Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Lost Days. Strona: last

Lost Days Wysłany: 2011-04-21 20:11

black_gothic (Bicz)
black_gothic
Lublin w pobliżu

W dniach 6-7-8 Maja , w Lublinie organizowany jest steampunkowy plener zdjeciowy pt Lost Days.Miłośników przebieranek wiktoriańskich i fotografów zapraszam.Imprezę organizuje lubelski studencki Klub Miłośników fantastyki GRIMUAR.Więcej na stronie www.lostdays.pl

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Wysłany: 2011-04-24 23:51

Wysłany: 2011-04-25 13:24

black_gothic (Bicz)
black_gothic
Lublin w pobliżu

Chyba tu nie ma miłośników viktoriańskich i steampunkowych przebieranek.A szkoda , bo zabawa jest przednia, zdjęcia robione przez kwiat młodych fotografów zostaja na całe wasze życie .Nie każdy z Was zachowa humor i piękno w sobie( tak jak ja) zostaną tylko stare fotografie , czasami czarno-białe i w sepi , po tym co było najpiekniejsze - młodości.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Wysłany: 2011-04-25 20:53

[quote:83bd335ba4="black_gothic"]Chyba tu nie ma miłośników viktoriańskich i steampunkowych przebieranek.A szkoda , bo zabawa jest przednia, zdjęcia robione przez kwiat młodych fotografów zostaja na całe wasze życie .Nie każdy z Was zachowa humor i piękno w sobie( tak jak ja) zostaną tylko stare fotografie , czasami czarno-białe i w sepi , po tym co było najpiekniejsze - młodości.[/quote:83bd335ba4]
Bo nie każdy mieszka w Lublinie,a dwa że każdy chce 'mieć' imprezę praktycznie koło siebie.Więc...puść na luz

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Wysłany: 2011-04-29 16:12

Ja bym się z miłą chęcią wybrała,ale nie jestem w stanie namówić znajomych z Warszawy. Nie mam też gdzie się zatrzymać w Lublinie;/

"Życie ma smak jedynie dla szaleńców" "Twórczość to umiejętność nowego spojrzenia na starą wiedzę"

Wysłany: 2011-05-02 18:18 Zmieniony: 2011-05-02 18:18

Na stronie, do której linka podałam, są wszelkie szczegóły, także co do noclegu.

Wysłany: 2011-06-19 16:39

Jeśli ktoś pragnie obejrzeć część wyników pracy uczestników wydarzenia, zapraszam:

https://www.facebook.com/media/set/?set=o.107186482643113

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło