Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

ARTROSIS W POZNANIU!!!. Strona: last

ARTROSIS W POZNANIU!!! Wysłany: 2006-11-29 17:15

TROCHE ODBIEGNE OD TEMATU! POSZUKUJE PEWNEJ DZIEWCZYNY Z KONCERTU ARTROSIS W POZNANIU W PIWNICY 21 28.11.06r. BRUNETKA, (JEZELI DOBRZE WIDZIALEM) BORDOWEJ BLUZCE TANCZYLA POD SCENA PO PRAWEJ STRONIE! ZA NIA STALO 2 FACETOW W SKORACH I DLUGICH CZARNYCH WLOSACH! JEZELI ZAOWAQZY TO CO TU PISZE POWINNA DOMYSLIC SIE O KOGO CHODZI, BO PRZEZ WIEKSZOSC CZASU NIE PATRZYLEM NA SCENE TYLKO NA NIA! PO WSZYSTKIM USIADLA PRZY STOLIKU GDZIE WIDZIALEM JA OSTATNI RAZ PALACA PAPIEROSA! JEZELI KTOS WIE O KOGO MI CHODZI PROSZE O KONTAKT! DZIEKI Z GORY I POZDRAWIAM!!!

Wysłany: 2006-11-29 18:10

nie krzycze tak, jestem zdesperowany i wiem ze tylko wam tu zasmiecam stronke, niemniej licze na szczescie:) jezeli nie tutaj to gdzie mam szukac? nie ma gdzie............ tymbardziej, ze na fotkach w galerii juz znalazlem twarze ktore widzialem w jej towarzystwie:)

Wysłany: 2006-11-29 18:26

np w galerii - 2006.10.10. Poznań, Zeppelin Hall - Moonlight / Rive2006.10.10. Poznań, Zeppelin Hall - Moonlight / Riverside w 1 zakladce koles ze zdjecie "niektórzy się wczuli w rolę, co nie Gwint? :D" ten na dole po prawej z taka troche niewyrazna mina stal kolo niej i z nia gadal............... tylko kto to jest heheheheh

love me Wysłany: 2006-11-29 19:12 Zmieniony: 2006-11-29 19:15

minawi to Ty!!! przyznaj sie :lol:

popalasz??? :lol:

Randki Wysłany: 2006-11-29 19:15

To jest duze odbieganie od tematu. Randki sa w forum o nazwie Śmietnik Blokuje temat

Life is complex: it has both real and imaginary components

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło