Widze nowy styl pisania recek utwór po utworze...fajnie bo bardziej oddaje to muzyke na albumie.Rust In Peace moj ulubiony (jedyny) album Megadeth,faktycznie klasa sama dla siebie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/636/Megadeth-Rust-In-Peace
|
Przykre, ale śliczne opowiadanie... Trudno uwierzyc, ze w jednej chwili mozna stracic cale swoje zycie... nie tylko umierajac...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/892/Parasolka
|
PoznajÄ™ już, że w 2004 postanowiÅ‚eÅ› odÅ›wieżyć nieco swój styl, hm? Podoba mi siÄ™ równie, a to przez zbliżenie do moich gustów. Nie straciÅ‚eÅ› swojej obrazowoÅ›ci i Å
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1148/
|
No Panie Dzikusie, zapowiada sie niezła jazda znając Pana :twisted: Dziewczyna mnie naciska by sie cóś na ten waszci konkurs nauczyć żeby płyte wygrać ale znając mój zapa
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1404/Type-O-Negative-Party-Wroclaw
|
Nowa pÅ‚yta jakoÅ› nie chce siÄ™ wkupić w Å‚aski moich uszu :) ponoc bÄ™bny robiÅ‚ Hellhammer, i faktycznie sÄ… piekielnie precyzyjne. SÅ‚ucham dalej, a inni niech czekajÄ… do koÅ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1660/Nowy-teledysk-Dimmu-Borgir-juz-w-sieci
|
[quote:931b374918="regis"]jakieÅ› atrakcje z okazji jubileuszowej edycji :?:[/quote:931b374918]
Bedziemy grali nago.Wszyscy z wyjatkiem Nathashy :wink:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1916/cybORGY-10
|
na koncercie ich nigdy nie byłem, słuchałem tylko God The Lux i jakoś się nie nudziłem
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2172/Polski-Black-Metal
|
Polecam rozpoczęcia dnia od obejrzenia tego teledysku w klimacie najlepszej gry na świecie ;-) Świetny montaż.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8N4exr15q3U[/youtube]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2428/Breaking-Benjamin-So-Cold
|
Właśnie teraz na spokojnie mogę coś skrobnąć i podziękować za zabawę w Waszym zacnym gronie :D Wspomnienia z tamtego dnia myślę szybko nie miną, wreszcie mogłem zobacz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2684/Goth-n-Electro-Sylwester-2007-2008-w-Poznaniu-U-Bazyla
|
Do tej pory chyba najlepsza polska gra jaka ujrzała światło dzienne. Ktoś tu grał? Widział?
Jak dla mnie świetna utrzymana w mhhrocznym klimacie gra z genialnym podkładem
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2940/The-Witcher-Wiedzmin
|
Mam wrażenie czytając tę zapowiedź wydarzenia, że ogarnia mnie w połowie tekstu deja vu.
[quote:fd3837393a]
W szczecińskim klubie Alter Ego zagości ponownie Sound Cliniq
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3452/synth-electro-future-pop-alias-synth-electro-future-pop
|
Dieslu, ja nie widziałem żadnego meczu z euro i nie żałuję... Lepiej iść na ognisko niż gapić się w TV ;p
A do Bazyla to zawsze można trafić na dobitkę. Wątpię aby
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3964/Depechowe-Ognicho-vol-II
|
ciekawa muzyka, ciekawy wywiad...miło poznać zespół z Estonii... :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4220/Muzyke-tworza-symbole-rozmowa-z-Mauno-Meesitem-z-Sinine
|
Puk puk, przyszedłem się przypomnieć w pewnej sprawie.
Otóż nie mogę dodać swoich tworów(we wszystkich postaciach, oprócz pamiętnika zwierzeń - czyli bloga). I kieruje
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4476/Problem-z-dodawaniem-wszelakich-tworow
|
A to ci Å‚obuz z niego ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4732/Marilyn-Manson-ponownie-w-sadzie
|
jesli dobrze poszperacie to w necie znajdziecie 2 kawałki z nowej płyty dream theater. musze przyznać, że mam cieżki orzech do zgryzienia, bo mam kilka zastrzeżeń, ale mało
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5244/zwiastun-nowej-plyty-Dream-Theater
|
Rusza ktoś może z Poznania w czwartek po południu? tak ok 17 godz? Autami jedziemy, ja już mam niestety komplet, ale jak ktoś ma auto i nie chce jechać sam to zapraszam ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5500/Przystanek-Woodstock-2009
|
szukam lokalu w Poznaniu, sprawdzonego, godnego polecenia, gdzie najeść się może zarówno wegetarianin (bez mięs czy ryb) jak i typowy mięsożerca... podajcie pls jakies pomy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5756/restauracja-z-elementami-menu-wegetarianskiego-w-Poznaniu
|
Z całym szacunkiem dla dokonań Morbid Angel, jestem zdania że (z wielkim smutkiem) się skończył :(
Będąc na koncercie Morbidów co zobaczyłem - Vincenta w czarneł latek
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6012/Morbid-Angel-w-Season-Of-Mist
|
Nie WINO, a NAPÓJ WINOPODOBNY.
Gwoli ścisłości, trunek ten nie służy do picia, a do uchybiania godności słowa człowiek :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6268/Mustak
|