Wysłany: 2011-05-27 16:16
a Burlska takich nie ma?
"Czy chcesz aby zabrała Cię ze sobą do miejsca w tym mieście, gdzie spełniają się marzenia..."
Wysłany: 2011-05-28 09:00
Ale to ma byc taki zwykly satynowy gorset bez zadnych koronek i innych dupereli, taki najprostszy?
Widzialam cos takiego i byl dosc dlugi, spokojnie na biodra nachodzil no, ale to w niemieckim sklepie, ktory niestety sprzedazy internetowej nie prowadzi :/
"Czy chcesz aby zabrała Cię ze sobą do miejsca w tym mieście, gdzie spełniają się marzenia..."
Wysłany: 2011-05-28 14:12
Powiem Ci, ze oni chyba nawet strony nie maja :/ To jest jeden z wiekszych sklepow gotyckich w Lipsku tyle, ze oni sa samodzielni. Nie sprowadzaja ciuchow tylko maja wlasna szwalnie. Ja ogolnie tam kupowac nie lubie, ale ten gorset zapamietalam, bo mi sie spodobal przez swoja dlugosc.
A sprobuj na stronie xtrax'u teraz maja nowa kolekcje i widzialam, ze sporo nowych gorsetow maja.
Wysłany: 2011-05-30 13:07
Ja jeszcze spytam kumpeli, bo ona mi kiedys gorsety jakiejs firmy polecala, ale teraz nie pamietam nazwy. Jak sie dowiem to napisze.
Wysłany: 2011-06-04 16:52
Teraz mnie taka mysl naszla, na RMS patrzylas? Teraz sprawedzalam co maja i maja dlugie zwykle satynowe gorsety. No tyle, ze tu sie trzeba liczyc z cena od 250 w gore.
Wysłany: 2011-06-20 07:37
Gorsety znajdziesz na www.restyle.pl, są w dosyć przystępnych cenach.
na ebay jest masa tego naprawdę wystarczy poszukać