Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

th

Ciekawe i zabawne.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8310/Dziady
Jeśli jesteś medium, posiadasz paranormalne zdolności, dzięki którym potrafisz komunikować się ze zmarłymi to jesteś osobą, której szukamy. Program TV poszukuje ludzi, k
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8566/Szukam-Medium
Poszukuje jakiegoś pokoju w Krakowie. Może ktoś przygarnie bezdomną duszyczkę, albo szuka mieszkania i poszukuje współlokatorki ;>?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8822/Poszukuje-Pokoju
Myślę, że kto szuka, nie błądzi. Księga Rodzaju, rozdział 4, werset 17-22, Księga Rodzaju, rozdział 5, werset 3-4. (Nie, to nie jest księga przysłów). ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9078/co-jest-grane
Szanowny pan Nordvargr nie przyjedzie. Zamiast niego na scenie zaprezentuje się Desiderii Marginis.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9334/Nordvargr-Ab-Intra
Devilish Inpressions http://www.youtube.com/watch?v=gPzvrM4RAYM
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9590/Devilish-Impressions-Diabolicanos-Act-III-Armageddon
No to czekam z niecierpliwością ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9846/Tarja-Turunen-Colours-In-The-Dark
Czołowych? Bez przesady...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10102/Deivos-podpisal-kontrakt-z-Selfmadegod-Records
Sprzedam Płyty CD Castle Party 2006-2012 ,7sztuk ,niektore zafoliowane,cena do uzgodnienia ,pytania prosze kierowac na priv badz na adres ccaprii@wp.pl
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10358/Sprzedam-Plyty-CD-Castle-Party-2006-2012
Formaty to CD i winyl a digipak oraz gatefold o tylko rodzaj opakowania :P
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10614/Betrayer-prezentuje-trailer-zapowiadajacy-nowy-album
1. Zyklon debiut, w metalowym pudełko, CD ok. 2. Anathema "Judgement" , ideał. 3. Hypocrisy "A taste of extreme..., ideał 4. Mithotyn "King of Distant..." wyd. Hammerheart CD
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11382/CD-Metal-sprzedaz-wymiana
Poszukuję korepetytora z matematyki dla mojego dziecka.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11894/korepetytor
Podjęłam już wcześnie temat zespołów Darkplanetan z Minawi, ale może ta wiadomość będzie miała szerszy rozgłos. Zacznijmy od tego, że pewnie znajduje się wśród Na
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/119/Do-wszystkich-grajacych-spiewajacych
temat ktory zawieralby prace/dokonania/tworczosc uzytkownikow, a takze "offtopicowy" - czyli wrzucanie obrazow/grafik/fot ktore sa najzwyczajniej .. piekne? Najprawdopodobniej tema
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/375/a-moze-quot-Sztuka-quot
Nocarz to ksiazka dla wszystki fanow wspolczesnych wamirow (w szczegolnosci dla milosnikow wampira maskarady). Nie da sie jej opowiedziec, trzeba ja przeczytac i poczuc :) www.n
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/631/Nocarz
Właśnie...Największe zło tego świata, coś czego żaden porządny zespół nie powinien się dopuścić. Czy może normalna rzecz?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/887/Komercja
Proszę, przeczytajcie i zapamiętajcie abyście nigdy tego co ja nie zrobili . Z poniedziałku na wtorek miałam wypadek, poważny. Spowodowany był moją bezmyślnością, głup
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1143/przestroga
Przyznam,że okładka mi się podoba... Dużo bardziej klimatyczna niz na Octavarium. Czekam na płytę z niecierpliwoscią!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1655/Dream-Theater-ujawnia-okladke
Jest tylko jeden utwor ktory jest zajebisty... to za sprawa poczatku istnienia zespolu...pierwszy woklaista... "Bóg stworzył szatana"!!!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1911/Frontside-i-czym-tu-sie-podniecac
Kolejne dobre opowiadanie tego autora - kto się jeszcze nie zapoznał z twórczością - zapraszam. Wątek znany ale kto się nie zastanawiał, co by było, gdyby po obudzeniu oka
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2167/No-i-zostalem-sam
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło