Aż mnie korci by pojechać. Zapewne będzie ciekawie ;) Ktoś podziela moje zdanie? ;P
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8062/Amon-Amarth-na-jedynym-koncercie-w-Polsce
|
Gorset pin-up
z czarnej matowej satyny, mocno usztywniony fiszbinami, wiązany z tyłu, ozdobiony atłasowymi czerwonymi lamówkami
Nowy
Rozmiar 38-40
Na specjalne Å
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8574/Gorset-pin-up
|
Po niemal dwóch latach owocnej współpracy, Katarzyna Dziemianowicz postanowiła opuścić szeregi zespołu Alhena. W związku z tym zespół ogłasza poszukiwania godnej następ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9086/Alhena-poszukuje-wokalistki
|
grają rzeczywiście całkiem przyjemnie, a co do wokalistki to w 100% się zgadzam
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9342/Awaker-Control-Lost
|
[color=YELLOW:a8df95a7cb]Zapraszam na oficjalnÄ…;[/color:a8df95a7cb]
[URL]www.annacytowicz.pl/rysunek[/URL]
Np.
[img:a8df95a7cb]http://i50.tinypic.com/qy5rvl.jpg[/img:a8df
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9598/Galeria-rys-surreal-Zapraszam
|
Wraz z kumplem organizujemy transport( rola kierowcy przestaje mi pasować ) na Masters of Rock http://www.lastfm.pl/festival/3337813+Masters+Of+Rock+2013 - kto był Ten wie- kto n
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9854/Autokar-na-Masters-of-Rock
|
Najlepszy Napalm. Po prostu. Ta płyta ma wielką siłę rażenia, to jest dla mnie kwintersencja grindu - prosty, wciekły, agresywny, chaotyczny, osadzony gdzies w tych społeczn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10110/Napalm-Death-From-Enslavement-To-Obliteration
|
Interesują mnie ludzie którzy w domowych warunkach tworzą muzykę gitarową lub ambient.
Chciałbym nawiązać współpracę :)
Pisze muzykÄ™ ale nie mam możliwoÅ›ci aby jÄ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10366/Projekt-muzyczny
|
Nawet kopie dupe. Ciekaw jestem efektu finalnego gdyż zapowiada się iście obiecująco...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10622/Forgotten-Tomb-pierwszy-utwor-z-nadchodzacego-krazka
|
Poszukuję CD Kriegsmaschine - "Enemy of Man", orientuje się ktoś gdzie to w Pyrlandii dostanę? ew. gdzie pytać, nie znam żadnego sklepu muz tutaj (właśnie biorę wuja googl
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11390/Kriegsmaschine-CD-w-Poznaniu
|
Ta płyta to straszny upadek kapeli która na początku swej "kariery" prezentowała zacną formę, w sumie dobrze, że się rozpadli, powinni już po"Amok".
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11646/Sentenced-Crimson
|
Możesz spróbować zagrać online w Kurt it w Polsce właśnie tutaj jest to zdecydowanie jedna z najlepszych stron z grami w naszym kraju właśnie tutaj - [URL=https://whatnow.p
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11902/20-zl-dep
|
Zespół Artrosis podpisał kilkuletni kontrakt wydawniczy z firmą Mystic Production. Umowa obejmuje wydanie trzech albumów, które mają ukazać się w kraju oraz poza granicami
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/127/Artrosis-w-Mystic-Production
|
[quote:168609f9e8="frija"]w końcu poszłam na chwilę na zakupy...chciałam kupić bluzkę...a weszłam niechcący do sephory...nie pytajcie ile wydałam, bo sama do końca nie je
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/383/Kupilam-sobie-sliczny-klimatyczny-ciuch-TYLKO-DLA-KOBIET
|
Od kiedy nasz Bezkształtny mentor wprowadził nową metodologię podliczania punktów, punkty za artykuły pojawiają się z dużym opóźnieniem .... to taka mała uwaga ..... i
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/639/Punkty-wyswietlaja-sie-z-opoznieniem
|
ktoś już był na tej rockotece? jaka atmosfera tam panuje?
gdzie można przeczekać 3h w Krakowie, przed rockoteką?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1151/Rockoteka
|
Ze wzgledu na to, że mimo wyslania na strone informacja nie została dodana od kilku dni umieszczam info na forum:
[color=red:01b286674d][size=18:01b286674d]-<[ Electroperve
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1919/Krakow-lt-Electroperversion-gt-09-06-2007
|
Myślę, że to może być naprawdę dobry projekt. Już nie mogę się doczekać premiery. Zawsze wolałam Kruspes od głównego wokalisty Rammstein! :wink:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2175/Gitarzysta-Rammstein-w-solowym-projekcie
|
[color=red:a62226d243]wszystko fajnie :) tylko PAN chyba drugiego dnia za wcześnie poszedł spać :) bo nie wspomnieć nawet słowem o fenomenalnym występie Enslaved to NAJGORSZO
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2431/Brutal-Assault-09-11-08-2007-Jaromer-Czechy
|
można tak pisać, ale w jakim celu??
też mogę napisać taką "poezję" :
"ciemną nocą gdy jakłem kolacje
bandyći napadli na radiostacje" ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2687/Kosciotrup
|