Moze ktos szuka osoby do pozowania Wysłany: 2011-05-26 08:42
-Moze ktos szuka modela do pozowania .
Fotografia, rysunek i inne .....
-Moze ktos chce podszkolic swoje umiejetnosci artystyczne i szuka cierpliwego modela.
-Jestem wysoki o szczuplej sylwetce z Krakowa .
Moge pozowac od portretow po akty - mam doswiadczenie w pozowaniu .
Wysłany: 2011-05-26 17:04
[quote:88d4dd47e4="Demonika"]Po co zaczynasz znów temat, który był poruszany nie raz? Ty się reklamujesz inni szukają, ale mijacie się, bo żadne nie wpadło, że można napisać o tym w JEDNYM temacie. [/quote:88d4dd47e4]
Kto szuka (nie)błądzi .
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
zapraszam Wysłany: 2012-09-23 09:02
zapraszam osoby z poznania do amaorskiej sesji moj numer gg 40202843 proszę pisc na ten numer. jest o dla mnie bardzo ważne wiec srecznie zapaszam i pozdrawiam.
Nie chcę mieć Bogów Nie potrzebuję złudnego pocieszenia Nie wierzę w ta wyimaginowaną koncepcje społeczeństwa Nie wierzę w Waszego Buddę Jezusa czy Hitlera Magia jest mi obca… To tylko koncepcja życia Człowieka nieznanego
Wysłany: 2012-10-23 15:28
Szczerze mówiąc, ja potrzebowałabym modela/modelki. Do rysunku. Chodzi mi o zdjęcia w różnych pozach, tak abym mogła tworzyć na podstawie takowych. Zajmuję się rysowaniem artystycznym. Tworze także [color=RED:a7bd69650b]komiksy[/color:a7bd69650b]. Może ktoś zgodziłby się zostać bohaterem komiksu? Możemy także pomyśleć nad scenariuszem. :D pozdrawiam.
Dobre złym zwalczaj.
Wysłany: 2012-10-23 20:48
[quote:3eff49e09a="MyNameAlice"]Szczerze mówiąc, ja potrzebowałabym modela/modelki. Do rysunku. Chodzi mi o zdjęcia w różnych pozach, tak abym mogła tworzyć na podstawie takowych. Zajmuję się rysowaniem artystycznym. Tworze także [color=RED:3eff49e09a]komiksy[/color:3eff49e09a]. Może ktoś zgodziłby się zostać bohaterem komiksu? Możemy także pomyśleć nad scenariuszem. :D pozdrawiam.[/quote:3eff49e09a]
Mega ciekawy pomysł :D Potrzebujesz tylko zdjęcia?
W jakims typowym klimacie?
Kuolema tekee taiteilijan..
poszukuję chętnych do sesji Wysłany: 2013-10-30 10:56
poszukuję modela bądź modelki do pozowania w poznaniu. Pragnę sprawdzić się na wielu płaszczyznach w fotografii. Pierwsze sesje są darmowe. Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych. Zapraszam również osoby które nigdy nie pozowały jest to świetne doświadczenie :) Sesje organizuje w plenerze z powodu ( braku kasy ).
Nie chcę mieć Bogów Nie potrzebuję złudnego pocieszenia Nie wierzę w ta wyimaginowaną koncepcje społeczeństwa Nie wierzę w Waszego Buddę Jezusa czy Hitlera Magia jest mi obca… To tylko koncepcja życia Człowieka nieznanego
Wysłany: 2016-09-05 07:23
Jesli w ktos z Krakowa szuka modela do rysunku lub foto zapraszam do kontaktu ( vitko@o2.pl )
Wysłany: 2016-09-05 08:19
Herjalf Napisał: |
poszukuję modela bądź modelki do pozowania w poznaniu. Pragnę sprawdzić się na wielu płaszczyznach w fotografii. Pierwsze sesje są darmowe. Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych. Zapraszam również osoby które nigdy nie pozowały jest to świetne doświadczenie :) Sesje organizuje w plenerze z powodu ( braku kasy ). |
Nadal szukasz?
Nie marudź, bo cyckiem walnę.
Wysłany: 2016-09-05 08:40
szukam....pozuje...znow szukam... :)
Wysłany: 2016-09-05 08:43
to było zapytanie do Herjalfa :)
Wysłany: 2016-09-05 08:47
ok - sorki
Wysłany: 2016-09-05 09:04
Nie ma sprawy :)