Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Gry komputerowe. Strona: 1

Gry komputerowe Wysłany: 2006-11-28 11:16

Ten wątek pojawiał się już wielokrotnie na forum. Zastanawiam sie czy jest zapotrzebowanie na otworzenie forum specjalnie w tym temacie. Jest sporo dobrych gier w klimacie. Czy nie byloby waszym zdaniem przesada zamieszczanie od czasu do czasu recenzji gier?

Osobiscie jestem maniakiem gier komputereowych

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-11-28 12:19

witam w klubie ja też potrafie zarwać pare nocek dla ekstra gry - ostatnio bwiłem się w Herosa V, co prawda kródko ale byłop ekstremalnie. Jestem na tak. Mnogość i obfitość rynku gier sprawia, że nie potrafimy czasem odróżnić syfu od czegoś na czym warto się skupić.

STANOWCZO NA TAK

Wysłany: 2006-11-29 10:31

Myślę, że to całkiem ciekawy pomysł. Też bardzo lubię zagrać czasem w klimatyczną gierke, tylko niestety z czasem na to jest gorzej...

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Wysłany: 2006-12-04 20:06

Rowniez jestem za. Kiedys gralem wiele ale w chwili obecnej brak czasu jakos mnie odciaga od grania... Ciagle mam do skonczenia "Vampire - The Masquerade Bloodlines", ktora uwazam za jedna z bardziej klimatycznych gierek :)

Zyje...

Wysłany: 2006-12-04 22:16

No nie będę oryginalny - tez jestem na tak :D Ostatnio prawie nie gram na kompie ale dlatego że mam jakiś dziwny sprzęt który niby jeszcze powinien dawać radę ale większosć gier swiruje. Ostatnio grałem troche w Unreala 2 a wcześniej pogrywałem dłuzej w Rune, Morrowind i Vampire The Masquerade:Redemption. Szkoda ze mój sprzęt nie uciągnie Obliviona i co ważniejsze Bloodlines a nie mam kasy na nową kartę graficzną... A czekałem na te pozycje od pierwszych zapowiedzi... :evil:

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2006-12-04 22:29

Bardzo dobry pomysł. Zdecydowanie jestem na TAK :)

Wysłany: 2006-12-07 11:41

Eye_of_the_storm (Bicz)
Eye_of_the_storm
Zawiercie/Wrocław

Jestem za!!!Jako nałogowy gracz,
A i może jakąś recenzję był wypocił?Who knows? 8)

Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P

Wysłany: 2006-12-07 12:11

Tylko co to robi w tym dziale:D?

Wysłany: 2006-12-07 15:18

Morrowind,Gothic II .podobno sa mody by Morrwind wygłądał jak Gothic.a poza tym mozna samemu robić nowe zadania do Morr.fajna żecz .nienawidze grać zkodami.Faust II.

nic sie nie dzieje bez powodu

Wysłany: 2007-01-08 01:17

Zdecydowanie na TAK!
Gry mają swój klimat i pewien wpływ na ludzi ;]

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2007-01-19 19:42

Pewnie że tak, w sumie może bym sie przymusił do napisania fajnej recenzji jakiegoś fajnego rpg'a.. :)

Przedewszystkim Carpe Diem..co ma być to i tak bedzie ;] Tempus Fugit Aeternitas Manet czas.. co by było gdyby.. ?

Wysłany: 2007-02-01 04:35

Zuma! :) No dobra. I przepadło?

Wysłany: 2007-02-20 17:32

Adnistral (Bicz)
Adnistral
Gniezno/Połzen

Stanowczo na tak...
W sumie pasowały mi by tu głównie RPG...
Morrowind Gra wszech czasów...
Bo Oblivion Jest tylko ładny i CHWILOWO grywalny...
Poza tym od 5 lat gra się w Counter-Strike1.6 (czy to już fanatyzm ??..) xD

Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche

Wysłany: 2007-02-25 01:36

Nie to nie fanatyzm W CSa sie poprostu gra ^^

to co z tym pod-forum? ;]

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2007-02-25 14:00

ja gierki uwielbiam. ale myślę że recenzji szukałabym gdzie indziej (;
zagłosowałam na nie (;

I sure could use a vacation from this silly shit, stupid shit. https://www.facebook.com/husky.love.racingteam

Wysłany: 2007-03-06 21:07

Jestem również za. Gry kształtują psychikę graczy, twożą unich wyczucie klimatu, i wyobraźnie...

jak dają to biorę nie dają to żulę :D

Wysłany: 2007-04-01 12:35

Wreszcie ktoś na poważnie się tym zajął. Jestem jak najbardziej za przydzieleniu grom osobnego miejsca i możliwością pisania ich recenzji. Gry to nie jest tylko rozrywka dla bez mózgów więc należy im się miejsce tutaj :) Bardzo chętnie bym napisał kilka recenzji ponieważ tak jak mój syn jestem maniakiem gier komputerowych (maniakiem w tym bardziej pozytywnym znaczeniu ).

Wysłany: 2007-04-06 17:22 Zmieniony: 2007-04-06 17:57

Własnie! A gra ktos w Guild Wars?
jakby co to PM do mnie i mozemy popykac...

'Hand fighting hand As you turn to a man of two worlds'

Wysłany: 2007-04-06 17:55

Słyszałem o tym dużo dobrego, ale nie dane mi bylo zagrać...
Aktualnie młócę w Croca i Raymana 2 - jedne z moich pierwszych gier. :D Przypominają mi się stare czasy ale coś słabo mi idzie chyba jestem juz na nie za stary :wink:

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2007-04-06 22:57

Co do gier MMOto GW jest dosc słaba...osobiście proponuje Ryl 2

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło