Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Ja-Bo

Herjalf - Mrozem Uśpiona bardzo delikatna, w pewnym stopniu zbliżona klimatem do Nightwish, nastrojowa muza. Z miłym, polskim akcentem, pozbawiona lukru, za to spora dawka emocj
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8269/Herjalf-Mrozem-Uspiona
Dziady to święto szczególne - w ten magiczny czas, gdy świat żywych i martwych dzieli szczególnie cienka granica, staramy się zapewnić duchom przodków strawę i napitek, a
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8525/Dziady-noc-z-31-X-na-1-XI
Rewelacyjny news, już się nie mogę doczekać nowego materiału!!!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8781/Nowy-album-UK-Decay
Bilety na Basement Burial 4-Trauma,Anthem....już od dziś w Carton Shop, Rock Long Luck i Undenground Rock Bar Poznań Przedsprzedaż-18 zł
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9037/Basement-Burial-Trauma-Anthem-Theriotes-Profanation
Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanie do zorientowanych. Znalazłem info na stronie TSA jakoby mieli zagrać 16 sierpnia w Środzie Wielkopolskiej w ramach VI edycji Środa Rock
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9293/Sroda-Rock-Festival
A Ty? Co tu robisz? Jeszcze nikt nie powiedział, że to banalne. To tylko Ty sam odpowiadasz sobie na własne pytania.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9549/chcecie-to-czytac
dużo pisać....dobra płyta,pełna zgoda ,czekam na Faith No More ,na Malcie zagrali rewelacyjnie energia i zywioł !!!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9805/Tomahawk-Oddfellows
A Escape Panie, to kto wspomni? ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10061/Metallica-Ride-The-Lightning
Bardzo ciekawa recenzja,szczególnie fragment: " Nic tylko nurzać się w nim z masochistyczną rozkoszą i obryzgiwać przypadkowe, niewinne dusze." Lubię takie. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10317/Akrotheism-Behold-The-Son-Of-Plagues
Dodam że do zespołu Hot Rain dołączyła ostatnio Stella Karalis (skrzypce) [img:c853b83962]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:c853b83962]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10573/Music-Encounter-Event-Lilith-Hot-Rain-OOXOO-Bunt-Masz
Mozna gdzieś ten materiał promocyjny wysłuchać? [QUOTE]Już pierwszy riff, otwierający „When Charon Fell Sleep”, jest uderzający i mocny jak Behemoth.[/QUOTE] ekhm,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11597/Doomsayer-Demo-2016
Prawidłowa odpowiedź to: 1978. Pojedyncza wejściówka na koncert trafia do: Ev oraz Zet. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11853/Wygraj-bilet-na-poznanski-koncert-Marky-Ramone-s-Blitzkrieg
Nie moge sciagnac zadnego utworu :/ Nie funkcjonuje ani opcja "zapisz jako", ani link bezposredni. A tak chcialam uslyszec muzyke Kostucha ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/78/dzial-download
KostucH :!: Dzięki niezmierne ze mi rekomendowales te muzę - naprawdę niesamowity klimat !!! Choc na razie mam tylko 1 album Ardor, to mam nadzieje ze uda mi się odszukać poz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/334/LOVE-SPIRALS-DOWNWARDS
Dobry albumik :twisted: Dla mnie zalatuje Behemothem, Deicide i Massacra, Polacy trzymają poziom :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/590/TRAUMA-DetermiNation
jak w temacie: http://allegro.pl/item139723236_nightmare_before_christmas_dvd.html Wystawiam też kilkanaście płyt, głównie metal i kilka innych DVD, w tym świetny box A
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/846/Nightmare-Before-Christmas-DVD-oryginal-sprzedam
No i narobiłaś mi kobito smaku na te płytę :) , chociaż muszę przyznać że punktacja 10/10 trochę mnie zdziwiła - ale to pewnie dlatego że ciągle szukam "mojej" płyty d
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1614/My-Chemical-Romance-The-black-parade
W moich rejonach śląskich w każdą niedziela podstawowym daniem na stole jest: czerwona gotowana kapusta, kluski ziemniaczane, i rolada wołowa:) i rosół:)<nie ma to jak tr
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1870/Obiadek
a coś mi się porżnęło :wink: spox ktoś może jeszcze się wypowie kto się tam znalazł, osobiście widziałem tylko nafazowanego Herodota hehehe nie wiem tylko czy pod wp
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2126/VI-Ogolnopolskie-DM-Convention-FADING-COLOURS
Chętnie bym zobaczył ta impreże w mundurkach szkolnych ;) Ciekawy widok... ...Warszawa nie tak daelko od Poznania, więc myslę, że są duże szanse. Wybiera sie ktoś z Poz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2382/Temple-Of-Goths
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło