Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

th

2 grudnia w krakowskich Krzysztoforach (ul. Szczepańska 2) specjalny występ poświęcony pamięci Vitka. Zagrają: Delight, Hate, Sceptic, Crionics, Heart Attack, Thy Disease i V
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2936/Decapitated-dobra-nowina-w-cieniu-tragedii
wiesz co Ci powiem..ja czasami tak mam ze niektore rzeczy to az odczowam sercem i dusza np. niektore piosenki trafiaja mi wprost do serca nie wiem cy tylko dzisiaj tak czy to bedzi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3448/Bezdomne-buty
Strasznie okrojone ktoś wstawił info więc tu rozszerzenie: [img:5760c3b61d]http://www.electroperversion.webpark.pl/images/ep_banner_468x60.gif[/img:5760c3b61d] [img:5760c3b6
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4216/Electroperversion
Zna ktoś ?? Jak nie to polecam ... ;) DAMAGE 120 % !!!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4472/Gorguts-Obscura
znajdź kilka losowych serwisów poetyckich lub blogów z poezją [najlepiej tą mhrroczną], otwórz kilka losowych wierszydeł i przeanalizuj, w ilu procentach pokrywają się z
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4728/Oddech-Smierci
Wciągająca gra online troszkę podobna do guitar hero, gwarantowana dobra zabawa :lol: Mnie w szczególności do gustu przypadł : http://www.jamlegend.com/song/280/1094/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5240/Jamlegend
Jak zwykle Phantom upierasz się przy przystanku Małe Garbary, a ja jak zwykle twierdzę, że z Solnej jest DUŻO bliżej ;] Co do imprezy - jak zwykle mam nadzieję, że będz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5752/I-E-M-HELLoween-2009
hehehe jaki mądrala :wink: no ale co do muzyki to wciąż nie wiadomo czy to nie będą przypadkiem kolejne pimpołki 8)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6008/Burzum-Den-Hvite-Guden
“The Union: The Business Behind Getting High” to kanadyjski film dokumentalny z 2007 roku, który wyjaśnia dlaczego marihuana jest nielegalna, jakie na prawdę grożą
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6264/The-Union-The-Business-Behind-Getting-High
Aż sobie przesłucham recenzja trochę mnie zachęciła :) Mam nadzieję że na albumie nie będzie growlu :P bo nie przepadam ;) Z trzech (The Angel and The Dark River, Like G
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6520/My-Dying-Bride-For-Lies-I-Sire
nie no....a ja się głównie między innymi na Kursk nastawiałam :( ale dupa :/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6776/Barren-Earth-zamiast-Kypck-na-Brutal-Assault
Wszystko prawda. Jak dla mnie CC skończył się po odejściu albo wyrzuceniu jak kto woli Barnesa czyli po The Bleeding :/ A Tomb to death metalowa poezja :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7032/Cannibal-Corpse-Tomb-Of-The-Mutilated
Nie będę oceniać wartości literackiej tego tekstu. Powiem tylko, że dysponuje za to sporą wartością emocjonalną. A ja ją doskonale rozumiem, umiem się utożsamić. Bo te
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7288/Twoj-Aniol-Stroz
Zapraszamy Wszystkich na drugą edycję prawdziwie niemrocznej imprezy:). Jak zawsze wszelkie życzenia muzyczne postaramy się spełnić. Propozycje na priv lub na tym forum.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7544/Obciach-Party-2-Loff-Edyszyn
rewelacja ! bardzo się ciesze na taki support!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7800/Artrosis-Cemetery-Of-Scream-goscmi-Fields-of-the-Nephilim
Buty New Rock: http://allegro.pl/buty-glany-new-rock-koturn-castle-party-cyber-goth-i1671216793.html Minispódniczka z lacku: http://allegro.pl/minispodniczka-lack-cyber-goth-
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8056/Kilka-markowych-ubran-na-zblizajace-sie-Castle-Party
Witam szukam kogos kto pojechalby ze mna na koncert Artrosis 5.11.2011 do Zabrza lub 6.11.2011 do Częstochowy...Jakby ktos sie zdecydowal to prosze o kontakt 760999 moje gg pozdra
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8568/Koncert-Artrosis
Wspaniała wiadomość.Przydałaby się jeszcze reaktywacja Lux Occulty i mamy w pełni wypełnioną niszę rynkową. Na nową płytę Asgaard czekam z niecierpliwością i 3mam k
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8824/Asgaard-konczy-miksy-Stairs-to-Nowhere-i-ujawnia-gosci
To będzie muzyczna uczta- amplifier i wiliam blake...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9080/Anathema-Amplifier
Trzymają poziom.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9336/Nowy-singiel-Delerium
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło