Do składu dochodzi TARAN!!!
Wstęp:10zł
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10098/Sadistic-Over-Silesia-Visions-of-Tondal-Mind-Affliction
|
Miło, że takie perełki wrzucasz, kupić- to bym nie kupił, ale posłuchać- zawsze warto. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10354/Asphyx-Crush-The-Cenotaph
|
Ciekawe połączenie kapel. Trzeba będzie się wybrać...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10610/Banisher-Deivos-i-Abusiveness-na-wspolnych-koncertach-w-maj
|
Prawidłowa odpowiedź to: "Before the storm". Nagrodę otrzymują: nexus6, allina oraz dominika21. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11378/Wygraj-ksiazke-Michaela-Katz-Krefelda-Zaginiony
|
Witam.
Szukam kontaktu i wszelkich informacji co do kosztów, szczegółów i ogólnej luźnej dyskusji o festiwalu WGT 2018.
Wyjeżdżamy autem więc co do kwestii winiet i o
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11634/Pomoc-1-szy-wyjazd-Wave-Gothic-Treffen
|
Moje dziecko ma trudności z rozwiązywaniem zadań matematycznych. Skończyłam szkołę dawno temu. Jak tłumaczycie dzieciom problemy matematyczne?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11890/matematyka
|
mam propozycje. stwórzmy wspólnie jakąś opowieść :). ja zaczne i każdy, kto będzie chciał doda coś, a że mamy tu wielu artystów (ja się do nich nie zaliczam) to może
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/115/niekonczaca-sie-opowiesc
|
Ciekawe te próbki, kiedyś się w ogóle do tego projektu przyzwyczaić nie mogłam, ale chyba na nową płytkę się skuszę. Melissa mnie odstraszyła i chyba niepotrzebnie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/627/Nowa-plyta-Snakeskin
|
Zastanawiał się ktoś może nad ShoutBox'em poniżej forum? Może w jakims stopniu ograniczyłoby to pojawianie sie offtopów w topicach. (mooooze)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/883/ShoutBox
|
Z tego co sie orientuje to Nightwish juz we wrzesniu 2006 mowil, ze decyzja odnosnie wokalistki nie zostanie podjeta przed koncem roku ... zaznaczajac jednoczesnie, ze kiedy tylko
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1139/Problemy-Nightwish-ze-znalezieniem-wokalistki
|
Przeniesione.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1907/TOG-temple-of-goths-09-06-2007-Warszawa-No-Mercy
|
Ktos sie wybiera z Poznania do Torunia pociągiem? Możliwe że też sie przyłącze.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2163/Gotyk-na-Dotyk
|
Cruxshadowsi yeeeeeee :D :D :D oby tylko tym razem nie wjechała burza :!:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2419/Castle-Party-2008
|
Zapraszam serdecznie w [b:4bcaaf347a]czwartek 11.10[/b:4bcaaf347a] na ostatnie w tym roku (oby tylko) Dark Entries. Ozdobą imprezy będzie m.in. koncert zespołu [i:4bcaaf347a]Ars
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2675/Dark-Entries-Arshenic-w-gdynskim-Uchu
|
Ja od niedawna trenuję "medytację w ruchu", czyli tai chi. Tak naprawdę to też sztuka walki, a treningi wymagają samodyscypliny (zwłaszcza, że teraz ćwiczę bez trenera chw
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3443/Sporty-walki-a-Dark-Planet
|
No i przesłuchałem ich twór na spokojnie. Jakie wrażenia? Otóż - wydaje mi się, że płyta jest dopracowana w niemal każdym szczególe, instrumenty są bardzo słyszalne, w
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3699/Theatres-Des-Vampires-Anima-Noir
|
Byl to projekt jednego przeboju.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3955/Faderhead-konczy-dzialalnosc
|
Za ukryty sens
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4211/Moj-wiersz
|
oczywiście prawidłową odpowiedzią jest 1986 rok, zwycięzcą został Riff. gratulujemy.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4467/Wygraj-bilet-na-koncert-Wayna-Husseya
|
Pojawiły się słuchy, że ten koncert jest odwołany. Na stronie zespołu nie ma ani słowa (w ogóle o koncercie) ale np. Rockmetal.pl podaje taką informację.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4723/Tipsy-Train
|