Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

th

KupiÄ™ procesor efektowy Alesis Air FX !!! PILNE !!!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3948/Kupie-Alesis-Air-fx
hip hip hurrra! kolejna dawka wspanialej muzyki!!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4460/Nowy-singiel-IAMX-wkrotce-w-sieci
Kolumna 200W firmy Tonsil plus wzmacniacz firmy Tonsil Mosfet GTX 300 do naprawy. Cena 270 zł. Kontakt: 695 394 010
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4716/Sprzedam-kolumne-gitarowa
No dobra... Dobrze wiem że wszyscy o nim mówicie i myślicie(ale tematu jak dotąd raczej nikt nie założył). Mowa oczywiście o... Gothicu. :) Wszyscy grają, wszyscy znają,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4972/Gothic
Mała poprawka założyciele AC/DC są Szkotami a kapela powstała w Glasgow :))
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5228/AC-DC-Back-In-Black
Zabrakło mi na niej gwiazd festiwalu: F242, DoD, Covenant
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5484/Skladanka-Castle-Party-2009
No w przypadku Death to chyba nikt i nic już nie przebije. Zespół teraz poznaje... płytę takoż.. za sobą dwa przesłuchania... Płyte się przyjemnie słucha, ale wł
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5740/Exence-Hystrionic
Nowe Paradise Lost, to mocny powrót do stylistyki doom-gothic metalowej. Są powłóczyste riffy, charakterystyczne zawodzenie gitary Mackintosha, jest też ciężar i ostry wokal
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5996/O-nowym-Paradise-Lost-graniu
Witam mam, no w zasadzie nie ja a mój kolega, powyższy wzmacniacz. Cena to 2tys. Do negocjacji. Kumpel sprzedaje go gdyż nie ma czasu i nie gra już w zespole i nie jest mu potr
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6252/Wzmacniacz-lampowy-Marshall-lmp-1
TrójksiÄ…g Czarnych Kamieni - Anne Bishop I Córka Krwawych II Dziedziczka Cieni III Królowa CiemnoÅ›ci Jest magia, namietność i tajemnica a w Daemonie Sade można siÄ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6764/Romantyczna-ksiazka
A o kimś takim jak Snorre to nie łaska wspomnieć. Dałem 4 za subiektywizm, ale powiem wprost polecam tę opinię: http://www.rockmetal.pl/rmpoll I chyba jakbyśmy czytali o r
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7276/Satyricon-Rebel-Extravaganza
Brrrr... Dobre opowiadanie, ale aż obrzydliwe jak się to czyta. Okropieństwo. Brr... Może to jedynie moje odczucia, ale jakoś tak... Serio dobre, ale ile można... Za dużo ty
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7532/Piwnica
Recka bardzo fajnie napisana;) Co do albumu to dopiero jestem po pierwszym przesłuchaniu i wyczuwam taką gorszą kopię Bloodbath z albumu "Nightmares Made Flesh" i manierę woka
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7788/Deathchain-Death-Gods
Jestem stary. Tak stary, ze na nowo zacząłem ciężko oddychać. Najlepiej to się robi przy ciężkiej muzyce i ciężkich klimatach. Koncert Theatres des Vampires na nowo pozw
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8044/Vampiriada-vol-121
Uważam, że Progresja to za mały klub dla Morbid Angel. Stodoła byłaby odpowiedniejsza.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8300/Morbid-Angel-na-dwoch-koncertach-w-Polsce
Wszędzie się podaje że ostatni krzyż pochodzi z 1971 roku. Faktycznie świętym Wzgórzem w Nielepicach – jest Chełm, ale Dębniak – to Święta Skała Piorunowa – ja
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8556/O-krzyzu-nielepickim
inna opcja to dziÅ› ognisko nad Strzeszynkiem standardowo ;) http://www.darkplanet.pl/Strasznie-Mroczne-Zimowe-Ognisko-vol-24-14223_event.html http://www.facebook.com/events/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8812/Gdzie-na-piwo-weekend-7-8-01-Poznan
7 kwietnia na deskach warszawskiej Progresji będzie miał miejsce koncert legendy japońskiego gothic/visual - zespołu Blood. To niezwykłe wydarzenie będzie otwierał polski ze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9068/Rezurekcja-w-Progresji
Prawidłowa odpowiedź na nasze pytanie to oczywiście USA. Książki zgarnęli: grzdacz, Seidhe oraz asiamusia. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9324/Wygraj-ksiazke-Wiezien-Labiryntu-Jamesa-Dashnera
to ich jajcarskie podejście odstrasza nie od poznawania muzyki - i raczej nadal będę ich dyskryminował
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9580/Acid-Drinkers-Vile-Vicious-Vision