Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

th

Moze jakis male zgrupowanie ludzi z okolic czestochowy ktorzy jada na te impreze...??jak co to tu pisac i cos sie wymysli:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2423/V-Festiwal-Muzyki-Celtyckiej
A propos anime to oglądałem ostatnio Elfen Lied, coś świetnego polecam :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2679/Przeglad-filmow-ANIMEwanych
:) polecam poprzedni album ''Alaska'' i debiut , na tym rzeczywiscie troche sporo zapozyczeń , ale udanie wplecione nie wadzą :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2935/Between-The-Buried-And-Me-Colors
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=313160887
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3447/Powermixer-BEHRINGER-EUROPOWER-PMH-5000-2x400W
Marzenia i ideały , chociaż trudne do spełnienia są siłą napędową życia. Fakt ten , że trudno je urzeczywistnić jest jak najbardziej pożądany. W końcu co to by były
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3959/Spelnione-zycie
[quote:d621f4aae2]Więc teraz mam pytanie: czy oceniać zdjęcia wg jakichś kryteriów fotograficznych czy wg własnego gustu?[/quote:d621f4aae2] mysle ze przede wszystkim nale
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4215/Nadwrazliwosc-na-oceny-i-komentarze
Nie powiem - grac Ci muzycy potrafią ... szkoda tylko, że to co nagrywają jest trochę bez sensu ... technika dla techniki. Jak dla mnie w kategorii instrumentalny progmetal
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4471/Planet-X-MoonBabies
W składzie, m.in: Absolute Body Control Agonoize Auto-Auto Diorama Eisbrecher Feindflug Front 242 Henke Hocico Jesus on Extasy Jäger90 KMFDM Laibach Leæther St
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4727/Amphi-Festival-2009
Naszło mnie na wspomnienia z dzieciństwa :) Jak sie odnosicie do w/w bajek i która woleliście (wolicie) :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5495/Gumisie-Czy-Smerfy
Mamo ratuj koniec świata sie zbliża!!!! AAAAAA...!!! Dobra teraz na poważnie :lol: . Nergal ostatnio wystąpił w audycji Marcina Prokopa "Duży Wywiad" w Radiu Zet. O czym og
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5751/Nergal-w-Radiu-Zet
A wydawało Ci się kiedykolwiek, że jesteś czymś więcej niż tylko gnijącym jeszcze za życia kawałkiem mięsa?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6007/Tuonela
26.01 odbyła eis premiera drugiej części serii. Nie chwaląc się skończyłem ją przed 2 godzinami... Ta gra to ZŁO! Przykuła mnie do monitora na prawie 24h >.< Osobi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6263/Seria-Mass-Effect
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pfe5AkwEz5Y[/youtube] “Projektowanie Przyszłości” to film dokumentalny, pokazujący życie i dalekosiężną wizję Jacque
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6519/Projektowanie-Przyszlosci
oh shit, recenzja miała się wkleić w sekcji "Literatura". Można poprosić o przeniesienie?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6775/Jack-Ketchum-Poza-sezonem
Ciekawe :) W Dark Funeral przyszła pora na zmiany... najpierw Caligula później B-Force, zobaczymy, ciekawe co im z tego wyjdzie, i kto tym razem zastąpi wokal i bas :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7031/Zmiany-w-skladzie-Dark-Funeral
Historii koniec początkiem jest, Lasy pradawne mrokiem okryte, Wojów słowiańskich wojny zew I przodków pamięć w boju pomścić Za ziemie walczących za dom swój
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7287/Przodkowie
Pobijcie mnie, zabijcie, zakopcie żywcem, ale ja tak nie trawie Slasha, i całego G'n'R, nie no jak ktos pusci to nie dostaje białej gorączki ani nic tylko poprostu nie przechod
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7543/Debiutancka-plyta-Slash-a-w-wersji-deluxe
chodzi o to ze bardzo potrzebna mi jest książka rękopis znaleziony w smoczej jaskini chciałem ją kupić ale we wszystkich sklepach internetowych jest ona niedostepna ktoś moz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7799/Pomocy-szukam-kogos-kto-moze-pomoc-w-sprawie
Buty New Rock: http://allegro.pl/buty-glany-new-rock-koturn-castle-party-cyber-goth-i1671216793.html Minispódniczka z lacku: http://allegro.pl/minispodniczka-lack-cyber-goth-
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8055/Kilka-markowych-ubran-na-zblizajace-sie-Castle-Party
Modlitwa W nocnym blasku nieba Przy księżyca bieli Krew się czerwieni, W żyłach pulsuje Nienawistny słodki strumień. Matka kiedyś powiedziała mi Że gdy człowi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8311/Modlitwa
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło