Debiutancki album Nekron "Diadre" gotowy. Wysłany: 2013-07-03 07:30
Jestem w szoku,że Nekron jeszcze postanowił coś zdziałać. Z przyjemnością nabędę owe dzieło bez zastanawiania.
Jesteś tylko kupą mięcha wprawioną w ruch, którą prędzej czy później zeżrą robaki. Twój świat upada, nieuchronnie, przez cały czas!!!
Wysłany: 2013-07-06 14:18
Na stronce jest napisane ''Album można zamawiać na stronie wydawnictwa:
http://szronproductions.wordpress.com/wydawnictwa-szron-prod/''. Albo jestem ślepy albo głupi ale za cholerę nie potrafię wykombinować żadnej możliwości zamówienia egzemplarza płyty. Nie ma ani koszyka ani żadnego formularza zamówieniowego... The fkk?
W dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać, nawet własnej dupie - wydaje ci się że chcesz pierdnąć a możesz się zesrać.
Wysłany: 2013-07-07 22:45
trochę to skomplikowane rzeczywiście jest, ale trzeba wejść na odnośnik WYDAWNICTWO tam jest odnośnik do DISTRO i tam adres na który trzeb wysyłać zamówienia czyli:
szronproductions@gmail.com
kąt padania równa się kątowi odbicia
Wysłany: 2013-07-07 23:06
A widzisz, zmyliło mnie tam ze pod distro wyskakiwało ''sklep partnerski'', nie pomyślał ja nad kliknięciem w samo "distro" :P Dzięki bardzo.
W dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać, nawet własnej dupie - wydaje ci się że chcesz pierdnąć a możesz się zesrać.