Tristania - Illumination jednak w styczniu Wysłany: 2006-11-06 14:42
Szczerze to zespołu nie znam, gotykiem zaczęłam się interesowac dopiero od niedawna. Ale popytam i poszukam jakichś ich piosenek. Jeśli się spodobają to napewno kupię płytę :)
...i kiedy przyjdą dni deszczowe, nauczę się chodzic między kroplami...
Wysłany: 2006-11-06 18:01
Tristania jest klasyką tego typu zespołów i mam nadzieje że ich nowa płyta nie będzie przypominać tego co zaprezentował Theater of Tragedy na "Storm"...niby można tego słuchadź, ale spodziewałam się po nich czegoś ambitniejszego.
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-11-06 18:44
Kurczę juz zacieram łapki, Ashes było świetną płytą mam nadzieję, że Illumination nie zwróci się w kierunku metalopolo i będzie równie surowe jak popioły...
Ps okladka jest bajerna :D
:)
Wysłany: 2006-11-08 09:50
Też mam taką nadzieje, bo Tristania ciągle trzymała dobry poziom...Nie wiem, ale zawszę się boje gdy jeden z moich ulubionych zespołów wydaje nową Cd... 8O
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-11-08 16:55
A ja bym chętnie znowu wybrał się na ich koncert, jest czego posłuchać i na co popatrzeć
Wysłany: 2006-11-08 17:44
Ciekawa też jesten nopwej Sirenii, z tego co mi wiadomo to płytki yjdą mniej wiećej w tym samym czasie :D
:)
Wysłany: 2006-12-30 12:58
[quote:5ab8cd3196="VampirePandora"]Też mam taką nadzieje, bo Tristania ciągle trzymała dobry poziom...Nie wiem, ale zawszę się boje gdy jeden z moich ulubionych zespołów wydaje nową Cd... 8O[/quote:5ab8cd3196]
Poprawka: Tristania trzyma zaj.biscie dobry poziom:!:
Pozdrawiam fanow :wink: :P
coz bym mogla o sobie napisac?kocham gotyk,sredniowiecze...pisze wiersze,maluje,rysuje, projektuje...spaceruje wieczorami po cmentarzach...I KOCHAM KOTY!!!
Wysłany: 2006-12-31 10:03
Płytę sluchałem, recenzje napisałem. Nie wiem czy to nie będzie zlamanie regulaminu, ale podam linka. Jesli bedzie zlamaniem, to prosze Moderatora, o wykasowanie linku, http://www.chaosvault.com/recenzja.php?Id=1096
To nie moje są słowa, to legenda ludowa.