Wysłany: 2011-07-16 16:39
nie o zaszczyty myślę tu idzie i nie o samo w centrum bytowanie :)
Aetas dulcissima adulescentia est
Wysłany: 2011-07-16 19:24
O_O Jesteś zidiociałą wariatką. Next please.
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Wysłany: 2011-07-16 19:58
[quote:753fda31a8="Reddishhh"]Lotus ze swoją mądrością możesz zaskoczyć jedynie 2 robaki na ziemi, a jeżeli już przepisujesz z wiki wszystko na kopjuj wklej, to przynajmniej naucz się dobrze przepisywać nazwę schorzenia, bo tego też nie potrafisz.
Mam w dupie bycie w centrum uwagi, powiedziałam wam, co o was myśle, i gdyby nie zrobił się z tego offtop, i osoby które mają gówno w głowie i mase rzeczy na sumieniu mogły by się nie wypowiadać - no ale jak to, przecież jesteście urażeni, więc musicie coś powiedzieć.
Prawda jest taka, że dla mnie połowa z was to kurwy z krzywymi nogami prostowanymi na beczce, a tutaj robicie z siebie nie wiadomo jakie piękności. Połowa z was nie ma choćby jednego zdjęcia, i podam tutaj przykład doriany, robiła z siebie bóstwo a kiedy dodała zdjęcia zrozumiałam że to baba, która jest wredna, bo jej młodość najlepsza już dawno przeszła, i są inne młode laski.
ps. jak ktoś będzie chciał dać mi bana, to przynajmniej niech usunie z mojego profilu zdjęcia i wszelkie informacje.
A wam powiem, że matoły z was niesłychane. I szczerze bez ironii, bo mnie ona nie rusza etc.[/quote:753fda31a8]
Ja na przykład nie dodaję zdjęcia gdyż uważam to za mało "męskie".
A Tyś co zrobiła? Masz te swoje zdjątka i wyglądasz jak wyglądasz(sasasa). Lepiej by było bez tych fotografii. Nie mógłbym zmaterializować głupoty zamieszkującej Twe ciało. Ach. Ależ mnie irytujesz. I za kogo Ty się uważasz z tą swoja 'urodą'? Przecież jesteś brzydka, przecież, no przecież, przecież. Moje nowe ulubione powiedzonko:
"WIEŻA czyni cuda" WIEŻYSZ w to?
"Sokrates powiedział."
Wysłany: 2011-07-16 20:00
No i znowu nie wiem o co chodzi.... Za stary jestem chyba ..nie nadążam .Ale tekst z prostowaniem nóg na beczce mnie ujął za serce. Brawo laska !!! No to jest piękne . Chociaż sam nie wiem dlaczego....
..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...
Wysłany: 2011-07-16 20:02
Hahahahahahahaha!! :> Proszę państwa oto ostatni argument Rubbishh. Ostatni bastion broniącego się ego:
JESTEŚCIE BRZYDCY!!!
“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”
Wysłany: 2011-07-16 20:16
[quote:2736cf7974="DonVitteo"]
Tak, ocenianie ludzi po aparycji jest przejawem dojrzałości. [/quote:2736cf7974]
Nie zapominaj, że to ona napisała, iż jesteśmy brzydcy.
"Sokrates powiedział."
Wysłany: 2011-07-16 20:25
[quote:ab9241a6e7="Meazel"][quote:ab9241a6e7="DonVitteo"]
Tak, ocenianie ludzi po aparycji jest przejawem dojrzałości. [/quote:ab9241a6e7]
Nie zapominaj, że to ona napisała, iż jesteśmy brzydcy. [/quote:ab9241a6e7]
[pijackie darcie mordy]hyp! Ohyyyyyydny jeeeesteeeeem hyp![/pijackie darcie mordy]
Wysłany: 2011-07-16 20:43
[quote:90d948fbdb="bibunia"][quote:90d948fbdb="DonVitteo"]
Tak, ocenianie ludzi po aparycji jest przejawem dojrzałości. [/quote:90d948fbdb]hmmm ja juz dawno zauważyłam,że to nie jest dojrzała osoba :) To młoda ,zagubiona dziewczynka ot co .Nie widzę wiekszej potzeby debatowania nad nią.[/quote:90d948fbdb]
a ja owszem widzę. ;D
"Sokrates powiedział."
Wysłany: 2011-07-16 20:56
Moja propozycja jest następująca: koniec wątku Rubbishh. Nie jest to temat wart roztrząsania, a każdy następny post tylko utwierdza tą dziewczynę w jej martyrologicznym niezrozumieniu i niesprawiedliwościach zsyłanych na nią przez świat. Na forum jest tyle ciekawych wątków, myślę że lepiej było by je rozbudowywać, niż tracić czas na marnych pyskówkach.
Wysłany: 2011-07-16 21:03
[quote:21b065c810="szarl"]Moja propozycja jest następująca: koniec wątku Rubbishh. Nie jest to temat wart roztrząsania, a każdy następny post tylko utwierdza tą dziewczynę w jej martyrologicznym niezrozumieniu i niesprawiedliwościach zsyłanych na nią przez świat. Na forum jest tyle ciekawych wątków, myślę że lepiej było by je rozbudowywać, niż tracić czas na marnych pyskówkach.[/quote:21b065c810]
Ale wątek z mhrocznym humorem podupada ostatnio, a te tematy są zawsze najbardziej żywotne i dostarczają tyle samo rozrywki co joemonster :D
Wysłany: 2011-07-16 22:52 Zmieniony: 2011-07-16 22:54
Widzę że żadna se stron nie dojdzie do wspólnego konsensusu, więc po co ciągnąć ten bezsensowny wątek na siłę...? proszę pana moderatora o zamknięcie tego wątku :)
[img:4f1caaa419]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:4f1caaa419]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2011-07-16 22:58 Zmieniony: 2011-07-16 23:15
To ja nieśmiało wysunę kandydaturę Rubbishhh na bana, co by usunęło źródło toksyn (czy innej boreliozy) powodujące najwięcej najbardziej jadowitych niesnasek w ostatnich tygodniach. Nie trzeba daleko szukać, by znaleźć świadectwa jej chamstwa, nieokrzesania i zupełnie wulgarnego odnoszenia się do innych użytkowników - a marnym wkładzie intelektualnym w forum wspominać nie będę, gdyż, jak wiadomo, tutaj nie jest to szczególnie ważne kryterium. :>
Pewno nie przejdzie, ale męczące jest wałkowanie ciągle tego samego, bez żadnej kooperacji ze strony Rubbishhh, która jest tak wspaniała, że jawne obelżywości może sobie ciskać. Na początku to było nawet zabawne, ale teraz to już sytuacja nowotworowa.
Wysłany: 2011-07-16 23:19 Zmieniony: 2011-07-16 23:26
[quote:537033237d="Durante"]To ja nieśmiało wysunę kandydaturę Rubbishhh na bana, co by usunęło źródło toksyn (czy innej boreliozy) powodujące najwięcej najbardziej jadowitych niesnasek w ostatnich tygodniach. [/quote:537033237d]
Popieram z całą mocą!
Wysłany: 2011-07-16 23:58
[quote:8598f0e6c4="LotusEater"][quote:8598f0e6c4="Durante"]To ja nieśmiało wysunę kandydaturę Rubbishhh na bana, co by usunęło źródło toksyn (czy innej boreliozy) powodujące najwięcej najbardziej jadowitych niesnasek w ostatnich tygodniach.[/quote:8598f0e6c4]
Tak!
[/quote:8598f0e6c4]
Wypier...ić?Nieeeeeee,bardziej mi pasuje do tej sytuacji-WYEDUKOWAĆ!
Wysłany: 2011-07-17 00:00
Ok, powodzenia. ;P
Wysłany: 2011-07-17 00:18
Nudno będzie.
"Sokrates powiedział."
Wysłany: 2011-07-17 00:48
[quote:b9db47089a="Durante"]Ok, powodzenia. ;P[/quote:b9db47089a]
Hehehehehe,no tak rodzice zawiedli,szkoła podupadła,to co taki portalik moze wskórać?
Wysłany: 2011-07-17 08:11
[quote:0624bcf938="Reddishhh"]szkoda gadać znawcy. Takie z was mózgi, że nawet przepisując żywy tekst z wikipedii robicie błędy w nazwach.
No nic, musze się z wami pożegnać, jako że jade na wakacje..bardzo długie wakacje i konto będzie nie czynne. Wiem, wiem, takie głupki jak wy się cieszą, cieszą sie ze wszystkiego, co nie jest śmieszne.
Szkoda że znalazłam tutaj tak mało osób o godnych poglądach, którzy potrafią przyznać rację, przemyśleć, spodziewałam się więcej takich osób. Ale niestety przeliczyłam się, a szkoda.
Szkoda że w dzisiejszych czasach bardziej liczy się dupa i mokra cipa, niż rozum i myśli. Tak bardzo nad tym ubolewam, że ludzie stają się z roku na rok coraz to bardziej zidiociałymi warzywami, bez przemyśleń, własnego dobrego zdania.
Kiedyś we wczesnej podstawówce dzieci uczyły się obliczać pi, a teraz? w 3gm dopiero są w takie tematy wprowadzani.
Niestety, taka wiedza i tak nam się nie przyda, czy piekarzowi potrzeba obliczeń liczby pi? czy fryzjerce potrzebne są obliczenia sześcienne? jedyne z czego dotąd korzystam, to z ułamków, i też nie tych wielkich, które obliczałam.
Ale co wy matoły zrozumiecie nie? gdzie tu to nie te myśli. Powinnam zapytać, kiedy idziesz poobkręcać laseczkami? a zjarasz się dziś może?
eh. narazie.[/quote:0624bcf938]
G.E.N.I.A.L.N.E - czekam aż wrócisz i kontynuujesz to co zaczęłaś, bo chyba zaczyna być warto, a co dopiero za jakiś czas ;]
Wysłany: 2011-07-17 11:02
[quote:f1777df0dc="LotusEater"]
Ludzie ile się można paprać w takim gównie? To już dawno przestało być zabawne. Niech idzie i nie wraca bo ja mam odruch wymiotny...[/quote:f1777df0dc]
Ty mi powiedz autorze przedostatniego posta w tym wątku oraz powodzie posta który właśnie czytasz :)
Albo nie - w oparciu o zdanie wyżej sam sobie odpowiedz na to pytanie bo jeszcze ktoś w dobrej wierze ponowi je niebawem z niechybnie lawinowym skutkiem :D
Wysłany: 2011-07-17 11:06
Ech. Mi już też przeszło.
"Sokrates powiedział."