Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Ja-Bo

Najlepszy? nie, ale na pewno mający unikalny klimat, zawsze wk...iał mnie ten wkręt o jajach w drugim utworze, a wspomnienie o Dziubie- nikt nie odważył się tak otwarcie zaat
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5452/Kat-Roze-Milosci-Najchetniej-Przyjmuja-Sie-Na-Grobach
Jak w temacie - poszukuję 2-osobowego pokoju w Poznaniu. Dokładnie dla 2 dziewczyn. W miarę niedrogiego i niedaleko centrum najlepiej;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5708/2-os-pokoj-w-Poznaniu-wynajme
Uwaga! zmiania miejsca ! Apostazja Fest. odbędzie się nie w Inner Spaces ale w Starej Rzeźni
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5964/Apostazja-Festival-3
Oczywiście prawidłowa odpowiedź to 11 grudnia 2009 roku. Bilety zgarnęli: Anya i Pandora_XXX, gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6732/Wygraj-bilety-na-wRacku-Festiwal
Origin jest jak dla mnie z dupy. Niczego specjalnego w nich nie widze - ot, napierdalaja. Wspomniane HOP i Nile lepsze, nie mówiąc juz o Ulceracie :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6988/Origin
Kolejna edycja mrocznych spotkań ogniskowych w zimowej scenerii tuż tuż. Zapraszamy każdego kto, nie bacząc na pogodę, ma ochotę skonsumować sobie upieczone nad żywym ogni
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7500/Strasznie-Mroczne-Zimowe-Ognisko-vol-16
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1833148
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8012/sprzedam-plyty
Tak jak w tytule.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8268/Kupie-bilet-na-koncert-Judas-Priest-plyta
Magia Główny zrąb magii ludowej Słowian jak i wszystkich innych ludów rozłożyć można na dwa wielkie działy: Praktyki Magiczne(inaczej magię czynną lub aktywną
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8524/Duchowosc-Slowian-szamanizm-magia
Już zacieram rączki ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8780/Eluveitie-Helvetios
Jest trailer: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4cVcpz8H3Pk[/youtube]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9036/Tim-Burton-z-nowym-wampirycznym-Dark-Shadow
W sumie to czekam :) "Burial ground" podobała mi sie :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9292/Grave-Endless-Procession-Of-Souls
[IMG]http://coreporation.cp2.win.pl:2095/3rdparty/roundcube/index.php?_task=mail&_action=get&_mbox=INBOX&_uid=103&_part=3[/IMG] CORE-PORATION zaprasza na koncert DOPETHRON
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9804/WROCLAW-29-05-DOPETHRONE-HUATA-ENTROPIA-INVERTED-MIND
Prawidłowa odpowiedz to: Dane William DeHaan. Nagrodę otrzymuje zdunmaciun.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10060/Wygraj-bilet-na-Metallica-Through-the-Never-3D-w-Multikin
Ten świat staje się coraz bardziej popieprzony. Muzyka to zawody sportowo-cyrkowo-akrobatyczne? Kogo to obchodzi że jakiś akrobata z gitarą jest najszybszy? Jest taki szyb
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10316/Gitarowy-Rekord-Guinnessa-z-najszybszym-gitarzysta-swiata
Powsiadasz wszystkie recenzowane wydawnictwa? Pozdrawiam. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10572/Taranis-Moon-Silver-Mask
Na pewno sprawdzę tą pozycję choćby ze względu na możliwości gitarowe lidera kapeli. Zawsze miałem masę uznania dla Wacka i jego gitarowych poczynań, oby płyta była prz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11596/Decapitated-Anticult
Łódź, szukamy kobiety która umie w klawisze do projektu w klimatach rocka gotyckiego lat 90'. Okolice She Past Away, Witching Hour. Gramy bez spiny, sympatyczna atmosfera,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11852/Szukamy-gotyckiej-baby
Za sprawa jednego z panów na DP mamy okazję zadać kilka pytań Medeah z Artrosis. Jeśli chcecie sie czegoś od niej dowiedzieć piszcie swoje pytania. Będzie to dośc nietypow
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/77/pytania-do-Medeah-Artrosis
no to możecie się mnie tam spodziewać :D nie ma bata, że to odpuszczę :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/333/Cradle-Of-Filth-zagraja-w-Polsce
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło