Wujas- po prostu czekam na Twe kolejne recki!!! Czasem takie perełki wrzucisz...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10350/Lastwar-Darkness-In-Eden
|
(to jest komentarz do [URL=http://www.darkplanet.pl/Metal-Core-Night-19194_event.html]Metal & Core Night[/URL] ale wydarzenie już przeterminowane, więc nie wyświetla się chyba
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10606/Etherdrown
|
najlepsza płyta Samaela jak dla mnie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11374/Samael-Passage
|
Moim zdaniem ostatnia dobra płyta Vader.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11630/Vader-Revelations
|
Zawsze marzyłem, żeby choć raz poczuć moc luksusowego auta, i podczas podróży do Dubaju to marzenie się spełniło. Trafiłem na [URL=https://rent-ferrari-dubai.com/pl/]Wyna
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11886/service
|
jak ktos sie wybiera mozna dac znac nasza ekipa z rzeszowa napewno jeszcze nie wiemy gdzie ale chyba stolice odwiedzimy...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/367/SATYRICON-szczegoly-koncertow
|
szczerze mówiąć po fajnych reklamach w tv powiedziałem sobie spróbuje tego browarka szczerze mówiąc dużo się po nim spodziewałem a tu klapa, kupiłem i strasznie mi nie s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/623/Dog-In-The-Fog
|
...jedna z kapel na której się wychowałam :roll:
Polecam :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/879/Type-O-Negative-nowy-album
|
Proszę o wpisy wszystkich fanów fińskiego zespołu Ensiferum, a zarazem proszę was o zdanie co sądzicie o tym zespole.Jak macie jakieś pytania na temat tego zespołu to walci
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1135/Ensiferum
|
jest to bardzo pozytywna relacja Marcinie - tak pozytywna, że aż trudno w to wszystko uwierzyć po tym co czytało i słyszało się po jej solowym występie na którymś Castle
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1391/Anja-O-Solo-Warszawa-Club-Rock-12-12-2006
|
Witam!!
Zapraszam wszystkich serdecznie na druga edycje festiwalu:
[b:44bb553c71] Goth'o'Mania Dark Dj's Fest[/b:44bb553c71]!
Na wstepie dziekuje wszystkich ktorzy byli i m
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1647/GOTH-O-MANIA-Dark-Dj-s-Fest-2-14-IV-2007-M25-Warszawa
|
Słyszałem nowy krazek tych amerykanskich horror punków i przyznam, że całkiem ciekawa produkcja. Spodobał mi sie nawet. Się tak zastanawiam czy kopsnąc sie na ten koncert c
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1903/American-Nightmare
|
- Jak w temacie. KAPELA GRAJĄCA GOTYK, taki gotyk jakiego brakuje, czyli klasyczny, melodyjny momentami z mocnymi rifami.
Sala prób jest w Warszawie niedaleko No Mercy.
Potr
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2159/GITARZYSTA-I-PERKUSISTA-DO-KAPELI
|
OOOOooooOOO oooo bedziemy taaanczyc :):):):):):):):):):)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2415/Gothronic-I
|
Oczywiście nie pełny, tylko kawałki. Jedynym całym utworem jest Sacrament Of Wilderness.
Osobiście po obejrzeniu klipów zmieniam zdanie, że nowej wokalistce daleko do stare
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2671/Najnowszy-koncert-Nightiwsh-na-youtube
|
Dla tych którzy wybieraja się na koncert Nightwish (i nie tylko) live-próbka sprzed miesiąca - dwa stare kawałki z koncertu w Nowym Jorku. Szkoda, że niezbyt wyraźnie słych
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2927/Nightwish-Pain
|
Warszawski klub mieszczący się w podziemiach Teatru Wielkiego... Nie dla wszystkich, raczej dla miłośników Inddii i etnicznych akcentów (choć w sumie akcentów tam już nie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3439/Opera-Club
|
Czego innego można się spodziewać po tak prostackiej nazwie zespołu. Chociaż okładkę mają niezłą.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3695/Into-Eternity-The-Scattering-Of-Ashes
|
I AM X wystąpił w Polsce kilka razy: w połowie sierpnia 2006 roku był jedną z gwiazd Off Festivalu w Mysłowicach, w 2007 roku wystąpił w Warszawie i Szczecinie, a w lipcu 2
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4207/I-AM-X
|
Zaskoczyło mnie, że nie ma na forum jeszcze takiego tematu ( chyba, że coś przeoczyłam ).
Co sądzicie o popularnym wśród Amerykanów święcie duchów? Zabawa dla zabicia
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4463/Halloween
|