Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

th

Tym albumem kolesie pokazali,że nie muszą tak eksplotowac egipskich klimatów,zeby ich muzyka się broniłą.Co nie znaczy - tak jak piszerz - ,ze tych elementów nie ma,nawet sa
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/637/Nile-Annihilation-Of-The-Wicked
Jak wspomina koncert podczas tegorocznego AGT w poznaniu w blue nocie [color=violet:e8d5456652]Temat zamykam, bo już sie zdezaktualizował. Gwyn[/color:e8d5456652]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/893/Pytania-do-Krzysztofa-Najmana-Closterkeller
tkanina poliestrowa czarna o splocie skośnym na damskie spodnie, spódnice, gramatura 230 g/m2, szerokość 150 cm, długość na belkach 30-50 mb, w cenie netto 6,00 zł/mb, dz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1149/Sprzedam-czarna-tkanine-i-dzianine
Wie ktoś może w jakiej cenie będą bilety na Mystic Tour ?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1405/Bilety-na-Mystic-Tour
Faf, będzie teraz ciężko mnie wyciągnąć na wino, bo hmm przyszły tydzień zmiana w pracy na wieczór, a więc do 21, a jak będę miała na rano to pewnie zmęczona będę ;
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1661/Jak-leczyc-kaca
Więc kilka słów do autora mam Zasadniczo chcę zaznaczyć że wiersz ten odebrałam jako czystą maestrie miłości na którą się czeka do której się dąży .... zawsze s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2173/Czekajac
Płyta jest normalne powalająca , świetna , rewelacja !! po latach raczej słabszych płyt De/Vision dotcheli niebios :-) Dzisiaj kupiłem nową płytę De/Vision " Noob " no
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2429/De-Vision-NOOB-juz-w-sierpniu
Ktoś jeszcze z Wrocławia bądź z okolic ma zamiar na to sie wybrać :?: :roll: Mam zamiar z kumplem uderzyć na tą impreze ale coś obawiam sie, że skończy sie tylko na chce
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2685/Gotham-Halloween
Co o tym myślicie a może tak wybiera sie ktoś ?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3453/DOWN-Jedyny-koncert-29-03-Stodola
Witam, poszukujemy basisty z Poznania, jesteśmy początkującm składem(2gitary, klawisze i wokal)klimaty w jakich się obracamy to rock, metal, jazz-rock
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3709/Basista
Kolejny album, ktory nie powinien przejśc bez komentarza. Something "must have". Zgadzam sie, iz genialny. Lubie płytki gdzie całość dobrze sie komponuje a nie gdzie cała p
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3965/Faith-No-More-Angel-Dust
czarna piękna suknia, rozmiar M/L, dół z głębokim rozcięciem - zapraszam : http://www.allegro.pl/item434566014_bardzo_oryginalna_suknia_styl_retro_goth_vintage.html
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4221/Sprzedam-piekna-i-oryginalna-suknie
Ja pie.rdole co za kraj. Co za zaściankowy, ociemniały kraj katoli .... :/ A miałam jechać na nich.... :/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4477/Dark-Funeral-zmuszony-do-odwolania-koncertu
Marzył mi się tak Ozzy na wokalach i reaktywacja BS w oryginalny składzie - dostałem Dio i jest raczej średnio, a miejscami bardzo słabo. Iommi nagrał swego czasu płytę z
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5245/Heaven-Hell-The-Devil-You-Know
szukam ludzi na wyjazd do Bolkowa ze Szczecinka to jest miedzy Koszalinem a Pila , busem 6 miejsc kontakt 796249913
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5501/Wyjazd-na-Castle-Party-pilne
piękne wieści :-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6013/Misery-Index-szykuje-nowy-album
Jestem szczerze zaskoczona... Łał, aż zaparło mi dech... ( wytrzeszcz oczu) Ty... próbujesz zrozumieć sztukę... Ty... hmmm (zastanowienie się) ... I sztuka... ( tak so
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6269/Mieszczanska-moralnosc
Prawidłowa odpowiedź to oczywiście "Well-known Pleasures". Wejściówki na imprezę zgarnęły: lady_agnes i MadameSuzanne - gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6781/Wygraj-wejsciowke-na-TOG
Kurczę, fajne. To ten sam Annihilator co na początku kariery. Niektóre kawałki można by wrzucić np. na Set the World on Fire czy Alice in Hell z poprzedniego wieku i wszystko
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7037/Annihilator-Annihilator
Znajomi mają rację.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7293/Zmeczenie-psychiczne
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło