Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Ja-Bo

Pamietam jakby to było dziś, gdy znajomy wpychał mi wrecz na siłę płytkę Sigur Rós obiecując "muzyczny orgazm". Podchodziłem do takich zapewnień sceptycznie słysząc ju
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1109/Sigur-Ros
Mam ogromne pytanio- prośbę, czy ktoś z Was nie ma jakiegoś starego, niepotrzebnego koca??? Będą mi bardzo potrzebne przy zabiegu, który jest związany z leczeniem chorego
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1621/Szczegolna-prosba
6/7
bukolika! jak słodko :) co prawda o wsi ani słówkiem, ale i tak sielanka ;] bardzo mi to przypadło, tak na poprawę humoru. I plynie i uśmiecha się do mnie. Chyba dobrze jest
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1877/6-7
Mamy miejsce w 8-mio osobowym busie z Poznania do Szczytna. Wyjazd w sobotę ok. godz. 10:00, powrót po koncercie Sepultury. Koszt 100 zł gg: 3220096
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2133/Bus-z-Poznania-na-1szy-dzien-Hunterfest
31.08.2007 to premiera tylko w Niemczech. Na świecie krążek ukaże się 03.09.2007
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2389/The-Vision-Bleak-8211-The-Wolves-Go-Their-Prey
Z przymrużeniem oka dla tych co umieją je mrużyć :wink: www.deadname.com :lol: minawi - Angelic Scars :lol: nie no jak sie czlek nudzi to juz glupoty w necie s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2645/Gothyckie-pierdoly-na-Halloween-lt-hahaha-gt
W tym temacie chciałbym, żebyscie się wypowiadali na temat jak zaczęliście słuchać tego czego teraz słuchacie :D Na pewno musieliście jakoś do tego dojść, więc pyta
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2901/Jak-to-sie-zaczelo
w dwóch postach w tym temacie byłem zdecydowanie bardziej twórzy niż autor tegoż tworu 8)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3157/Poszerzona-przyzwoitosc
Na supprocie na pewno zagra Controlled Collapse :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3669/Combichrist-koncert-zlot-fanow
W koncu posłuchałem tej płyty. O klasę lepsza od debiutu, pomysłowa, ma lepsze brzmienie ... dla mnie ok :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3925/Nocturnus-Thresholds
Za oknem pogoda iście jesienna, więc na sentymenty się Konikowi zebrało. ;) Gdyby żył, świętowałby dziś 51 urodziny. Grzegorz Ciechowski tekściarz, kompozytor, muzyk,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4181/Grzegorz-Ciechowski-Republika-Obywatel-G-C
Wg mnie Paulina ma niezaprzeczalnie lepszy głos niż Medeah (ale to też moje subiektywne zdanie).
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4437/Delight-Last-Temptation
[quote:cd5ae9d000]Ja Jestem synem Beliala i śmiertelnej kobiety, której imię przeminęło wraz z neonami.[/quote:cd5ae9d000] Skąd Ci się te [b:cd5ae9d000][color=red:cd5ae9d
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4693/Zlo
Jeśli ta kapela się faktycznie reaktywuje, to będzie to coś pięknego! Brakowało mi tych wariatów. Gdyby jeszcze chcieli wejść wspólnie do studia...uaaaa, chyba wybiegam z
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4949/Faith-No-More-powraca-na-scene
Kolejny znakomity album zespołu z finlandii piszcie i recenzujcie....
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5717/Korpiklaani-Karkelo
[img:5e1f46358e]http://img526.imageshack.us/img526/7784/deintegrofc3.jpg[/img:5e1f46358e] 01. SumaStyli - [De Integro #01] Wejście 02. SumaStyli - [De Integro #02] De Integro
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5973/SumaStyli-De-Integro-2009
Nie jestem rodzimowiercom gdyż moja wiara to Asatru - czyli religia dawnych germanów od czasów rzymskich a nie tylko wikingów... Znam jednak wielu polskich pogan i więcej tam
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6485/Poganie-Jednym-Glosem
Kto z was idzie na flash mob zombie walk? jak się przebieracie xD? Ja mam pomysł na dziecko-zombie z misiem ;P I nie wiem czy przebrać się właśnie za nie, czy za rock star zo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6741/Flash-mob-zombie-walk
No nie tylko Tobie ten tekst tak się kojarzy - witaj w klubie. "Mały- rozwydrzony" - dobrze nazwane. Tylko jeszcze leki, to "małe- rozwydrzone", mogłoby brać.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7253/Dab-katynski-8211-Polska-lasem-stoi
Mnie najbardziej podobał sie debiutancki "Fairydust" - zdecydowanie najbardziej subtelny, z najciekawszymi melodiami i chyba z najbardziej nieokrzesanym klimatem. Mam wrazenie, ze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7765/Trobar-De-Morte-Reverie
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło