic-kicz,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4738/Vibeke-Stene-opuscila-Tristanie
Jak dla mnie impreza naprawdę świetnie się udała. Zapraszam do dzielenia się wrażeniami :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4994/TombStone-Party-Closterkeller-Gothaur
Mam na zbyciu: :arrow: Kossakowska M.L. "Więzy krwi" :arrow: Piekara J. "Miecz aniołów" (stare wydanie) :arrow: Zamboch M. "Krawędź żelaza" t.1 i 2 :arrow: Esslemo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5250/KSIAZKI-sprzedam-kupie-zamienie
Najnowszy film Michaela Manna o słynnym złodziejy Johnie Dillingerze i narodzina martwego tworu jakim było FBI :) Johnny Depp, Christian Bale, Marion Cotillard ... jak wasze wr
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5506/Wrogowie-publiczni
Witajcie :) Mam do sprzedania glany 20-dziurkowe firmy Grinders, w stanie idealnym. Chętnych odsyłam do aukcji Allegro: http://allegro.pl/item825586633_glany_grinders_20_tk
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6018/Glany-20-tki-GRINDERS
Witam,Poszukuje do zespołu Growlisty i osoby która obsługuje Syntezatory i klawisze o więcej szczegółów prosze pytać prywatnie:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6274/Poszukuje-Growlisty-i-Osoby-obslugujacej-Syntezatory-i-klawi
Waszym zdaniem dobra płyta?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6786/Immortal-Diabolical-Fullmoon-Mysticism
WT był naprawdę ciekawym zespołem,Sharon ładnie śpiewa choć czasem zdarza jej się potknąć.Tyle że im głębiej w las,tym ich muzyka staje się mym zdaniem monotonna i bez
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7042/Nightwish-vs-Within-Temptation
Dla wszystkich, których nie przestraszył cytat... :D Zwiastun albumu: http://www.youtube.com/watch?v=itEmScW6-lI&feature=player_embedded
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7298/Die-Apokalyptischen-Reiter-Moral-Wahnsinn
Ta płyta... hmm zeby nie uzyc złego słowa.. Jest poprostu wielkim szokiem (jak dla mnie) po Silencerze myślałem, że nie zdziwi mnie już nic a tu o! Czlowiek poprostu wprowa
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7554/Diagnose-Lebensgefahr-Transformalin
W końcu jakaś w pełni swiadoma recenzja nowej płyty. Miałem już dość tych "ochów" :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7810/R-E-M-Collapse-into-now
Jeszcze parę lat temu dałabym się pokroić za wyjazd na koncert Rammstein, ale co tu dużo mówić, czasy się zmieniły.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8066/Rammstein-ponownie-w-Polsce
Wokalistka z doświadczeniem scenicznym, sporym cv z nagraniami homemade i studyjnymi, po szkole muzycznej oraz lekcjach śpiewu poszukuje zespołu/projektu w nurcie nowego gotyku.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8322/Wokalistka-Poznan-poszukuje-zespolu-projektu
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło