Drużyna rpg z Poznania szuka nowych graczy/mg. Wysłany: 2006-11-28 16:57
Doświadczona drużyna z kilkunastoletnim stażem, przyjmie w swoje szeregi nową krew. Gramy glównie w warhammera, cthulu, cyber i kilka autorskich. Szukamy doświadczonych, a przede wszystkim aktywnych graczy i/lub mg, żadnych kulających małolatów!!!
Wysłany: 2006-11-28 17:07
Kocie w temacie jest, że z Poznania :evil:
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."
Wysłany: 2006-11-28 18:47
Ciekawie, ciekawie...druzyna "doswiadczona" - moje ulubione slowo :)
Moze by tak klasyczna sesyjka Call of Cthulthu w klimacie lat XX - powiedzmy Egipt, odkrycia archeologiczne :)
"Bela Lugosi nie zyje, ja zreszta tez.."
...
Wysłany: 2006-11-29 09:51
Drogie Panie, chcialbym poznac więcej szczegulów, jesli nie tu to czekam na wiadomosci prywatne. Oczywiscie jesli jestescie zainteresowane. Tak jak napisałem w ogłoszeniu z naszej strony wymogi dotyczą kilkuletniego stażu i aktywności na sesji. My gramy kilkanaście lat, rozpiętość wieku w drużynie 21/30. Systemy bardzo zróżnicowane, jeśli ktoś ma ochotę na konkretny system możemy się dogadać. Cthulu w Egipcie czemu nie , czekam na konkretne zgłoszenia chętnych!!!!
Wysłany: 2006-11-29 10:37
W takim razie postanowione – Zew. C. w Egipcie - tak na początek - z przyjemnością zobaczę czym mnie zaskoczycie
Mam nadzieje, ze nie zniechęci Was fakt ze jest to system wymagający i dobra sesja wymaga pewnej znajomości historii i mitologii. :)
...
Wysłany: 2006-11-29 12:08
Świetnie , dzikuję za odpowiedzi i oczywiście jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany to zapraszam. W takim razie pierwsza sesja Cthulu , mam nadzieje ze wszystko wypali i stwoorzymy staly zespol. Wyslijcie mi na priv namiary na siebie najlepiej maile i komorki. Zgadamy sie i umowimy juz na sesje.
Wysłany: 2006-12-05 22:58
Czy sa jeszcze jacys chetni, napewno sie ktos tu znajdzie. Potrzebni gracze ktorzy chociaz raz w tygodniu mogli by przeznaczyc jeden dzien na regularna sesje!
Wysłany: 2007-01-22 23:49
mam doświadczenie w młocie, jak potrzebujecie kogoś-dajcie znać na gg:6741300.
"ogień pali i oczyszcza"
Wysłany: 2007-01-23 10:36
witam, no i prosze jest jeszcze tu ktos ze starego swiata, moze tym razem bedzie bardziej konkretnie, bo Panie sie wykruszyly bardzo szybko :)
Wysłany: 2007-07-14 01:40
witam, ja ostatnio przezywam cos w rodzaju przebudzenia - czytam wlasnie podrecznik do Wampira Maskarady (bo ta nowa wersja cus mnie nie ciagnie) i chetnie bym w to zagral, jesli ktos bylby chetny rzecz jasna... co do doswiadczenia ..kiedys namietnie wymachiwalem toporem dla poparcia argumentow w rozmowie z pewnym elfem z druzyny pierscienia lub spozywalem podczas sesji rozne mikstury sporzadzone przez postac nekromanty Genitaliusa... ale troche czasu juz minelo odkad poraz ostatni widzialem warhammera.... pozdrawiam!
"Jeżeli nie chcesz mieć swego udziału w klęskach, nie będziesz go miał również w zwycięstwach." Antoine de Saint - Exupéry
Szukam Mg z Poznania Wysłany: 2007-09-29 19:05
Hey
Szukam Mg z poznania najlepiej do gry Warhammer 2ed ale mogą być i inne syatemu.Pilnie szukam więc prosze o szybki kontakt na gg:8442677.Dziękuje
P.S.Pisze pierwszy raz więc prosze o wyrozumiałość.