No halo! Chyba coś jednak nie gra z tym terminem. O ile wiem koncert ma się odbyć [b:07ca42d203]26 września w sobotę[/b:07ca42d203]...
:?:
Dlaczego w kalendarium jest 29?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5738/Der-Blutharsch
|
oto linki do aukcji
http://allegro.pl/item813124113_platformy_sexy_gothic_koturny_fetish_sandaly.html
http://allegro.pl/item819484360_kris_line_vendetta_gorset_gothic_fetish.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5994/gorset-vendetta-kris-line-i-heelsy
|
[quote:3cc1671d31="amorphous"]Czytnik zainstalował wikary parafii, ksiądz Grzegorz, [color=RED:3cc1671d31]ponoć na wniosek rodziców.[/color:3cc1671d31]"
[/quote:3cc1671d31]
N
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6250/Czytnik-linii-papilarnych-sprawdzi-czy-dzieci-sa-w-kosciele
|
świetnie sią zapowiada - dajcie chłopy czadu yeah!!!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6506/Nachtmystium-Addicts-Black-Meddle-Pt-II
|
biedny rejestrator wokali ;(
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6762/UnSun-Clinic-For-Dolls
|
koncert w Olsztynie przesunięto na godz. 19:00
http://www.klubgrawitacja.pl
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7274/Abracadabra-Gothic-Tour-2010-Closterkeller-Deathcamp-Proj
|
Osobiście nie przesłuchałem całej płyty, ale trzy nagrania znam ;] Zgadzam się z Tobą - Do słuchania tylko i wyłącznie w nocy.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7530/Aghast-Hexeri-Im-Zwelich-Der-Finsternis
|
czy ktos reflektuje na wycieczke stopem do szkocji? samemu nie chce mi sie jechac a mam waznego quest'a w edynburgu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8042/szkocja
|
Jeszcze się tu nigdy nie wypowiadałem, a już od dość dawna jestem zalogowany na dp, więc dziś moja inicjacja ;) Do podjęcia takiego kroku skłonił mnie film, który obejrz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8554/Sala-samobojcow
|
Warto zauważyć, że jest to nie tyle 'teledysk zespołu Siekiera' tylko 'teledysk do utworu zespołu Siekiera'. Z tego co wiem, 'Puławy' nie przykładały do tego tematu ręki,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9322/Nowy-teledysk-Siekiery
|
Rok 2012 w moim odczuciu był rokiem bardzo dziwnym. W ogólnym rozrachunku mam wrażenie, że był on dość słaby patrząc na muzykę światową, ale zadziwiająco dobry jeśli
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9578/Muzyczne-podsumowanie-roku-2012
|
Moja koleżanka ma do sprzedania bilet na koncert Kinga Diamonda w W-wie 29 maja 2013. Cena: 120 zł. Odbiór: najlepiej w Lublinie do rąk własnych.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9834/King-Diamond
|
Lemmy jest niezniszczalny !!!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10090/Motorhead-Aftershock
|
Chcę kupić Xbox 360 albo Playstation 3. Nie znam się na konsolach kompletnie, która lepsza?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10346/Xbox-czy-Playstation
|
[img:2d5ff05193]http://www.wszczecinie.pl/images/events/1387813159.png[/img:2d5ff05193]
SYNTHS OF 80’s + koncert MONOWELT
Wszystkim znana i lubiana impreza w klimacie la
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10602/SYNTHS-OF-80-s-koncert-MONOWELT-Niemcy-Berlin
|
Jest możliwość, że poznam w okolicach Lublina ciekawych ludzi czy mam się pogodzić z tym, że pochodzę z zadupia i jeśli nie chcę spędzić reszty życia w samotności pow
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11370/Lublin-i-okolice
|
Ja tutaj słyszę stare dobre Enslaved bardziej niż Opeth, ale w każdym razie wysoka póła. Czy płyta trudna w odbiorze? - myślę,że bardziej kwestia "obycia" z taka muzyką,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11626/Klabautamann-Smaragd
|
Cześć wszystkim! Dla mnie ważne jest, aby znać aktualne bonusy i promocje, bo lubiÄ™ być na bieżąco z tym, co oferujÄ… różne platformy. Po dÅ‚ugim szukaniu w koÅ„cu trafiÅ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11882/Aktualne-premie-i-oferty
|
częśc oficjalna:
Miło nam poinformować Was, że z dniem dzisiejszym rusza oficjalna polska strona najlepszego festiwalu w europie zachodniej jakim jest M'Era Luna . Mamy nad
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/363/M-era-Luna-2006
|
Pozatym,że okładka jest kiepska - jakos fejssjata Nergala mi nie leży :) -zajebista płyta choc chyba Zośka jest jeszcze lepsza.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/619/Behemoth-Thelema-6
|