Drugi dzień Silesian Massacre Festival vol. 3 odwołany Wysłany: 2011-06-04 14:20
??? Coś więcej???
Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;)
Wysłany: 2011-06-04 19:50
kolejna amatorska agencja bez pomyślunku
kąt padania równa się kątowi odbicia
Wysłany: 2011-06-05 12:49 Zmieniony: 2011-06-05 12:52
Proszę się wstrzymać z negatywnymi komentarzami. Kiedy dostaniemy pełne informacje o odwołanych imprezach to je podamy.
Swoją drogą stwierdzenia typu "że wszystko co robił Piona..." są wielce niesprawiedliwe. Ruszył niewątpliwie śląską część widowni do roboty organizując wiele udanych imprez i koncertów. Więc chyba nie należy aż tak do tego podchodzić. Poza tym jako jeden z nielicznych miał odwagę przyznać się, że nawalił. Trudno. Tak bywa.
Z tego co wiem, to Piona chce jeszcze zrobić koncert Sodom. Co do reszty to zobaczymy.
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Wysłany: 2011-06-05 14:28
No fakt faktem, że Piona dopiero zaczyna w tej branży więc to normalne, że się jeszcze potyka. Ja mu jestem wdzięczny za to co robi tu na moim rodzimym Śląsku, bo przez ostatnie dwa lata to tu bida z nędzą była jeśli idzie o koncerty. Poza tym nawet najwięksi malkontenci muszą przyznać, że wyszedł z SM II z tarczą, bo który inny "poważny" managment pomyślałby o wymianie biletów na Sodoma? Normalnie wyglądałoby to tak "nie ma Sodoma i na drzewo". A że musieli odwołać ten drugi dzień? No trudno, zdarza się tym niemniej dla mnie Piona Art i tak ma spory kredyt zaufania.
Wszystko się kiedyś kończy
Wysłany: 2011-06-05 17:17
no rozumiem te argumenty ale co powiecie komuś kto np. wziął urlop, tłukł się pół Polski by zobaczyć DHG i dopiero przy wejściu do klubu mówią mu sorki ale ich dziś nie będzie? Żenada.
kąt padania równa się kątowi odbicia
Wysłany: 2011-06-05 19:41
To już nie wina organizatora chyba, że zespół nagle nie mógł przyjechać. A jak nie przyjedzie teraz to innym razem, tym bardziej że raz już Piona pokazał że umie wyjść z sytuacji. Ile razy było tak, że ktoś nie mógł zagrać a organizator nawet nie przeprosił za zaistniałą sytuację. Pamiętam, że nawet była taka sytuacja gdy ludzie przyjechali na jakiś większy set a tu dupa okazało się, że się nie odbędzie i nie wiadomo było co, gdzie i jak. A durne gadanie, że to tylko w "Niemczech to oni wiedzą jak organizować" potraktuję tak: Buahahahaha.
Wszystko się kiedyś kończy
Wysłany: 2011-06-06 18:30
Piona napisal:,, wszystkie zabookowane koncerty odbeda sie ale nie bede organizował ich ja tylko inna agencja koncertowa.'' tak wiec chyba wsszystko jasne :)
Wysłany: 2011-06-06 18:31
poza tym to nie bylo tak ze zespol nie mogl przyjechac tylko organizator nie zakupil im biletow, wiec jak mieli sie tu dostac?
Wysłany: 2011-06-07 11:07
"Niewykorzystane bilety z systemu TicketPro można zwracać od dzisiaj w punktach zakupu za okazaniem potwierdzenia zakupu. Skasowane karnety z systemu TicketPro można zwracać poprzez kontakt mailowy z Agencją Artystyczną Piona-Art na mail bilety@piona-art.pl. Niewykorzystane bilety kolekcjonerskie oraz skasowane karnety kolekcjonerskie można zwracać w punktach zakupu od piątku 10.06.2011
W przypadku skasowanych karnetów refundacji podlega 50% wartości." - oto oświadczenie organizatora.
pozamieniałam się z amebą na rozum.