dokladny opis w aukcji - moje dzieło w każdym razie
bardzo dobrze redukuje talię
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=899844064
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6243/gorset-underbust-waist-training-cincher
|
no własnie ... "zarówno fan Meshuggah jak i Beneath The Massacre, a nawet wielbiciele Cynic." i jak dla mnie wyszło z tego cos fajnie zagranego, ale kompletnie bezpłciowego. Wg
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6755/Veil-Of-Maya-id
|
Zapraszam na moją pierwszą autorską wystawę fotograficzną pt. "Halloween co nas fascynuje co nas przeraża".
Oto plakat imprezy:
http://photos.nasza-klasa.pl/4678855/107/m
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7267/Zapraszam-na-wystawe-fotograficzna-w-mrocznych-klimatach
|
Że też Ci się chce pisać takie długie wpisy blogowe :P. Oglądałem chyba ten program na Discovery. Z tego co pamiętam, to żaden z tych eksperymentów nie zakończył się n
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7523/Pranie-brudnych-mozgow
|
Na tronie progresji są już dokładniejsze informacje.
Bilety: 35/50zł
Supporty:
-Motherstone
-My Sweet Torment
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7779/Theatres-Des-Vampires
|
zapraszam do profesjonalnej salki w Krakowie,przy ulicy Grzegorzeckiej 43 markowy sprzet, przestronne miejsce, 15zl/h do konca wrzesnia, ponzniej 20zl
w wolnym wygluszonym pomie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8035/Salka-w-Krakowie
|
Poszukuję dziewczyn z Trójmiasta zainteresowanych pozowaniem do zdjęć w mrocznych klimatach, fetyszystki, ghotki, itp. wszelkiego rodzaju gorsety mile widziane. Sceny zbiorowe
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8291/Szukam-modelki-z-Trojmiasta
|
"Viola arvensis"
Nietypowa suknia ślubna dla szalonej i odważnej panny młodej, albo jako suknia balowa lub wizytowa na specjalne okazje.
W kolorach błękitu, wrzosu, fiołk
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8547/Sprzedam-suknie-slubna-gothic-zupelnie-nietypowa
|
Czekam z niecierpliwością na nowy krążek choć muszę przyznać iż brakuje mi w ich twórczości tego "pazura"i agresji,którą pokazali na swych wcześniejszych krążkach. T
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9315/Enslaved-ujawnia-szczegoly-nowej-plyty
|
Bardzo bardzo dobra płyta. To JEST zespół z potencjałem :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9571/Jarun-Wziemiozstapienie
|
Chris de Burgh zagrał w Polsce 5 razy. Po raz pierwszy wystąpił w 1997 roku w Zabrzu, podczas koncertu zorganizowanego przez Fundację Rozwoju Kardiochirurgii. W roku 2000 zaś
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9827/Wygraj-bilety-na-koncert-Chrisa-de-Burgh
|
witam poszukuję bluzek damskich z długim rękawem z logami zespołów metalowych jeśli ktoś ma do sprzedania bluzki w rozmiarze s,m w przyzwoitej cenie proszę o kontakt na pri
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10083/bluzka
|
a co z wynikami? :(
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10339/Wygraj-ksiazke-Neila-Gaimana-Chlopaki-Anansiego
|
A tu link do galerii: http://www.darkplanet.pl/gallery/gallery/15226
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10595/Amphi-Festival-26-27-07-2014-Kolonia-Niemcy
|
Czuć zafascynowanie brzmieniem Sepultury okresu "Roots", ale i tak bardzo lubię tę płytę. Na żywo te kawałki brzmią jeszcze lepiej. No i ostatni album z Litzą... Koniec p
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11363/Acid-Drinkers-High-Proof-Cosmic-Milk
|
Prawidłowe odpowiedzi to: odp. 1: Dorota Filipczak-Brzychcy - wokal, Marta Jędrzejczyk - wokal, odp.2: Adam Kołakowski. Nagrody otrzymują: Nulek oraz Majoe0013. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11619/Wygraj-plyte-zespolu-Lysa-Gora-Siadaj-nie-gadaj
|
Dzięki za te recenzje!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11875/Desolate-Empyrean-Selfdestructive
|
Chciałem podziekować tym wszystkim z DP, ktorzy mogli zjawić sie na koncercie. Mamy za sobą zorganizowanie pierwszej imprezy. Czekam na wasze krytczne komentarze. Co było dobr
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/100/First-Blood
|
odpowiem na ostatnie zdanie z recenzji:
Można chcieć #3!
Może ktoś wie coś na ten temat?Czy będzie wogóle cześć trzecia?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/356/Liquid-Tension-Experiment-2
|
Zosiek, zawsze możesz liczyć na mój support :D tylko ku##a czemu na płycie nie ma ani jednego kawałka z "Black celebration" !!!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/612/The-Best-Of-Depeche-Mode-na-25-lecie-zespolu
|