Nightwish - Storytime Wysłany: 2011-11-11 16:16
Ta piosenka az sie prosi o wokal Tarji...
Wysłany: 2011-11-12 19:19
W zupełnosci sie z toba zgadzam
NEVER SAY NEVER"
Wysłany: 2011-11-12 23:14
A mi się podoba, kojarzy mi się dobrze z "Once" (tak, lubię ten album), w dodatku swego czasu zmęczyła mnie już maniera Tarji, więc radzę sobie wcale nieźle z wokalem Annette. :)
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Wysłany: 2011-11-12 23:41
Podobnie jak Durante uwielbiam album "Once" :D
Zaczynam się przyzwyczajać do głosu Anette i z niecierpliwością czekam na nowy album. "Storytime" zdecydowanie zachęca do jego zakupu
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2011-11-13 11:08
Mnie z kolei Anette się spodobała od razu. Jest mnóstwo zespołów, których wokalistki śpiewają w stylu Tarji.
Muzycznie utwór świetny, ale stylistyka klipu w ogóle do mnie nie trafia, więc pewnie najbardziej będą mi się podobały wykonania koncertowe.
od czasu do czasu warto wrócić do źródła
Wysłany: 2011-11-13 12:48
A mnie właśnie Anetka drażni. Mam takie odczucie, że jakby mogła to by reszcie wlazła na ... głowę. A nowy promujący utwór, przepraszam bardzo, ale dla mnie to taka pioseneczka, co nie oznacza iż wrzucam to do wora chała. Aranż fajny, ale... niee, całość mi nie odpowiada.
A słyszał ktoś "Amaranth" w wersji demo? Ma inny refren, zatem i tytuł i ogólnie jest leszy.
Co do teledysku nowego kawałka... to na pewno jest lepszy od nowego teledysku naszej "królowej"
- MAD MAX tylko 5 tys. lat do tyłu. :)
Wysłany: 2011-11-13 19:37
Bluzgałam na nowego Nightwisha, bluzgałam, a po wysłuchaniu tego kawałka ładnie przeprosiłam.
z brzytwą na poziomki na oślep przez łąki
Wysłany: 2011-11-13 21:12
"Storytime"- świetny klimatyczny tekst!
Oglądanie teledysku w irracjonalny sposób poprawia mi humor...:)
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie.