Wysłany: 2007-03-27 18:11
Combichrist... no genialnie po prostu :wink: supportów nie kojarzę kompletnie, no ale cóż, trudno się mówi :) za to w przeciwieńbstwie do Gekonka muszę stwierdzić, że After nie udał się za bardzo...jakoś warszawska publiczność nie dopisała i zmyła się w większości po Combichrist. Chociaż osobiście stwierdzam, że dało się na nim pobawić :)
ja bym poprosiła jeszcze jeden koncercik :D
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Wysłany: 2007-03-27 20:37
No to ja wtrące swoje 3 grosze.
VSI grało na początku i nawet całkiem przyjemnie, ale niestety dla prawie pustej sali, więc pewnie nie będą wspominać tego konceru miło, szczególnie, że dzwiękowcy odłączyli ich na końcu przed końcem kawałka,co wokalista skwitował krótkim "fuck you".
KLOQ zaczął ciekawie i byłoby wszystko w porządku, gdyby w pewnym momencie nie pojawił się wokalista, którego wokal i maniera śpiewania zupełnie nie przypadły mi do gustu, więc z przyjemnością udałam się na piwko.
Wspomniany już grubas nie oderwał mnie od wyżej wymienionego złotego napoju, ponieważ brzmiał jak wyrwany z VIVY - zupełnie nie mój klimat, za lekko i za śpiewnie.
No i oczekiwany Combichrist niestety lekko rozczarował. Niby wszystko w porządku,a jednak miałam wrażenie, że grali na pół gwizdka, tak na odczepnego. Wydawało się, że są lekko zużyci po Krakowie. A miało być tak pięknie...
Afterparty całkiem, całkem - pobawiłam się trochę i nie mam co narzekać, chociaż faktycznie warszawiacy nie dopisali. Były momenty, że na parkiecie dominowała ekipa z Poznania :)
W sumie jednoznacznie in plus mogę zaliczyć pozanie Gekona(jeszcze raz dziękujemy za towarzystwo) i Frijki :)
No a jak tam w Krakowie? Napiszcie coś...
Wysłany: 2007-03-27 22:12 Zmieniony: 2007-03-29 23:19
Napisałam długi post, w którym ostro walczyłam o grubasa i wytłumaczyam szeroko moje stanowisko, tj. dlaczego jego minimalistycznej muzyce bliżej jest do tzw. nowej elektroniki niż do tele-chłamu z VIVY, ale wcięło mi mój wywód, a drugi raz mi się nie chce.
Całusy ogromne dla Krax i Ruczaja :twisted:
Wysłany: 2007-03-28 07:53
Zgadza się, w Kraku było genialnie... co prawda jeszcze z mortisem jeszcze żyjemy, ale ledwo...
nasze fotki są tutaj:
http://yesternight.pl/index.php?action=gallery&gid=89
"Happiness is good health and a bad memory" ________________________________________________ http://yesternight.pl http://www.myspace.com/yesternight_pl
Wysłany: 2007-03-28 14:17
Ja byłem w Krakowie i bardzo mi Reaper podobał a to pewnie z tej przyczyny, że pewien czas stałem na środku sali i miałem rewelacyjną widoczność a w dodatku podłoga fajnie się uginała w rytm muzyki.
Na CC zapobiegliwie stałem z boku, co może obniżyło jakość odbioru ale za to pozwoliło uniknąć oplucia lub zalania wodą z ciskanych ze sceny butelek - więc z imprezy mam same pozytywne wrażenia
Wysłany: 2007-03-30 19:52
Jak wyglądają postępy z wrzuceniem zdjęć z koncertu warszawskiego do netu? :D
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2007-04-04 05:48
a nawet fanów zaprosili do swojego Tour-busa :)
Wysłany: 2007-04-05 13:12
niedlugo na postindustry.org ( a obco jezyczna moze na darknation.eu) moja relacja z koncertu w berlinie.
po krotce byl glut rojal,cios :)
byl this shit na bis.Body beats juz na wstepie ( z intro controlled collapse )
oczywiscie koncertow nie da sie porownac,tym bardziej ja nie moge skoro bylem tylko w berlinie ( bo sklad byl bardziej kuszacy i blizej ).
Tak wiec jak na srode to lokal w 3/4 pelen.
Northborne to cios sam w sobie,bicik walil po zoladku,troche monotematyczni,ale jak na poczatek to zajebiscie.kloq to drugi bardzo ciekawy projekt.koles ma fajny voc ( osobiscie mi nie lezy :] )
modne ostatnio sample gitarowe ale jednak razem trzyma sie to kupy i nie smierdzi lateksem.
reaper to porazka.epka angst to rytmiczny killer.ladna skladna i w ogole,i zajebiscie brzmi.jednek to co vasi zrobil z reaperem to poracha.jeszcze jeszcze co poniektore kawalki jakos wychodza,na jedno kopyto,a weltfremd z tekstem z CoD:S suicide commando to zenada.zreszta johan pytany o ten kawalek
[quote:61725a2bf7]Using the "cause of death:suicide" lyrics in "weltfremd" actually wasn't my idea, but since they perfectly fitted the song Vasi asked me if I was interested in doing guest vocals on one of his songs, so these vocals are not just resampled, but newly recorded for "weltfremd".[/quote:61725a2bf7] bo na plycie jakos brzmi,ale na zywo ... buehehe
no i dalej byl sobie combi.myslalem ze pobrechtam sobie z pokazowki.zdziwilem sie pozytywnie.byl power,nie bylo plucia na ludzi co ponoc miejsce mialo w krak ( w berlinie dostaly by wpierdu na dzien dobry :) ) co tu duzo gadac.zajebiscie :)
wiecej wkrotce
Wysłany: 2007-04-06 14:48
Ejze, panie Didzeju:) To ja może będę jednak bronic tego pana z irokezem, który nie plul, a tylko oblewał wodą nagrzaną publikę :twisted: Obserwowałam go dobrze, bo stałam kawałek czasu tuż przy barierce i sobie zręcznie podskakiwałam :lol: Kiedy, zauważył, że się odsuwam, bo polewanie mi niemiłe, nie celował więcej w kierunku mym. Czyli trafiało tylko na tych, którzy wyciągali ku niemu ręce w potrzebie 8O
Gorsza sprawa, gdy się obnażył i wyskoczył wprost przede mnie. Wtedy mały szalejący tłumek omal mnie nie zmiażdżył, żeby dotknąć idola :lol: To było nawet zabawne przeżycie, choć zrobiło się trochę ciasno :) Podobnie jak zaskoczenie pana, że ja nie chcę go dotknąć, choć najlepsze miałam ku temu warunki, hihihi :D Chybam już za stara na takie zabawy :oops:
Wysłany: 2007-04-07 23:38
[color=red:d7e83db51c][b:d7e83db51c]A ja trochę zbocze z tematu i napiszę coś co bardzo zapadło mi w pamięci i siedzi do tej pory... 8)
mianowicie Attack na krakowskim koncercie zajął się konferasjerką... :D
i w pewnym momencie przy zapowiedziach usłyszałam zza mikrofonu:
[size=18:d7e83db51c]"A teraz wystąpi Controlled Collapse czyli Polska dla Polaków" ! :lol: [/size:d7e83db51c]
po prostu poskładał mnie ten tekst zupełnie :!: :!: :!: :twisted: Ja i moi znajomi leżeliśmy pod sceną! ^^[/b:d7e83db51c][/color:d7e83db51c]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!
Wysłany: 2007-04-08 07:22
to ja może doprecyzuję :P
to szło jakoś tak: "Polska muzyka dla Polaków"
w sensie że z kraju rodem pod skrzydłami Van Roya oto Królik & Co
w doskonałej formie
ta konferansjerka to lekki obciach był, niestety nie wiedziałem wcześniej że na mnie 'padnie' i nie miałem czasu czegoś sensownego przygotować 8)
Wysłany: 2007-04-08 16:25
[quote:647bb9b2ee="Attack"]to ja może doprecyzuję :P
to szło jakoś tak: "Polska muzyka dla Polaków"
w sensie że z kraju rodem pod skrzydłami Van Roya oto Królik & Co
w doskonałej formie
ta konferansjerka to lekki obciach był, niestety nie wiedziałem wcześniej że na mnie 'padnie' i nie miałem czasu czegoś sensownego przygotować 8)[/quote:647bb9b2ee]
[color=red:647bb9b2ee][b:647bb9b2ee]ojjjjjjjjjjjjj Attack to tak w ramach anegdotki tylko napisałam ^^ :wink: mi naprawdę podobały się Twoje zapowiedzi :) byłam dumna że to Ty właśnie się tam zajmiesz! :) i wcale nie obciach... masz do tego dryg! i było tak... rodzinnie jakoś :wink:
i na pewno nikt nie odebrał tego źle :) raczej w ramach żartu ale efekt był iorunujący! Jak to usłyszałam to zakrztusiłam się piwem ze śmiechu! ^^ 8)
wszytskim się podobało! a Ugly z Markiem Noxem nawet potem to pod sceną krzyczeli! :lol:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: [/b:647bb9b2ee][/color:647bb9b2ee]
Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!
Wysłany: 2007-04-08 19:30
[color=violet:6a2bca0328]Panowie... Forum to nie miejsce na takie potyczki słowne, zwłaszcza gdy przechodza one w prowokacje i wzajemne obrażanie się.
Szkoda blokowac temat, bo jak zauwazyliście kilka postów wyżej sa osoby, które jednak sie wypowiadają [b:6a2bca0328]na temat[/b:6a2bca0328].
Uspokujcie się lub używajcie PW.[/color:6a2bca0328]
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2007-04-09 11:30
[quote:9eb625135f="RuczajDJ"]
Ja tez wolalem Berlin, ale ta sroda. Bedziesz 28 na Dioxyde w k17? Ja jade. Ciekawe, jak rozwiaza na zywo udzial van Roya z SC jako drugiego wokalisty :)[/quote:9eb625135f]
prawdopobnie nie.tylko dioxyde mnie kreci,funkera juz widzialem.
z drugiej trony tez brak funduszy.najblizszy mozliwy wyjazd to NOISEX.
ale wczesniej w czerwcu w Szczecinie bedzie NIC ENDO (Nic Endo,Alec Empire,ex-Atarii Teenage Riot)
Wysłany: 2007-05-31 07:46
relacja z Berlina
http://www.postindustry.org/archive.php?id=2351
wywiad z Christianem Lundem ( Northborne, ex - Icon Of Coil )
http://www.postindustry.org/archive.php?id=2352
enjoy