Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

r-ked

Jest to pierwszy i jak na razie jedyny film Bergmana, który obejrzałam. Zachęcił mnie do tego Kieślowski, który uważał Bergmana za geniusza. Dlatego spodziewałam się cze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6492/Siodma-pieczec
Głupota jest stara jak świat i gracko idzie przez wieki krok w krok z ludźmi kolejnych epok. Czy w jakiś szczególny sposób przejawia się w świecie mody? - chyba niekonieczn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6748/O-glupocie-slow-kilka
bo Twoje posty to tak wygladaja troche dysektycznie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7004/Goth-or-not-to-Goth
[quote:a38bfc0d26="KostucH"]Również uwielbiam album Disintegration. Ale tutaj króluje u mnie utwór "The Same Deep Water As You Are". Mógłbym go słuchać w kółko i nadal by
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7260/The-Cure-Bloodflowers
Znowu mnie przekonałeś ;)) kiedys na allegro widziałem "the wilderness" za nieduże pieniądze, opis płyty był zachęcajacy, ale sie nie skusiłem :P tak czy owak obadam płyt
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7516/Lunatic-Gods-Mythus
Pilnie! najlepiej jedynka w ludzkiej cenie. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - pisać
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7772/Potrzebny-pokoj-Wroclaw
i Exhalation
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8028/Covenant-V-Throneum-Embrional-Infatuation-of-Death-Ev
Uwielbiam ich, ale odnoszę wrażenie, że kombinują pod górkę(płyty w kilku wersjach, kolejne dvd, dużo wydawnictw krążących wokół jednego albumu), co nie zmienia faktu,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8284/Placebo-We-Come-In-Pieces
Chrobacja – starożytna kraina słowiańska z pierwotną stolicą na Łysej Górze (Łysiec) (przez chrześcijan nazywana kłamliwie Świętym Krzyżem), rządzona przez Kagana(C
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8540/Chrobacja-starozytna-kraina-slowianska
Cześć, zastanawia mnie scena muzyczna w naszym kraju. Ludzi interesujących się gotykiem jest sporo, ale są to raczej osoby zajmujące się tego typu muzyką bardziej od strony
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9052/SCENA-GOTYCKA-W-POLSCE
Bardzo mi sie podoba,swietny!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9308/Smutny-wiersz
i no sympatyczne covery też były...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9564/The-Dead-Goats-Reset-Poznan-08-12-2012
Tylko najlepsi odchodzą szybciej...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9820/Jeff-Hanneman-nie-zyje
Tytuł to gra słów zapewne... ILL- choroba, zatem poszukaj sobie gry słów z tym słowem. Zatem ŻADNA wpadka.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10076/Deadly-Association-Hellish-Dellusions
3 sierpnia w Warszawia w klubie FonoBar 4 sierpnia we Wrocławiu w klubie Alive zagra legenda stoner rocka, zespół THE ATOMIC BITCHWAX. TAB to jeden z najbardziej charakterysty
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10332/Koncerty-The-Atomic-Bitchwax-w-Polsce-sierpien-2014
Kupa totalna,co za ciulowy i niespójny album. Nic tu nie przykuło mej uwagi. Ciagnie sie jak flaki z olejem.... 3/10 i owa trójka jest tylko za wokale.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10588/The-Crown-Death-Is-Not-Dead
Świetny album, promowany dobrym klipem "For You"... Pełen emocji, piękna i niepokojąca. Może okładka mogłaby być lepsza. ps. Te bonusy MMP wydawało po jakimś czasie,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11356/MY-Dying-Bride-Like-Gods-Of-The-Sun
wygrałem? :-)))))
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11612/Wygraj-ksiazke-Gartha-Riska-Hallberga-Miasto-w-ogniu
Czy ktoś z małopolski wybiera się może na Mera Luna?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11868/Mera-Luna-2023
Czy wie ktoś ile kosztuje pole namiotowe na CP i co na nim jest? Płaci się od osoby czy od namiotu? Dzięki za wszelkie informacje techniczne o CP.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/93/Castle-Party
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło