Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Slipy z fantazją. Strona: 2

Wysłany: 2011-10-23 13:09

Chcesz, to Ci wyczaruję takie :P

Wysłany: 2011-10-23 18:30

Ależ skąd! Jak - za krótkie? To są SLIPY Z FANTAZJĄ!

Wysłany: 2011-10-23 18:46

WEŹ MNIE TO ODWIDŹ, le fu.

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Wysłany: 2011-10-24 07:14

A cóż Wy tacy wrażliwcy?

==> Nadine: proszę:

[img:680f71e8a6]https://lh6.googleusercontent.com/-b6_h3Owhbw4/TqPWTgawM-I/AAAAAAAAAcI/OYknYQSqD58/s512/129050286701768718.jpg[/img:680f71e8a6]

Tak lepiej? Teraz masz slipy :) I też z fantają!

Wysłany: 2011-10-25 16:12

Kolejne amerykańskie badania:
[quote:f1bee26f25]I tak, jak wynika z omawianego badania, jeżeli gustujecie w kobietach zdecydowanych i ostrych w łóżku, mających skłonność do dominowania nad partnerem, powinniście rozglądać się za paniami, nade wszystko gustującymi w skąpych, czarnych majteczkach. Jeżeli z kolei kręcą was kochanki zmysłowe, nielękające się eksperymentów, gotowe na nowe wyzwania i zdobywanie szczytów, to w Waszym typie powinny być damy, w której szufladzie z bielizną można znaleźć przede wszystkim, czerwone, koronkowe stringi . Jeżeli zaś stringi są nie czerwone lecz białe możecie spodziewać się, że trafiliście na kochankę, która chociaż lubi udawać grzeczną dziewczynkę, może zaskoczyć Was niejedną perwersją. Niestety na to ostatnie nie możecie liczyć, co chyba wydaje się dość oczywiste, w przypadku niewiast, które swoją intymność zakrywają zabudowanymi, bawełnianymi majtkami - one wybierają partnerów, którzy przejmują inicjatywę, same zaś są zazwyczaj wstydliwe i pruderyjne. Równie uległe i skromne bywają osobniczki, które przywdziewają typowe majteczki w [czerwone] kropeczki - także z ich strony nie macie co liczyć na dziki seks w windzie, czy w przebieralni w butiku. Takie i z pewnością jeszcze bardziej ekstremalne doznania, zapewnią Wam kobiety, które wdziewają kolorowe, jedwabne majteczki - to ponoć królowe wyrafinowania. Ale uwaga, te ostatnie, naprawdę trudno jest zadowolić. [/quote:f1bee26f25]

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Wysłany: 2011-10-25 18:57 Zmieniony: 2011-10-25 18:58

Eeeee, wypraszam sobie, ten opis osobowościowy zupełnie nie zgadza się z moimi figami w kolorze ecru w bordowe odciski kocich łapek! :P Ci naukowcy nie mają pojęcia, co piszą :) A jedwabna bielizna jest wściekle droga i nie ekonomiczna jak na coś, co się codziennie pierze Łatwo być "wyrafinowanym", jak się jest bogatym, ale brak miliona na koncie nie wyklucza wyrafinowania w smaku :) Natomiast poliestrowe podróbki jedwabiu w ogóle nie wchodzą w grę.

A wracając do męskiej bielizny - chcieliście coś bardziej w typie "slipy", to Wam umieściłam foto, i jeszcze źle?

Wysłany: 2011-10-25 18:57 Zmieniony: 2011-10-25 18:58

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:f038eb6e92="CrommCruaich"]I tak, jak wynika z omawianego badania, jeżeli gustujecie w kobietach zdecydowanych i ostrych w łóżku, mających skłonność do dominowania nad partnerem, powinniście rozglądać się za paniami, nade wszystko gustującymi w skąpych, czarnych majteczkach. Jeżeli z kolei kręcą was kochanki zmysłowe, nielękające się eksperymentów, gotowe na nowe wyzwania i zdobywanie szczytów, to w Waszym typie powinny być damy, w której szufladzie z bielizną można znaleźć przede wszystkim, czerwone, koronkowe stringi . Jeżeli zaś stringi są nie czerwone lecz białe możecie spodziewać się, że trafiliście na kochankę, która chociaż lubi udawać grzeczną dziewczynkę, może zaskoczyć Was niejedną perwersją. Niestety na to ostatnie nie możecie liczyć, co chyba wydaje się dość oczywiste, w przypadku niewiast, które swoją intymność zakrywają zabudowanymi, bawełnianymi majtkami - one wybierają partnerów, którzy przejmują inicjatywę, same zaś są zazwyczaj wstydliwe i pruderyjne. Równie uległe i skromne bywają osobniczki, które przywdziewają typowe majteczki w [czerwone] kropeczki - także z ich strony nie macie co liczyć na dziki seks w windzie, czy w przebieralni w butiku. Takie i z pewnością jeszcze bardziej ekstremalne doznania, zapewnią Wam kobiety, które wdziewają kolorowe, jedwabne majteczki - to ponoć królowe wyrafinowania. Ale uwaga, te ostatnie, naprawdę trudno jest zadowolić.

[/quote:f038eb6e92]

chyba więc jestem facetem, nie ma gaci dla mnie

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2011-10-25 18:59 Zmieniony: 2011-10-25 19:02

[quote:bf7a6fee12="minawi"][quote:bf7a6fee12="CrommCruaich"]I tak, jak wynika z omawianego badania, jeżeli gustujecie w kobietach zdecydowanych i ostrych w łóżku, mających skłonność do dominowania nad partnerem, powinniście rozglądać się za paniami, nade wszystko gustującymi w skąpych, czarnych majteczkach. Jeżeli z kolei kręcą was kochanki zmysłowe, nielękające się eksperymentów, gotowe na nowe wyzwania i zdobywanie szczytów, to w Waszym typie powinny być damy, w której szufladzie z bielizną można znaleźć przede wszystkim, czerwone, koronkowe stringi . Jeżeli zaś stringi są nie czerwone lecz białe możecie spodziewać się, że trafiliście na kochankę, która chociaż lubi udawać grzeczną dziewczynkę, może zaskoczyć Was niejedną perwersją. Niestety na to ostatnie nie możecie liczyć, co chyba wydaje się dość oczywiste, w przypadku niewiast, które swoją intymność zakrywają zabudowanymi, bawełnianymi majtkami - one wybierają partnerów, którzy przejmują inicjatywę, same zaś są zazwyczaj wstydliwe i pruderyjne. Równie uległe i skromne bywają osobniczki, które przywdziewają typowe majteczki w [czerwone] kropeczki - także z ich strony nie macie co liczyć na dziki seks w windzie, czy w przebieralni w butiku. Takie i z pewnością jeszcze bardziej ekstremalne doznania, zapewnią Wam kobiety, które wdziewają kolorowe, jedwabne majteczki - to ponoć królowe wyrafinowania. Ale uwaga, te ostatnie, naprawdę trudno jest zadowolić.

[/quote:bf7a6fee12]

chyba więc jestem facetem, nie ma gaci dla mnie [/quote:bf7a6fee12]

Może lepiej sprawdź, co masz [u:bf7a6fee12]W[/u:bf7a6fee12] gaciach, skoro masz wątpliwości?

Wysłany: 2011-10-25 19:09

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:35781e89ce="Alpha-Sco"]

Może lepiej sprawdź, co masz [u:35781e89ce]W[/u:35781e89ce] gaciach, skoro masz wątpliwości? [/quote:35781e89ce]

cóż, AŻ takich wątpliwości nie mam, raczej mam wątpliwości co do tych "badań"

Wysłany: 2011-10-25 21:13

Hehe...może powinienem przeprowadzić podobne badanie osobiście :)

Wysłany: 2011-10-25 22:47

Zamieszczone przez Alfę bokserki (?) to chyba specjalny model dla panów z potężnym nowotworem jąder/ hipermoszną. Już lepiej zainwestować w galowego osmana i w ogóle bielizny nie nosić, bardziej gustowne.

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Wysłany: 2011-10-26 10:01 Zmieniony: 2011-10-26 10:26

[quote:2b6c03e6a7="Durante"]Zamieszczone przez Alfę bokserki (?) to chyba specjalny model dla panów z potężnym nowotworem jąder/ hipermoszną. Już lepiej zainwestować w galowego osmana i w ogóle bielizny nie nosić, bardziej gustowne.[/quote:2b6c03e6a7]

Galowy co?

Potężny nowotwór jąder? Hipermoszna? Ty to dopiero potrafisz popsuć śniadanie...

Ale skoro już o braku bielizny mowa: hit, w którym jestem absolutnie zakochana - utilikilty. Niestety, w Polsce niedostępne (nie ma na allegro - a czego nie ma na allegro, to w Polsce nie istnieje :P ). Szkoda, chciałabym, by M. w takim kilcie chodził, ale w Polsce to na razie jest niewykonalne.

http://www.utilikilts.com/

Wysłany: 2011-10-26 13:25

Zastanawiam się jak przeprowadzano te badania? Chodzili po ulicy i pytali dziewczyny jaką mają bieliznę na sobie i co lubią w łóżku?

Wysłany: 2011-10-26 19:50

Mnie zastanawia kto sponsoruje takie badania.

Wysłany: 2011-10-26 23:07

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:e6ac853fa9="CrommCruaich"]Mnie zastanawia kto sponsoruje takie badania.[/quote:e6ac853fa9]

zazwyczaj ci (te), którym wyniki tych badań najbardziej służą

Wysłany: 2011-10-26 23:16

[quote:e0f2165995="minawi"][quote:e0f2165995="CrommCruaich"]Mnie zastanawia kto sponsoruje takie badania.[/quote:e0f2165995]

zazwyczaj ci (te), którym wyniki tych badań najbardziej służą [/quote:e0f2165995]
Lobby producentów jedwabnych majtek ?

Wysłany: 2011-10-27 18:22

[quote:cf9f32bafa="CrommCruaich"][quote:cf9f32bafa="minawi"][quote:cf9f32bafa="CrommCruaich"]Mnie zastanawia kto sponsoruje takie badania.[/quote:cf9f32bafa]

zazwyczaj ci (te), którym wyniki tych badań najbardziej służą [/quote:cf9f32bafa]
Lobby producentów jedwabnych majtek ? [/quote:cf9f32bafa]

Śmiej się, ale niewykluczone, Minawi ma stuprocentową rację

Wysłany: 2011-11-12 17:37

hehe ja mam wyjebane na to kto na tym zarabia. a co do męskiej bielizny - lubię jak facet ma na sobie obcisłe bokserki, robi mi się niedobrze jak widzę kolesia z latającymi szortami, a tarzam się ze śmiechu jak widzę delikwenta w stringach z owłosionym tyłkiem.
Zaś jeśli chodzi o damskie stringi to noszę ale w lecie i nie dlatego że martwię się o zrost moich pośladków ale dlatego że kiedy słonko dowala 30 stopni to bym się zagotowała w zwykłych gaciach ot i co:)

Ocean czasu – chcemy czy nie – zawsze zwraca nam to, co w nim kiedyś pogrzebaliśmy.

Wysłany: 2011-11-12 21:45

Tak, obcisłe bokserki rulez ;P

Wysłany: 2011-12-04 01:29

HA! TADAAAM!!

[img:a6ec245c38]https://lh6.googleusercontent.com/-5PGNjhhG5qE/Ttq5JwFQgVI/AAAAAAAAAfQ/dHai71bFSBE/s500/gatki.jpg[/img:a6ec245c38]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło