Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Pierwsze próby Behemoth. Strona: 1

Artykuł: Pierwsze próby Behemoth

Pierwsze próby Behemoth Wysłany: 2011-06-29 11:23

Zdrowia, konsekwencji i kreatywności życzę.

Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;)

Wysłany: 2011-06-29 11:33

Oby się udało

Jesteś tylko kupą mięcha wprawioną w ruch, którą prędzej czy później zeżrą robaki. Twój świat upada, nieuchronnie, przez cały czas!!!

Wysłany: 2011-06-29 22:27

[quote:b875584f79="lord_setherial"]Oby się udało [/quote:b875584f79]
Zobaczymy,czy facet ma jeszcze formę,czy by musiał skapitulować.
P.S.Kiedyś beształeś Behemoth'a,że Nergal miał paskudny growl[o ile Ty to powiedziałeś,jak pamiętam],zespół jest badziewny a na wieść o Nergalu i Dodzie się zaśmiałeś głośno.Skąd u Ciebie taka zmiana?
Pytam z czystej ciekawości.

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Pierwsze próby Behemoth Wysłany: 2011-06-29 23:34

[quote:90274a1cd7="zsamot"]Zdrowia, konsekwencji i kreatywności życzę. [/quote:90274a1cd7]

...a przede wszystkim powrotu do korzeni.

... Wysłany: 2011-06-30 12:13

Po pierwsze droga Natalio mówił to Paweł a nie ja,po drugie śmiałem się jedynie z tego,że Nergal jest z Dodą a po trzecie jestem jedynie ciekaw nowych dokonań Behemotha,mając nadzieję iż powrócą do konkretnego,że się tak wyrażę napierdalania z początków istnienia grupy.

Jesteś tylko kupą mięcha wprawioną w ruch, którą prędzej czy później zeżrą robaki. Twój świat upada, nieuchronnie, przez cały czas!!!

... Wysłany: 2011-06-30 16:17 Zmieniony: 2011-06-30 16:18

[quote:f38456cb9e="lord_setherial"]Po pierwsze droga Natalio mówił to Paweł a nie ja,po drugie śmiałem się jedynie z tego,że Nergal jest z Dodą a po trzecie jestem jedynie ciekaw nowych dokonań Behemotha,mając nadzieję iż powrócą do konkretnego,że się tak wyrażę napierdalania z początków istnienia grupy. [/quote:f38456cb9e]
A,zwracam honor
To zobaczym,czy powróci na 'drogę chwały',czy przepadnie jego dawny power i wena na wieki wieków.Co z Dodą,to też się śmiałam z Tobą,że z nią się zszedł-on taki mhroczny i zły pan ciemności,ona jako królowa plastiku[mimo,że jej wokal nawet daje radę],hehehe.Więc wytykając Tobie nie zapominam,co ja mówiłam[lub staram się nie zapominać],jak coś przekręcam lub bezpodstawnie oskarżam-na klęczkach chłostam się pasem ze słowami w ustach 'Mea culpa,mea culpa,mea culpa'[oczywiście,z tym chłostaniem się to taki żart,a na poważnie prawie zawsze się przyznaję do popełnionego błędu ].

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło