Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

th

A czy będzie transmisja internetowa live ? ;););) Pozdrawiam :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2943/BloodLust-Night
[color=green:9fca08817d]Tak sie sklada, ze wiedzialem, ale tylko dlatego, ze ostatnio spotkalem sie z tym pytaniem bodajze w jakims teleturnieju i byly trzy do wyboru odpowiedzi. G
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3711/Sprawdz-sie
CONSTANS MORTALITY (www.myspace.com/constansmortality) szuka nowego wokalu. Zespół poszukuje ludzi z doświadczeniem, pomysłami, nie bojących się wyzwań, (najlepiej z Łodzi,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4223/Poszukiwany-wokal-okolice-Lodzi
W ostatnim zdaniu jest błąd, przepraszam - moje niedopatrzenie. Winno być - Przede mną sztywno siedział Cień. Zadrżały mi ręce, zacząłem nerwowo gryźć wargi , coś nag
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4479/Cien
No tym razem nie opuszczę imprezki w Szczecinie :wink: niema to tamto ^_^ a czy bileciki są dostępne w DK Słowianin jeśli tak to od kiedy :) [img:ef220d6fc6]http://myspac
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4735/De-Vision-Obscenity-Trial-F-P
ale Kaciu zagra w Tramwaju a nie w GTFP...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5247/Kat-Roman-Kostrzewski
Szukam koleżanki, która mogłaby mi partnerować w sesjach zdjęciowych (na zasadzie pozowanie za zdjęcia) w klimatach gothic/cyber. Najlepiej z samego Wrocławia :) Chętn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5503/Sesja-zdjeciowa-Wroclaw-poszukiwana-modelka-modelki
Dwojka mozebyc :) Ale jedynka miazdzy :) Wejscie jest rewelacyjne - od razu napierdalaja zadnego intra YEAH !!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5759/Nile-Those-Whom-The-Gods-Detest
Mi wstępnie pasuje
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6015/Strasznie-Mroczne-Zimowe-Ognisko-vol-7
i dobrze napisany :) może są na portalu jacyś wyznawcy wicca? zrzeszmy się:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6271/Czarownice-z-Salem
Jesteśmy ???-metalową kapelą składająca się z doświadczonych muzyków. Szukamy kogoś na wokal, żeby umiał czysto zaśpiewać, ale żeby miał też dobry niski scream ale
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6527/warszawa-wokalista-poszukiwany
ou
Nie lubię Palikota. I nie popieram. Ale spoko niech każdy mówi za siebie. A ja mam dość nietypowe poglądy. Jak dla mnie - koleś to przerost formy nad treścią. Nawet częś
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6783/ou
No wręcz idealnie - bez wazeliny - zgodzę się z recenzentem chyba w każdym stopniu (po za tymi kawałkami ciszy, które jak dla mnie świetnie wpasowują się w klimat krążka
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7039/Mayhem-Grand-Declaration-Of-War
Prawidłowa odpowiedż to oczywiście: 40:1; Uprising i Aces in Exile. W tych trzech utworach, wpsomniane jest bezpośrednio o Polakach. Pojedyncze wejściówki otrzymują: rudolf1
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7295/Wygraj-bilet-na-World-War-Tour
[quote:f6fd4c87ea="Reddishhh"]dzięki, ale ceny jak zwykle kosmiczne bo pewnie z zagranicy sprowadzają..[/quote:f6fd4c87ea] Noo,tu się zgodzę... Chyba tylko nadzianych stać na
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7551/Sklep-z-odzieza-Gotycka-Ankieta
Co to w ogóle ma znaczyć. Profil pedagogiczno-psychologiczny? To jakiś żart? A czemu chcesz iść do plastyka? Coś tworzysz, reprezentujesz?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7807/Szkoly-po-gimnazjum-i-jedno-wielkie-wtf
Z wielką przyjemnością pragniemy zaprosić Was na warszawską Sinprezę. Odbędzie się ona 25.06.2011 (sobota) w pubie "Zakątek" przy ul. Chmielnej 5 (wejście przez bramę i
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8063/SINPREZA-25-06-2011-Warszawa
wreszcie,troche im to zajeło
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8575/Premiera-nowego-singla-oraz-wideoklipu-Desdemony
[quote:5c29435c2d="HardKill"]Spoko Zephirus ,nie będzie czasu na to by zachwycać się pejzażem ,to będzie szybka,nagła i bezbolesna śmierć ;) [img:5c29435c2d]http://www.c
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8831/Proroctwo-Oriona
Wejściówki otrzymują: Bloody_Morticia, KissWillKillYou, Barbarian. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9087/Basement-Burial-4
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło