nieaktywni użytkownicy Wysłany: 2012-06-12 15:47
Witam,
Temat dotyczy jak powyżej określone nie aktywnych od dawna kont i tych, które zostały od razu opuszczone.
Nie uważacie, że tego jest już stanowczo za dużo?
Czy nie można by zrobić czegokolwiek z kontami, które powstały dawno i ostatnie często pierwsze logowania miały nawet rok temu?
Fakt, są konta stare opuszczone, ale które wniosły cokolwiek do społeczności i przeciwko takim nic nie mam, ale zastanówcie się nad tym jaki sens jest istnienia kont, które tworzą tylko jeden wielki śmietnik.
Mam nadzieję, że zwróci ktoś na to uwagę.
"...gdy powrót do życia nie wywołuje entuzjazmu, sen niewiele może pomóc." - Maciej Przepiera
Wysłany: 2012-06-12 15:50
Dokładnie,w pełni się zgadzam i popieram zdanie poprzedniczki. Takich kont jest stanowczo za dużo na Naszym portalu i uważam,że administracja powinna coś z tym zrobić by rozwiązać owy problem.
Jesteś tylko kupą mięcha wprawioną w ruch, którą prędzej czy później zeżrą robaki. Twój świat upada, nieuchronnie, przez cały czas!!!
Wysłany: 2012-06-14 22:26
Niestety nie da sie stwierdzic, które konta są opuszczone. Zwykle jezeli ktos przestaje uzywac serwisu to konto usuwa. Zdaza sie ze ludzie reaktywuja sie po 3 i wiecej latach nie widze powodu by im tego zabraniac. W zakladce uzytkownicy:
http://www.darkplanet.pl/users
konta sa posortowane po aktywnosci wiec tych malo uzywanych i tak nie widac.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2012-06-16 17:43
Co do licznika postów to już zwracałem na to uwagę i problem miał zostać naprawiony. Co do znajomych to ta kwestia również miała zostać rozwiązana.
Jesteś tylko kupą mięcha wprawioną w ruch, którą prędzej czy później zeżrą robaki. Twój świat upada, nieuchronnie, przez cały czas!!!
Wysłany: 2012-06-16 19:34 Zmieniony: 2012-06-16 20:14
Ja od jakiegoś czasu nie odnotowuję tego problemu, chociaż wcześniej ewidentnie był.
O, przepraszam, nie zwróciłam uwagi, że to nie o tym problemie temat. Odwieczny problem nieaktywnych użytkowników powraca jak bumerang :)
Wysłany: 2012-06-20 23:42
Niestety jest mnóstwo kont, które ostatnie logowanie miały w dniu założenie lub zaraz kilka dni po nim,
"...gdy powrót do życia nie wywołuje entuzjazmu, sen niewiele może pomóc." - Maciej Przepiera
Wysłany: 2012-06-22 10:58
Doprawdy nie wiem w czym wam przeszkadzaja te konta
Wysłany: 2012-06-22 20:26
[quote:e8e6a88d2e="amorphous"]Doprawdy nie wiem w czym wam przeszkadzaja te konta [/quote:e8e6a88d2e]
zapewne w tym, że D(armowy) P(odryw) do nieaktualnych kont może być nieskuteczny
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2012-07-01 22:36
Mi żaden podryw nikogo akurat nie potrzebny.
Wysłany: 2014-01-27 11:45
Ok.