Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Potrzebny mocny głos!!!. Strona: last

Potrzebny mocny głos!!! Wysłany: 2006-11-20 20:35

Witam!

Jeśli ktoś z Was śpiewa, ma silny głos, czuje melodie, ale i potrafi się czasami wydrzeć, no i przede wszystkim ma ochotę udzielać się w kapeli, to proszę o kontakt.
Jeśli chodzi o styl muzyczny, to jeszcze się on nie wyklarował, bo gramy od niedawna, ale krąży gdzieś w klimatach hard rocka, rocka progresywnego i heavy metalu.

Próby odbywają się w Poznaniu.
Zainteresowanych proszę pytać o Andrzeja pod numerem telefonu 503 807 782.

P.S. Płeć nie gra roli.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2006-11-20 20:41

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

oj, Zet, a mnie to nie chcieliście 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-11-20 20:48

A co masz ochotę pośpiewać? bo w sumie jak wcześniej o tym myślałem, to się jeszcze produkowałaś w Dragon's'ach, więc nie proponowałem, a że przez jakiś czas z nimi nie grałem, tom nie wiedział, że vocala jeszcze nie znaleźli.
Jak jesteś zainteresowana, proszę bardzo, umówimy się kiedyś na próbę i Cię przetestujemy.

Wysłany: 2006-11-20 20:50

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

sam zet wiesz jak spiewam - czy sie nadaję to juz powinienes wiedziec... zreszta, mialam dluuuugą przerwę, choc co mi szkodzi sobie raz pospiewac... Póki co, szukaj kogos lepszego ode mnie :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-11-20 21:00

Wiem jak śpiewasz i mi tam się Twój głos podoba, ale to jest tylko moje zdanie, więc czy się nadajesz, nie mogę powiedzieć bez konsultacji z kapelą, a do tego z kolei jest konieczna próbka Twojego głosu, więc jak się zdecydujesz daj znać.

Wysłany: 2007-06-20 21:47

Śmierć moderatorom :twisted: :twisted: :twisted:

:P żartuje,

świadomie dubluję posta, bo ogłoszenie znów zrobiło się aktualne.

Ludzi o agresywnym brzmieniu wokalnym (tylko bez growlu, to raczej odpada, ewentualnie może byc jedynie dodatkiem :wink: ) zainteresowanych w produkowaniu się w kapeli Oversanity grającej muzę z pogranicza heavy/thrash/hard rock/progres metalu :P (nie chcemy się ograniczać :wink: ) zapraszam do wpisywania się tu, bądź pisania do mnie wiadomości prywatnej (numer telefonu już nieaktywny)

Wszystkim chętnym z góry dziękuję serdecznie.

Wysłany: 2007-06-21 21:24

paTh (Bicz)
paTh
Eternal Chaos

Hmm...ciekawe :)

Szkoda tylko ze od pewnego czasu mieszkam w wawie (ponieważ mieszkałem we wrześni).

Ale jak coś to wakacje spędzam w wielkopolsce :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło