Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

th

[img:c1805a8c06]http://altergothic.pl/site/images/DanseMacabreII500x.jpg[/img:c1805a8c06] Dead Division is back to basics !! Po wstrząsającym ( :) ) Obciach Party, po warmu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7024/Danse-Macabre-vol-II
Dla mnie film był świetny, bardzo mi się podobał. Smutna historia, podana w postaci musicalu o bardzo specyficznym klimacie. No i Johny Deep...Burton ma specyficzny sposób rob
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7280/Sweeney-Todd-Demoniczny-golibroda-z-Fleet-Street
[URL]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=292422[/URL]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7536/ALLEGRO-PLYTY-KASETY
zajmuje sie robieniem dredlokow na zamowienie, robie je recznie z wlosow zamawianych z UK. zapraszam do obejrzenia moich prac: www.dredywarszawa.fbl.pl
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7792/dredloki
Cudownie!!! Debiut jest po prostu genialny, nie dalej jak tydzień temu go słuchałem. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8048/Reedycje-dwoch-albumow-Kr-shna-Brothers
Przeglądam tak forum regionalne i delikatnie się zdziwiłam - wschodniej Polski w ogóle nie ma na forum. Nikt o nas nie pomyslał, więc musimy pomyslec o sobie sami. Dlatego p
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8304/Lublin-jakies-wspolne-piwo-moze
Czy ktoś z szanownego grona wybiera się na dzisiejszy wrocławski koncert? ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8560/Samhainfest-2011-Cruadalach-Percival-Schuttenbach-Perci
Co raz bardziej chcę jechać.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8816/Polski-akcent-na-Brutal-Assault-2012
Bardzo ciekawe opowiadanie,podoba mi się :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9072/Ostatni-dziedzic
Kupiłam sobie niedawno tę grę w obniżonej cenie. Łoiliście już w to? Sądząc po trailerach, trochę mi to przypomina połączenie Doom 3 z Half Life. :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9328/Rage
Jakos tak ją odbieram. Wydaje mi sie bardziej wielowymiarowa i urozmaicona niz TSiB. No i przede wszystkim ma ona w sobie inny rodzaj szorstkosci - odpowiada mi tutaj ta pewna m
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9584/Neurosis-Souls-At-Zero
dlaczego uważasz że Cię wyśmieją lub zbluzgają? W moim odczuciu portal został stworzony po to aby ludzie "w klimatach" mogli się poznać i porozmawiać w przyjemnej atmosf
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9840/ktos-pogada
Witam, zna ktoś jakieś strategie podobne do Warlords Battlecry 2? jest co prawda trzecia i czwarta część ale w dalszych kierunek rozgrywki już mi nie pasuje a jestem amatorem
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10096/strategie
O. Super, Skid Row w Polsce a Motley Crue jak nie było tak nie ma i nawet się nie zanosi ..i do tego bezczelnie kończą karierę :( Niech ich diabli :P
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10352/Saxon-i-Skid-Row-w-Polsce
Ostatnio miałem okazję poznać fajną ekipę z Wrocławia - grupa NEGATYWni. Jeśli ktoś ma ochotę na wspólne fotografowanie z ciekawymi ludźmi, kręcenie amatorskich filmów
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10608/Wroclaw-NEGATYWni
https://www.youtube.com/watch?v=c9_9y9zBRVQ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11376/Death-To-All-wraca-do-Polski
:? Hmm, ja bym go oceniła na 4- raczej, bo wg mnie akurat ten album jest nieco nudnawy. I najlepszym kawałkiem jest ten cover Depeszów właśnie. Dla mnie nie umywa się ten alb
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/113/LACUNA-COIL-Karmacode
i zapowiedz i wiersz doprowadziły mnie do rozpuku. jak Ty to robisz? :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/369/Ksiezyc
Obserwujac ludzi ktorzy za wszelka cene kreuja sie na prawdziwych gotów stylem ubierania itd zauwazylam ze wiekszosc z nich(zaznaczam ze nie wszyscy) to zwykli pozerzy i pozerki
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/625/quot-Goth-Pozerzy-quot
[color=violet:9b429a142a]Prosiłbym jednak o umieszczanie informacji o imprezach w dziale Wydarzenia.[/color:9b429a142a]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/881/DIGITAL-REBELLL-24-11-2006-METAL-CAVE-warszawa
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło