Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

II DarkPlanet Night. Strona: 5

Artykuł: II DarkPlanet Night

Wysłany: 2006-12-07 00:19

tak sobie patrze na moj rozbudowany terminaz :P i moze sie zjawie na tej imprezie

male skromne pytanie... Kto moglby mnie przenocowac ?? jesli nikt sie nie znajdzie to sie nie zjawie... lawki w parku sa nie wyhodne hehe a tak po zatym jest zimno

Wysłany: 2006-12-07 01:06 Zmieniony: 2006-12-07 08:20

[quote:8227b32841="minawi"]
A będziesz miał aparat? 8)[/quote:8227b32841]

Jeśli ma to być warunkiem puszczenia Kovenanta, to wezmę, ale w takim razie powybieram zdjęcia zanim dostaniesz je w swoje łapki

minawi napisał(a):
Ja za to będę dużo obserwować zwłaszcza, jeśli będzie na co i kogo popatrzeć Na te 66 osób chyba ktoś się znajdzie, co

Dobrze mieć nadzieję ;P To może i ja się w nią zaopatrzę, bo ogłuchłem na jedno ucho, a nie ukrywam, że w piątek, a później i w sobotę w Bazylu będzie mi ono mocno ptrzebne
minawi napisał(a):

Ciekawe, kto za mnie się nauczy rachunkowości, no ale jak na razie imrpeza w gronie darkplanet stała się priorytetem, tylko błagam wywalcie mnie z Bazyla najpóźniej o 2.30 bo nie wstanę na egzamin!

Hehe, dobre sobie a Ty myślisz, że ktoś będzie się interesował zegarkiem?

Fuck you dude!

Wysłany: 2006-12-07 10:37

[quote:63b93db145="uzekamanzi"]

Jeśli ma to być warunkiem puszczenia Kovenanta, to wezmę, ale w takim razie powybieram zdjęcia zanim dostaniesz je w swoje łapki
[/quote:63b93db145]

Chcesz powiedziec, że nie zrobiłeś kopii zdjęć przed cenzurą minawi? :twisted: :twisted:

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-12-07 11:03

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

no nie, już mi nie ufacie?

No to zapodam kilka kawałków na playlistę (i tak pewnie większość się nie pojawi :wink: ):

the prodigy - voodoo people (pendulum remix)
icon of coil - shelter
vnv nation - chrome
vnv nation - lightwave
iamx - nightlife
paradise lost - small town boy
hunter - fallen
project pitchfork - steelrose (apoptygma berzerk remix)
kazik na żywo - artyści
kazik na żywo - legenda ludowa
chemicals brothers - hey boy, hey girl
system of a down - chop suey!
the offspring - self esteem
closterkeller - władza
nine inch nails - hapiness in slavery (REMIX z "fixed")
illusion (obojetnie co )
tool (tez w sumie obojetnie, ale najlepiej jakiś "hicior" :twisted: )

Mam pytanko - będą jakis tance-przytulance? :>

(jesli bedzie je w ogole z kim tanczyc :P )

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-12-07 11:37

[quote:8f22bedfe7="th"]Chcesz powiedziec, że nie zrobiłeś kopii zdjęć przed cenzurą minawi? :twisted: :twisted:[/quote:8f22bedfe7]

Właśnie, że dałem jej wszystkie zamiast wybrać tylko te co w miarę wyszły :)

Fuck you dude!

Wysłany: 2006-12-07 11:40

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Uze, ciesz się, że ich nie wrzucałeś :twisted: To była dopiero "hardkorowa" jazda 8) Jakieś "wąty"? :P

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-12-07 11:43

Eye_of_the_storm (Bicz)
Eye_of_the_storm
Zawiercie/Wrocław

To ja poproszę o R+ "Sonne" dla mojej ukochanej,a dla mnie "Stripped" :wink:

Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P

Wysłany: 2006-12-07 11:45

[quote:acbfb78a6a="minawi"]Uze, ciesz się, że ich nie wrzucałeś :twisted: To była dopiero "hardkorowa" jazda 8) Jakieś "wąty"? :P[/quote:acbfb78a6a]

Ja i "wąty"? Ja pokojowy jestem Ale się po prostu wstydzę...
Koniec tego dobrego, popracować idę...

[quote:acbfb78a6a="minawi"]
Mam pytanko - będą jakis tance-przytulance? :> Wink
(jesli bedzie je w ogole z kim tanczyc Razz )
[/quote:acbfb78a6a]

Hehe, ja się z miejsca nie ruszę jeśli już mi się uda usiąść, no chyba, że po piwko

Fuck you dude!

Wysłany: 2006-12-07 12:14

Jesli się jeszcze da to bym poprosił o coś z Bathorego np: Vivland albo Foreverdark woods.

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Wysłany: 2006-12-07 14:15

[quote:fbfd40e0d0="minawi"]Mam pytanko - będą jakis tance-przytulance? :>

(jesli bedzie je w ogole z kim tanczyc :P )[/quote:fbfd40e0d0]

Nie licz droga Minawi na nic szczególnego... o ile któryś z dj'ów wpadnie na szalony pomysł zapodania jakiegoś miłosnego hiciora, okaże się że wszyscy nasi panowie pójdą za nagłą potrzebą, piwo im się skończy, doznają kontuzji, tudzież ściany się będą waliły i trza je będzie podpierać...

...ale zawsze - w razie czego - możesz zatańczyć ten jeden taniec ze mną i Hexe...

To my zatem zgłaszamy kandydaturę na taniec - przytulaniec: Puszek Okruszek - Natalia Kukulska :P :P :P

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Wysłany: 2006-12-07 14:26

[quote:d7fdd5d1c4="alphar"]ja bym chciała cos wolnego, w ogóle tak offtopując marzy mi sie impreza w stylu lat 60' 70' tance w parach i twist again :P[/quote:d7fdd5d1c4]

hehe.. to ja przyniosę płytę ze starociami :)

Ale Alphar, musisz mi obiecać jeden taniec... :P :P :P bo jak widac, nastawiamy się na żeńskie parki :)

Wysłany: 2006-12-07 14:32

[quote:33c004ecc1="Angaria"]tudzież ściany się będą waliły i trza je będzie podpierać...[/quote:33c004ecc1]

:lol: :lol: :lol: :lol:
Tendencje przerazajace powiadacie:D?

Wysłany: 2006-12-07 14:37

[quote:ce042a8d75="Angaria"][o ile któryś z dj'ów wpadnie na szalony pomysł zapodania jakiegoś miłosnego hiciora, okaże się że wszyscy nasi panowie pójdą za nagłą potrzebą, piwo im się skończy, doznają kontuzji, tudzież ściany się będą waliły i trza je będzie podpierać...[/quote:ce042a8d75]

No normalnie Angario [size=18:ce042a8d75]FOCH... :twisted: :twisted: :twisted: [/size:ce042a8d75]

Wysłany: 2006-12-07 15:18

[quote:1c27fd7f42="astarot"]No normalnie Angario [size=18:1c27fd7f42]FOCH... :twisted: :twisted: :twisted: [/size:1c27fd7f42][/quote:1c27fd7f42]

Oj Astarocie.. w Tobie ma jedyna nadzieja... wiemy oboje, że Ty należysz do gatunku mężczyzn tańczących... ale co do całej reszty ogromne mnie wątpliwości dopadają... tym bardziej myśląc o tańcu przytulańcu w parach... gdyby owa konieczność nastała...

Wysłany: 2006-12-07 15:32

[quote:b00b9b6120="Angaria"]tym bardziej myśląc o tańcu przytulańcu w parach... gdyby owa konieczność nastała...[/quote:b00b9b6120]

Co za czarnowidztwo.. Przecież każdy lubi przytulańce w parach. Nie? :P

Wysłany: 2006-12-07 16:00

Musi byc jakies taniec przytulaniec! Chociaz jeden, zebym mogla wyciagnac swojego mezczyzne na parkiet :twisted: Daloby sie cos zalatwic w sprawie dowolnej , wolnej melodii podczas tey niezwyklej nocy zlotu ? 8)

Wysłany: 2006-12-07 16:00

[quote:7396d06cf6="uvekolarz"]Co za czarnowidztwo.. Przecież każdy lubi przytulańce w parach. Nie? :P[/quote:7396d06cf6]

No cóż... pamiętam, że w podstawówce na dyskotekach, chłopcy uciekali z sali w trakcie wolnych kawałków, a biedne dziewczęta pozostawały same... :P :P :P

Wysłany: 2006-12-07 16:17

nie lubie przytulancow na parkiecie ,a tym bardziej z facetami :P

to bylo gicio w podstawowce :twisted:

podobnie jak papierosy za szkola

buahahah

Wysłany: 2006-12-07 17:27

[quote:c1bff4b278="Angaria"]No cóż... pamiętam, że w podstawówce na dyskotekach, chłopcy uciekali z sali w trakcie wolnych kawałków, a biedne dziewczęta pozostawały same... :P :P :P[/quote:c1bff4b278]

Do jakiej ty szkoły chodziłaś....rany julek toć jakieś dziwne obyczaje tam panowały :D

Wysłany: 2006-12-07 18:21

Normalnie serce roście, jak się patrzy na te Wasze listy życzeń utworów do zagrania :), bo nasuwa się jedno stwierdzenie: metal is not dead :D

A jak będzie to impreza faktycznie w takich klimatach, jakie tu wymieniacie, to zapowiada się naprawdę nieźle.
Może się zmobilizuję i też coś wypiszę.

Mam nadzieję do zobaczenia!

I've cried for earth More than once But rivers still run With reddest tears

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło