Within Temptation - Enter Wysłany: 2011-05-28 20:25
Miły, zaangażowany tekst, ale... czy Autorka ma czytającego za indolenta? Czy trzeba tłumaczyć co to EP-ka, w dodatku nieco niedokładnie, bo i singiel może być długi- oficjalny czas nie może przekroczyć...=> http://pl.wikipedia.org/wiki/EP
Poza tym: zbyt duże powtarzanie danego terminu, pisanie recenzji pod obraną tezę, to szkoda czasu, bo tu chyba chodzi o przyjemność, nie zaś udowadnianie elokwencji?
Poza tym- brak growlingu to komercja??? Właśnie odejście od ówczesnej sztampy było odważniejsze niż klepanie tego co wychodziło wtedy masowo...
Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;)
Wysłany: 2011-05-30 08:32
Dodam, że najnowsza jest naprawdę miła porcja muzy na poprawienie humoru.
Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;)
Wysłany: 2011-05-30 09:39
Zgadzam się z wami :) WT słucham od ładnych paru lat i chyba nigdy mi się nie znudzą. Każda płyta jest inna i za to ich najbardziej cenię, przynajmniej wprowadzają jakieś urozmaicenia a nie bez przerwy trzymają się jednego. A co do najnowszej płyty to jest ona dla mnie zaskoczeniem, ale oczywiście na plus.
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2011-05-30 18:16
Within Temptation jest moim ulubionym obecnie zespołem:) Wybieram się na koncert na jesieni. Ktoś jeszcze się wybiera?:) Można się zgadać i spotkać w gronie darkplanetowym:) Co Wy na to?
"Życie ma smak jedynie dla szaleńców" "Twórczość to umiejętność nowego spojrzenia na starą wiedzę"
Within Temptation - Enter Wysłany: 2011-05-31 17:12
[quote:bdab4ab07d="zsamot"]Miły, zaangażowany tekst, ale... czy Autorka ma czytającego za indolenta? Czy trzeba tłumaczyć co to EP-ka, w dodatku nieco niedokładnie, bo i singiel może być długi- oficjalny czas nie może przekroczyć...=> http://pl.wikipedia.org/wiki/EP
Poza tym: zbyt duże powtarzanie danego terminu, pisanie recenzji pod obraną tezę, to szkoda czasu, bo tu chyba chodzi o przyjemność, nie zaś udowadnianie elokwencji?
Poza tym- brak growlingu to komercja??? Właśnie odejście od ówczesnej sztampy było odważniejsze niż klepanie tego co wychodziło wtedy masowo...
[/quote:bdab4ab07d]
W sumie to się zgadzam. Poza tym na końcu obszernej (jak na darkplanetowe standardy) recki, spodziewałem się jakieś konkluzji... Mnie recka absolutnie do niczego nie zachęca, jest przeładowana informacjami i (bez urazy) nie podoba mi się ten "szkolny" styl pisania, tak jakby tekst był wypunktowany a poszczególne akapity byłyby schematycznymi i napisanymi bez dystansu rozwinięciami tych punktów.
Człowiek jest jedyna istotą, która nie godzi się być tym czym jest.
Wysłany: 2011-06-01 17:40 Zmieniony: 2011-06-01 17:52
[quote:94d280fdc0="CatGirl"]ja byłam na ich koncercie i było cudnie, niestety to się chyba już nie powtórzy [/quote:94d280fdc0]
Ostatnio czytałam, że ma być ich koncert w Stodole. Bodajże w październiku tego roku z tego, co pamiętam:) Mam nadzieję że dotrę na niego:)
..::† Są chwile, które w pamięci pozostaną i choć czas leci, one nie mijają, więc żyj marzeniami, wewnętrznymi marzeniami , po prostu uczyń życie takim, jakim chciałbyś, aby było † ::..
Wysłany: 2011-06-01 18:21
Tak,koncert ma się odbyć na jesieni. Miał być wcześniej,ale wokalistka nie dała rady przez ciążę.
"Życie ma smak jedynie dla szaleńców" "Twórczość to umiejętność nowego spojrzenia na starą wiedzę"