no może będzie to w końcu płyta na miarę ich potencjału bo wcześniejsze wydawnictwa były (nawet jak na naszą krajową scenę) jedynie dobre - czas na coś bardzo dobrego:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7005/Blindead-konczy-prace-nad-nowym-albumem
|
Przy przeglądaniu Wielkiego Bazaru Allegro znalazłam taką ciekawostkę:
[URL=http://allegro.pl/puzzle-gotyckie-gotyk-1000-clementoni-ghotic-i1259911069.html]PUZZLE 1[/URL]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7261/Puzzle-gotyckie
|
Witam serdecznie. Napisałam opowiadanie. Wrzuciłam je tu i strasznie ciekawa jestem co o tym myślicie... Ale chyba nikt go nie czytał :P. Tak więc tutaj link: [URL]http://www.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7517/Opowiadanie
|
Koncert odbędzie się w innym terminie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7773/Via-Mistica-Pokrak-Sepia
|
Hi!
I would like to introduce you 2 slovenian metal bands who play 2 dates in Poland!
dates are:
7.6. 2011 -PROGRESJA, Warszawa
8.6. 2011 - RUDE BOY - Biełsko Biała
Ne
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8029/NEGLIGENCE-SWEET-SORROW-in-POLAND
|
A witam witam
Tak mnie naszło pytanie, czy ktokolwiek z was był na tych imprezach co w Klubach i barach niektórych są organizowane?
Np. ostatnio w "pod jaszczurami" był
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8285/Imprezy-w-klubach-Krakowa
|
życzę wszystkim powodzenia :) książka na pewno świetna.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8541/Wygraj-ksiazke-Dotyk-Ciemnosci
|
hmmm.. jakby tu zacząć sie ustosunkowywać aby nie zrazić ambicji recenzenta, w końcu to jego pierwsza recka od wieków, raczej rzadko bierze się za coś nie wartościowego a
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8797/Antediluvian-Through-The-Cervix-Of-Hawwah
|
Najpierw obcięto ilość godzin matematyki, a teraz nadchodzą zmiany w nauczaniu historii. Co myślicie o tym? Czy grozi nam to, że będziemy narodem półgłówków, tak jak Br
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9053/Zmiany-w-programie-nauczania
|
Wydawnictwo Scriptoris uprzejmie donosi, że zostało pod łóżkiem... to znaczy: na półce ;) ostatnich kilka egzemplarzy książki "Castle Party. Muzyka, ludzie, zjawisko". Tym
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9309/Castle-Party-Muzyka-ludzie-zjawisko-ostatnie-egzemplarz
|
aż chce się czytać!!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9565/Jaroslaw-Grzedowicz-Pan-Lodowego-Ogrodu-tom-IV
|
bardzo dobra wiadomość,elektroniki sÅ‚ucham podczas treningu,pogoda dopisuje nowa pÅ‚yta dynamitu Aesthetic Perfection zdecydowanie tak,utwór troche spokojny oby caÅ‚y album byÅ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9821/Aesthetic-Perfection-Antibody
|
Od dłuższego czasu przeglądam sobie ten serwis i pomyślałem, że czas już się tu zalogować.
Tak więc w tym pierwszy poście witam Wszytskich użytkowników tego portal
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10077/Wtam-Was
|
Czemu w Krakowie takie rzeczy nie dziejÄ… siÄ™??? :(
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10333/Koncert-Pamieci-Petera-Steele
|
B90 nie zawiodło. ;) Koncert rewelacyjny.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11357/Paradise-Lost-juz-za-2-dni-w-Polsce
|
Bardzo dawno mnie tutaj nie było... jak juz wrociłem to okazuje sie , że forum "Zdechło"
Jest jeszcze ktoÅ› aktywny na forum?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11613/DarkPlanet-Umarlo
|
Muszę się tej kapeli przyjrzeć dokładniej. Zwłaszcza, że od lat często przejeżdżam przez Lewin.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11869/Konigreichssaal-Loewen
|
A cóż to za koncert, kto gra, i jakie ewentualne fundusze (nie licząc przejazdu i napojów heheh) trzaby zainwestować :?: :twisted: :?: :twisted: :?:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/94/koncert
|
Zauważyłem, że od pewnego czasu nie ma możliwości przejżenia ostatniej strony forum podczas odpisywania na posty. Co się stało z tym suwakiem, gdzie on zniknął i dlaczego
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/350/Gdzie-jest-suwak
|
No to jest naprawde zakręcone gówno.Słyszyłałem tylko tą epke i pierwsza myśl:"kolejni intsrumentali onanisci nie patrafiący napisac prostego kawałka"
Po 2 przesłuchaniu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/606/BEHOLD-THE-ARCTOPUS-Nano-nucleonic-cyborg-summoning
|