Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

hej. Strona: last

hej Wysłany: 2013-03-31 21:02

Nie wiedziałam gdzie to wsawić, więc dałam tutaj.
Mam tendencję do tego, aby przywitać się ze wszystkimi użytkownikami forum, na które się rejestruję.
Jestem Verka, mam 16 lat (bla, bla, bla...). Zarejestrowałam się na forum? Hm zapewne dlatego, że poszukuję osoby, która mnie zrozumie. Interesuję się subkulturą gotycką od dłuższego czasu, ale chyba jestem mało "kreatywna" bo nieumiem powiedzieć rodzicom, że jestem inna od reszty.

Jeżeli ktoś chciałby coś więcej wiedzieć to pisać.

Wysłany: 2013-04-01 11:20

Szmytu (Matuzalem)
Szmytu
Rumia/Wejherowo

Od dłuższego czasu? Masz dopiero 16 lat Jeszcze milion zespołów do odkrycia przed Tobą.

To, że słuchasz innej muzyki i wyglądasz inaczej wcale nie oznacza, że jesteś inna od reszty.

Noc jest ciemna i pełna strachów.

Wysłany: 2013-04-01 20:10

Muzyka to akurat nic. Dorastam wśród ludzi dla, których zainteresowanie wampirami, duchami i innymi bzdetami jest czymś dziwnym, a mówienie, że idzie się na cmentarz tylko po to, aby zapomnieć o codziennych problemach jest nienormalne i zasługujące na krytykę i do tego dochodzą myśli o śmierci...

Wysłany: 2013-04-01 21:58

Szmytu (Matuzalem)
Szmytu
Rumia/Wejherowo

[quote:b18ae9a3a2="bloodverka"]Muzyka to akurat nic. Dorastam wśród ludzi dla, których zainteresowanie wampirami, duchami i innymi bzdetami jest czymś dziwnym, a mówienie, że idzie się na cmentarz tylko po to, aby zapomnieć o codziennych problemach jest nienormalne i zasługujące na krytykę i do tego dochodzą myśli o śmierci...[/quote:b18ae9a3a2]

Po prostu masz odmienne zainteresowania. Nie przejmuj się niczym i żyj tak jak lubisz. Jesteś jeszcze bardzo młoda (powiedział 22-latek) i niepotrzebnie szukasz dziury w całym.

Jeżeli chodzi o mnie to już się nie będę wypowiadał w tym temacie, bo podobne sprawy były przewijane na forum i nie chce mi się już o nich pisać. Temat rzeka, który nigdzie nie prowadzi.

Noc jest ciemna i pełna strachów.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło