Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Ja-Bo

Mam szansę na pierwszą od kilku miesięcy książkę nie w formacie PDF - how nice :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8016/Wygraj-ksiazke-Dimiter
Witam, właśnie wystawiłam platformy na Allegro, zapraszam zainteresowanych ;> [URL]http://allegro.pl/goth-gotyckie-platformy-demonia-new-rock-gothic-i1754604150.html[/URL]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8272/SPRZEDAM-PLATFORMY-GOTYCKIE
"Jak wiadomo, Bóg obiecał Izraelitom ziemię obiecaną. Niestety ta ziemia (o którą zabijają się do dzisiaj) była już zamieszkana przez inne narody. Co zrobili Izraelici?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8528/Prawda-o-Biblii
No trochę naleciałości blacku tam jest...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8784/Necrophobic-The-Third-Antichrist
Oczywiście prawidłowa odpowiedź to rok 1983. Gratulujemy użytkownikom: wickerman i herki99.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9040/Wygraj-bilet-na-warszawski-koncert-Vader
Cicho, ciekawie, długo...porozmawiam z kimś bo cierpię na absolutną bezsenność :/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9296/nocna-pora
zajebisty kawałek - mam nadzieję, że cała płyta będzie taka
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9552/Nowy-album-Cssaba-jeszcze-w-tym-roku
Bardzo dobrze rozumiem, jak ciężko jest się rozstać z gitarą. Swoją przygodę z graniem zaczynałam od klasyka po babci, której nawet nie znałam, wygrzebanego gdzieś z piw
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9808/Sentyment-do-starej-gitary
A tutaj w całości... Niestety nie w HD: http://www.youtube.com/watch?v=ccCoNueW0R4
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10064/Apocalyptica-gra-Wagnera
Jako że zostałem sprowokowany [quote]macie tu moją gitarę, dawajcie kasę i wynocha, zawsze chciałem grać ale przez Was już nie chcę, demówkami się możecie podetrzeć
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10320/Wiel-blad-Spellbound
Mnie osobiście Ci dwaj panowie nie przekonują, za Rammstein`em nie przepadam. Pain przy choćby Ministry słabo wypada.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10576/Lindemann-czyli-duet-dwoch-wspanialych
Prawidłowa odpowiedź to: "Intruz". Nagrody otrzymują: Anatol666 oraz Eozyna. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11600/Wygraj-ksiazke-Stephenie-Meyer-Chemik
Prosiłbym w miare możliwości kr00tko i zwięźle :]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/81/Waszym-zdaniem-najlepsze-bany-z-gatunku
nawet ladne ale podobne teksty mozna znalesc chocby w tekstach rodzinnego Besatt.....
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/337/Wojna
Czekamy na dalsze elokwentne opinie :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/593/Evanescence-Fallen
Wtam! Jak dla mnie Zywiolak jest doskonalym w swym fachu zespolem! :wink: Uwielbiam jesli ludzi grajacy muzyke-robia to w sposob przemyslany a takze z wysilkiem i szukaniem now
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/849/Zywiolak-2006-10-21-Pila
dokąd to pójdziesz gdy słońce nie wstanie? w ciemności i mroku życie ostanie...->wycielabym te trzy kropki na koncu, bo psuja one efekt nie lepiej było trwać przy wini
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1105/Przystan
Właśnie trwają przygotowania do ogólnopolskiego Festiwalu Muzycznego Gramy 2007. To festiwal, który ma na celu promocję młodych zespołów na naszym rynku. Jeśli macie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1617/Festiwal-Muzyki-Gramy-2007
O ! Widze Batrol, ze wziÄ…Å‚eÅ› siÄ™ do roboty :) Ja osobiÅ›cie wolÄ™ pierwszego Gordiana, ale trzeba powiedzieć, że jest to co najmniej ciekawa kapele - bardziej jazzujÄ…ca aniÅ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2129/Gordian-Knot-Emergent
znacie już płytę ,,Last crusades" -dzis jej sluchalem,świetna a juz myślalem ze nikt tak niezagra, przypomnialy sie dawne czasy ,gotyk rock żyje .Zespol z Belgii kto by pomy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2385/Nowa-plyta-Star-Industry