Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Alucard. Strona: 1

Alucard Wysłany: 2006-11-08 15:12

cze wszystkim!! ostatnio mam zajawkę na oglądanie jakichś dziwnych rzeczy w telewizji w związku z tym mam pyta nie:

czy jest ktoś w Poznaniu kto ma na płytkach wszystkie odcinki "Helsinga"?

jeśli tak to bardzo proszę o kontakt

PS mile widziane polskie napisy

Wysłany: 2006-11-08 22:19

Ja mam tylko 8 odcinków ;/

Wysłany: 2006-11-08 22:26

Też mam 8 odcinków i mam do nich polskie napisy. Jak za manga i anime nie przepadam to Hellsing jest zajebisty. Nosferatu Alucard,buhehehe :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2006-11-09 03:37

Alucard rządzi! W mandze poczucie humoru, które niektórzy uwielbiają, mi raczej przeszkadzało, za to anime ma świetny klimat i duzo ładniejszą (dokładniejszą)kreskę. Muzyczka, sceny... świetne. A i tak wampirek wymiata, tajemniczy, łączący w sobie skrajności, połączenie frabiego z dzika bestią, sarkastyczny, tajemniczy, silny i... kawai! (nie wiem czemu większość osób uważa, że to określenie do niego nie pasuje). W każdym razie dla tej postaci warto zapoznać się z Hellsingiem, a fabuła, czarny humor, realia i akcja też niczego sobie. :)

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-10 12:24

Morgana!!

Sam bym tego lepiej nie zrecenzowal!!

Kaze

dzięki za info

Draven

będziesz na Route66 w bazylu?? ja będę stal na bramce jakbyś mi mógl przynieść plytkę t o byloby siupel

Wysłany: 2006-11-14 23:28

Pewnie wiecie że wychodzi Hellsing OVA kontynuacja serii.

Mi jedynie przetrwał niewielki zbiór anime na DVD - niestey Hellsing był na dysku - spalonym dysku. :)

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-11-15 01:08

Hmmm...ja Ciebie depechemarku pamietam ze zlotu DePe z września. Co tu dużo mówić, Nosferatu Alucard, Integra, Victoria i Ferguson rządzą!

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło