Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Nocka w E24 Lan Party. Strona: last

Artykuł: Nocka w E24 Lan Party

Nocka w E24 Lan Party Wysłany: 2006-11-18 20:39

Ja z takim pytaniem głównie skierowanym do osób mieszkających w Poznaniu.
Czy byłaby chętna ekipa by się zebrać na nockę do E24 w starym browarze na jakieś małe lan-party np w: CS-a lub Batllefielda bądź Calla choćby na kilka meczyków? Pytam się bo chętnie bym się sprawdził z większą ilością graczy bo z botami się czasem nudno gra.
Jest ktoś chętny dodam tylko, że z tego co pamiętam w E24 po północy net jest za 1zł więc to chyba taki straszny wydatek nie jest a na pewno istnieje możliwość zarezerwowania tych kilkunastu pctów do takiego przedsięwzięcia

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Wysłany: 2006-11-18 21:32

Hm, w sumie czemu nie.. Pod warunkiem, że byłby to piątek lub sobota, bo nie lubię, jak się na mnie ludzie w pracy dziwnie patrzą kiedy zdarza mi się przysnąć przy kompie Najchętniej pograłbym w America's Army, ew. BF'a.

Wysłany: 2006-11-19 01:32

QIIIA *_*

Oh my goth jak ja dawno juz nie grałem na kompie. :/ Przypominają mi sie czasy wielogodzinnych zapraw na UT2k4 i QiiiA. Z CS gorzej juz, ale mimo wszytsko na kimś trzeba nabijać fragi wiec jakby co ja sie piszę.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-11-19 08:19

Trzeba tylko się dogadać co do dnia ja proponuje jakoś w grudniu bo wtedy nie ukrywam będę miał wypłatę od 12 do 7 nad ranem godzina w E24 kosztuje 1,50 a dla klubowiczów 1,28 ciekawi mnie czy są też jakieś chętne dziewczyny czy to jednak szukanie igły w stogu siana

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Wysłany: 2006-11-19 12:53

Ja kiedys chodzilam do E24 na nocki, jeszcze przed tym jak zalozono mi stale lacze w domu :D Ale nie po to zeby grac, tylko siedziec sobie ze znajomymi na necie :D

Wysłany: 2006-11-19 13:44

Moze być w grudniu...a jaki dzień pasuje? Bo ogólnie mi raczej wszystkie. :)

W SoF tez dostaje niezłe baty więc chętnie pogram

Wysłany: 2006-11-19 19:33

GORO (Anciliae)
GORO
Poznań / st Michel

w sumie czemu nie
zalezy kiedy
ale ogolnie to ja sie nie znam...

ja nie sądzę, ja wiem ;)

Wysłany: 2006-11-25 15:27

Zbliża się nieuchronnie grudzień... Można by coś ustalić by póxniej na ostatnią chwile nic nikomu nie wypadło.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło