Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Ja-Bo

co o tej plytce sadziecie??polaczone sily Slipknota, kinga daimonda , Trivium i wielu innych stworzyly cos tak mocnego i odlotowego, ze nie ma czego sie przyczepic...a wy co sadzic
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/340/Roadrunner-ALL-Star
...no wybrać sie wybieram...ale czy sie wybiore to nie wiem...bo to ja musze informowac znajomych,że cos sie w ogóle dzieje...nie-internautów to juz chyba w ogóle nie będzie.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/596/D-ELECTRO-FALL-TOUR-2006-Katowice
Zespół obracający sie w klimatach metalowych (od toola po meshuggah) poszukuje wokalisty/wokalistki z Wrocławia lub okolic. Doświadczenie na scenie mile widziane :D info:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/852/poszukiwany-wokalista-wokalistka
Podala dzisiejsza Rzeczpospolita: W Salzburgu odkryto nieznane dotad nuty Mozarta - utwor na klawesyn. W niejasnych okolicznosciach zostaly podarowane biskupstwu Salzburga.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1108/Odkryto-nieznane-dzielo-Mozarta
na ich www jest burdel i tyle ;) 23/02 w piatek jest 3cia edycja fortecy (muze i wizuale Dobermann, Nathasha i ta trzecia Pani od goa ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1364/The-4th-Fortress-3
Kiedyś, gdy byłem maniakiem stylu THRASH wkurwiało mnie, że ktoś pisał "trash" :evil: bo pochodzenie nazwy pochodzi od (wiadomo, że angielskiego) czasownika 'to thrash' (cz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1620/Thrash-a-trash
koncert odwołany - źródło : strona główna Moonlight
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1876/Moonlight
stęskniłam się już za limbonic art :) kawałek brzmi porządnie... poczekamy zobaczymy :) w sumie już niedługo...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2388/Limbonic-Art-Legacy-Of-Evil
no i co ?? teraz wyszedł juz album "KEIN ENGEL" i nic. Till jak siedział w zespole tak siedzi do dzisiaj. podejżewan iż owe napiecia wewnetrzne w zesppole sie troszeczke rozla
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2644/Till-Lindemann-opuszcza-Rammstein
Witam mam dwie płytki których nie słucham a wygrałem w konkursach: Via Mistica - Fallen Angels oraz Aion - One of 5 Odbiór najlepiej osobisty w Poznaniu bo mi się nie chc
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2900/Oddam-plytki
A mnie się podobało. Bardzo, bardzo.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3156/Inny
Witam, może dość nietypowo. Szukam klimatycznych ludzi do współpracy a mianowicie do pozowania. Wedle uznania mogÄ… to być zdjÄ™cia fetish/classic/akty/portrety. Nic na siÅ‚Ä
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3668/Szukam-modelek-modeli
Ostatnio znalazłem Bajkę, Wieczorynkę, która na pewno [jeśli je oczywiście macie] uświadomi wasze pociechy czym jest Metal. A oto link, miłego kina wieczornego, familijnego
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3924/Bajka-dla-waszych-dzieci
No kurka ... do premiery jeszcze miesiąc, ale gdzie nie gdzie można zdobyć mp3 i odsłuchać płytkę. Tak jak nigdy do końca twórczośc Enslaved mnie przekonywała, tak musze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4180/Kolejna-uczta-z-Enslaved-pod-koniec-wrzesnia
Wszystko fajnie, ale tę płytę mam od 16 października, bo wtedy była jej premiera;) Nie upieram się jednak, bo może termin przenieśli. Ale nazywać Klangstabil synthpopem to
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4436/Klangstabil-Math-And-Emotion
Wybiera sie ktoś posłuchać rzygowin ? :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4948/Carcass-zagra-w-Polsce
piękna recenzja pięknej płyty. :-) Nic dodać nic ująć. Właściwie jest to doskonała rekomendacja tych niebanalnych dzwięków. Jedną rzecz musze tylko przytoczyć a mianow
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5204/Ulcerate-Everything-Is-Fire
Świetna płyta. Siedem utworów. Siedem ciekawych obrazów, przestrzeni i mozaiki gatunków. Jest jazz(gdzie nie gdzie nawet bosa nova). To chyba od razu jest odczuwalne(wirtu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5460/Kotebel-Ouroboros
[quote:1fe1a08c5f]eśli mielibyśmy w kilku słowach opisać dotychczas zarejestrowany materiał to byłoby to na pewno: masywny, ciężki, epicki i mroczny"[/quote:1fe1a08c5f]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5716/Dimmu-Borgir-nagrywa-nowa-plyte
nasz wyjazd zaplanowany jest na 03.04 ok 10:00-11:00 z Poznania powrot 05.04 w południe całkowity koszt przejazdu wyniesie ok 280 zl - paliwo + autostrada (to bedzie podziel
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6228/Wielkanoc-berlin-Diary-Diorama-Unheilig-Zeromance-ISC-wyj