Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

th

Widze nowy styl pisania recek utwór po utworze...fajnie bo bardziej oddaje to muzyke na albumie.Rust In Peace moj ulubiony (jedyny) album Megadeth,faktycznie klasa sama dla siebie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/636/Megadeth-Rust-In-Peace
Przykre, ale śliczne opowiadanie... Trudno uwierzyc, ze w jednej chwili mozna stracic cale swoje zycie... nie tylko umierajac...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/892/Parasolka
...
PoznajÄ™ już, że w 2004 postanowiÅ‚eÅ› odÅ›wieżyć nieco swój styl, hm? Podoba mi siÄ™ równie, a to przez zbliżenie do moich gustów. Nie straciÅ‚eÅ› swojej obrazowoÅ›ci i Å
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1148/
No Panie Dzikusie, zapowiada sie niezła jazda znając Pana :twisted: Dziewczyna mnie naciska by sie cóś na ten waszci konkurs nauczyć żeby płyte wygrać ale znając mój zapa
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1404/Type-O-Negative-Party-Wroclaw
Nowa pÅ‚yta jakoÅ› nie chce siÄ™ wkupić w Å‚aski moich uszu :) ponoc bÄ™bny robiÅ‚ Hellhammer, i faktycznie sÄ… piekielnie precyzyjne. SÅ‚ucham dalej, a inni niech czekajÄ… do koÅ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1660/Nowy-teledysk-Dimmu-Borgir-juz-w-sieci
[quote:931b374918="regis"]jakieÅ› atrakcje z okazji jubileuszowej edycji :?:[/quote:931b374918] Bedziemy grali nago.Wszyscy z wyjatkiem Nathashy :wink:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1916/cybORGY-10
na koncercie ich nigdy nie byłem, słuchałem tylko God The Lux i jakoś się nie nudziłem
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2172/Polski-Black-Metal
Polecam rozpoczęcia dnia od obejrzenia tego teledysku w klimacie najlepszej gry na świecie ;-) Świetny montaż. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8N4exr15q3U[/youtube]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2428/Breaking-Benjamin-So-Cold
Właśnie teraz na spokojnie mogę coś skrobnąć i podziękować za zabawę w Waszym zacnym gronie :D Wspomnienia z tamtego dnia myślę szybko nie miną, wreszcie mogłem zobacz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2684/Goth-n-Electro-Sylwester-2007-2008-w-Poznaniu-U-Bazyla
Do tej pory chyba najlepsza polska gra jaka ujrzała światło dzienne. Ktoś tu grał? Widział? Jak dla mnie świetna utrzymana w mhhrocznym klimacie gra z genialnym podkładem
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2940/The-Witcher-Wiedzmin
Mam wrażenie czytając tę zapowiedź wydarzenia, że ogarnia mnie w połowie tekstu deja vu. [quote:fd3837393a] W szczecińskim klubie Alter Ego zagości ponownie Sound Cliniq
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3452/synth-electro-future-pop-alias-synth-electro-future-pop
Dieslu, ja nie widziałem żadnego meczu z euro i nie żałuję... Lepiej iść na ognisko niż gapić się w TV ;p A do Bazyla to zawsze można trafić na dobitkę. Wątpię aby
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3964/Depechowe-Ognicho-vol-II
ciekawa muzyka, ciekawy wywiad...miło poznać zespół z Estonii... :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4220/Muzyke-tworza-symbole-rozmowa-z-Mauno-Meesitem-z-Sinine
Puk puk, przyszedłem się przypomnieć w pewnej sprawie. Otóż nie mogę dodać swoich tworów(we wszystkich postaciach, oprócz pamiętnika zwierzeń - czyli bloga). I kieruje
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4476/Problem-z-dodawaniem-wszelakich-tworow
A to ci Å‚obuz z niego ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4732/Marilyn-Manson-ponownie-w-sadzie
jesli dobrze poszperacie to w necie znajdziecie 2 kawałki z nowej płyty dream theater. musze przyznać, że mam cieżki orzech do zgryzienia, bo mam kilka zastrzeżeń, ale mało
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5244/zwiastun-nowej-plyty-Dream-Theater
Rusza ktoś może z Poznania w czwartek po południu? tak ok 17 godz? Autami jedziemy, ja już mam niestety komplet, ale jak ktoś ma auto i nie chce jechać sam to zapraszam ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5500/Przystanek-Woodstock-2009
szukam lokalu w Poznaniu, sprawdzonego, godnego polecenia, gdzie najeść się może zarówno wegetarianin (bez mięs czy ryb) jak i typowy mięsożerca... podajcie pls jakies pomy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5756/restauracja-z-elementami-menu-wegetarianskiego-w-Poznaniu
Z całym szacunkiem dla dokonań Morbid Angel, jestem zdania że (z wielkim smutkiem) się skończył :( Będąc na koncercie Morbidów co zobaczyłem - Vincenta w czarneł latek
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6012/Morbid-Angel-w-Season-Of-Mist
Nie WINO, a NAPÓJ WINOPODOBNY. Gwoli ścisłości, trunek ten nie służy do picia, a do uchybiania godności słowa człowiek :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6268/Mustak